Sanal alem sanal bir alem degil bizi kandiriyolar ortam sanal ama karsindaki konustugun insanlar gerçek sanal alem kadin kadina aşkın normalleşmesi yayilmasi özendirilmesini gençlerin beynini yikiyolar bunu normal gormeye basladi toplum bunda bunun cok onemi var sosyal medya sanal alem degil sen bulundugun sehirde bir kişiyle konusursun ama sanal alemden milyonlarca kişiyi fikrini etkileyebilirsin aslinda reelde yaptigin gunahtan daha büyük bunu bilmeyen insanlara bile öğrettiler. Ne boksan ne boksun ozel hayatinda ne yasarsan yasa kimse senin kadin kadina sevgili oldugunu ne bilsin git gizli gizli yap yok amaclari yanlarina baskalarinin gencleride cekecekler bunu yayacaklar insan nufusunu kısirlaştiracaklar reklamin cok onemi var mesela sen cikolata reklamina bakinca ülker oldugunu biliyosun aklinda kaliyot gidip aliyosun insan evladi da merakli lgbt sitelerine giriyor bakiyor gençler özeniyor tamam sen kendine hakim olursub baskasi olamaz sanal alem degil orasi ben gel su numaram yazsam gelir karsidaki gel desem bulusalim desem bulusamazmiyiz bulusuruz sosyal medya reel hayattan daha gerçek ve zarar verici bir yer milyarlari etkileyebilirsin bir sozunle sen o kişinin sayfasina bakmassin öbürü merak eder begenir girer işte lgbt ile bu yuzden mucadele ediyor devlet yayildilar bu şekilde dunyaya yaydilar normalleştiler marjinal ilişkiler yayildi
Kızlar, Sanal alem daha çok kadib kadina sevgili olmaya teşvik ediyor ne diyorsunuz?
Güncellemeler
1 yıl
Lgbt sana dinine küfür demek insan nelisini yok etmek demek yasak demek haram demek insan neden kendine zarar verirki kendi kendine zarar vermek demek
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar Ne Diyor
Allah korusun diyorum
Çocuklari ve gençleri kandirmayin sanal alem degil orasi gercek alem ve toplum lgbtye özenmeye basladi unululer bile kadib kadina opusuruz diyorlar buna medeni cesaret diyorlar toplumda. Aile diye evlilik cocuk diye bisey kalmadi lgbt yuzunden ne bok yiyosan gizli ye ben senin kadin kadina iliski yasadigini nerden bilecem sokaklara kadar tastilar doldular kaldilar kadin kadina iliski yasamak cesaret medeniyet gibi ozendiriliyor bunu normal kabul etmeyenler linçleniyor lgbtyi illa sevmek zorundasin lgbt hayranligi batı hayranligidir baticilik bati ozentisidir batinin hep kotu yonlerini ornek aliyor bizim genclerimiz sanal demek gercek insan olmayacak karsindaki mesala konsol oyunlari ateri karsibda robot var asil sanal alem o işte kimseyi etkileyemezsin konusamazsin ama sosyal medya veya internet mesajlasma konusma var icinde ve karsindaki insan amerikada bile olsa konusabilirsin bir gercek insan var karsinda seni etkileyebilir lgbtyi sana guzel gosterebilir sana para verir altina araba verir gozunu boyar insan nufusunu kirmaya calisiyorlar lgbt uzerinden
Lgbtyi kadin kadina aski o kadar normal birsey masum birsey gibi gosteriyolarki bazen ben kendimi yanlis gibi hissediyorum tamam isteyen istedigi gibi kadin kadina ilişkiye girsin ama bunu masumlastirmasin
Özel hayat kadin kadina iliski diyorlar madem ozel hayat gizli olandir niye gostere gostere ozendiyosun bu toplum kadib kadina iliskiye tamam dese yarin bu normallestigi icin her sokakta opusen el ele tutusan sevisen lez. biyen dolu zaten nolacak onune gecemezsin bu defa
Belki bende ib. neyim belki dunyadaki butub erkeklerin icinde makyaj yapnak var ib. nelik var sokaga cikip ib. neyiz biz sevisecegiz erkek erkege diye bagirniyoruz yapacaksam yatak odama cagiririm gizlice yaparim bunu yapan insani durduramazsin bir kere yaptiysa bu ib. neligi hep yapmak ister
Birde bu lgbtlilerde allah korkusu yok utanma duygusu yok kendi cinsiyle sevişen birinde ahlak arayabilirmisin kendi cinsimle zina yapacam diyor utanmiyor toplum duysun diyor toplum duyunca insanlar bunu normallestiriyor elinde lgbt bayragi al dokaklarda gez ozaman zaten insanlar senin kadin kadina yiyişmene karismiyor bunu butun dunyaya normal gostermene tepki gosteriyor ben lgbtye siddete de kufurede karsiyim parlamalarini sagliyosunuz kufur etme sanane utanmasi kalmamis allahi bile takmamis seni takarmi dovsende sovsende degismez yapar bunu ama kufur ettikce lgbtye bize siddet uyguluyolar diye taskinlik yapiyolar birak elleme yaparsa kendi gunahi parlatma
insanin icinde her turlu duygu vardir kendi cinsime bakip bende hoslanabilirim asik olabilirim gidip konusabilirim yanindan ayrilmam ama işte insan duygularini icinde yasamali kendi cinsiyetini begenme dürtusude vardir insanda bakarsin bakisini illaki biseyi begenirsin asikda olabilirsin ama kendini tutmalisin allah icin bunu yapnalisin icinden dusunebilirsin icinden asik olmaya devam et
Ozaman kendi cinsiyle iliski yasasin herkes karismayallim hayvanlardan farkimiz kalmasin insanin icinde her duygu var kendi cinsiyle sevişme hayalide bunlarin arasinda var ama kendine hakim olmazsan hayvan olursun onlar hayvan hayvanlarda beyinsiz lgbtlilerde ikiside hayvandan daha beterler hatta herkes merak eder herkesin icinden gecer kendi cinsiyle iliski yasama duygusu denemek ister git konuş ben lgbt bireyleriyle empati yapmiyor degilim yapiyorum tamam ornek veriyorum lezbiyensiniz demi madem lezbiyensin evlenme cocuk yapma erkeklerle sevgili olma hepsini kabul edebilir bu toplum ulan kiz istemiyor evlenmek erkekleri sevmek zorunda degil kiz oldugu icin kiz digdugu icin anliyoruz hepimiz olabilir ama sen erkeklerden uzak dururken kadinlarla iliskiye giriyosun bu cok gunah bir iliski ben buna karsiyim erkekleri sevmek zorunda degil kadinlar evlenmekte sart degil ama bari kendi cinsinle zina yapma allah yasaklamis sana bunu
Zorla hickimse hickimseye visey yapamaz bu devirde mesela lgbt de evlilik yok zina yapiyolar kendi cinsiyle onlar evlilige de karsi herseye karsi ben istesem bir seyi parlatirim yanimada birilerini cekerim onlarinda yapmak istedigi bu iste sen gitmezsin nefsine hakim olursun ama baskasi gider o lgbt sayfasina girer kendini tutamaz kadin erkek iliskisi dunyanin neslini surdurur ama lgbt iliskiler dunyanin sonunu getirir cocuk sevmiyolar evlilik sevmiyolar kendi cinsimizle zina yapacaz diyorlar izin verin senin kizininda beynini yikayim diyolar yapiyolarda basardilar cinsiyetsiz ttoplum olduk herkes istedigi gibu yasasin karismayalim diye diye bu hale geldik birakalim kadin kadina sevgili olma teklifi etsin sokakta kadin kadina sevissinler allah sonumuzu hayr etsin
Onlar bizden ne bekliyolar kadin kadina opussunler bizde karismayalim yatak odan var git ne bok yiyosan kadin kadina evinde yap evine al evine cagir lezbiyensen toplum ortasinda olur mu kebdi hayati banane diyecekmisiz edepsiz olmakla curretkar olmakla igrenc olmayi ayirt edin nefsinize hakim olun kendi cinsine asik ol tamam git kendine hakim olamiyosan yatak odasinda kadin kadina seviş hayal et ama sokaklara dökme eylem yapma
Banane baskasinin hayatindan benide ilgilendirmez kadin kadina iliskiye girsin umrumda olmaz banane bana ne zarari var ama benim toplumumu özendiremez buna escinsellige
Telefon diye bisey var kendi cinsiyle iliski yasasa kim bilecek ama disariya dokemez buna kiziyorum zaten yapacagini yapiyosun her turlu insan var escinsel insan da dolu nefsine hakim olan escinsel de var nefsine hakim olamayan kopeklesmis surekli her dakika onune gelen kendi cinsiyle iliskiye giren escinselde var kendini tutamayan escinselde var zaten escinsel nedemek kendi cinsine ilgi duyan kendini tutamaz tutsa zaten bu halde olmazdi bu toplum