Normalde kızlar evlenmek ister erkekler uzak durur ama tam tersi ben istemiyorum
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
1 yılYa açıkçası yuva kurmak çok güzel bir şey Hani yanlış istersen doğru alma isteği yanlış anla yatağa giriyorsun sıcacık tamam mı Bir kadının bacak arası var ya sıcacıktır orası tamam mı böyle hani Affedersin genel eve git o sıcaklığı hissedemez Ama kadını orası sıcacıktır onu bırak ya akşam huzurum var evde bir kadınım var yalnız değilsin hele kadına azıcık anlaşıyorsun O da senin telinden çalıyorsa ya kadın olmaz ki zaten Senin hayatının arkadaşı olur yani Hani arkadaş derken Yani senin dert ortağın olur her şeyini anlar o senin Onunkini anlarsın İşten geldin yorgunsun sarılır bir kere öper dünyalar senin Olur ya bir kere öpücük Yeter ki dünyalara verir ya düşünsene yolda giden bir kız düşün taytını giymiş pantolonu giymiş Neyse bakıyorsun yıllardır bakıyorsun ama ilk defa onun içine giriyorsun düşünsene lafına dokunuyorsun sarılıyorsun öpüyorsun Lanet olsun ya o kadar çok isteğim var ki yani kokusu var nefesi var ve yatakta ikinci bir canlı var ya ondan sonra mutfakta bir canlı var.
Seni düşündüm hani eve geliyorsun artık evdeki kişisin tamam mı Ona diyorsun ki canın istediği bir şey var mı? Hani evde birisi var artık Yani düşünsene Düşünsene ya canlı var yani hani o dokunduğunu ben seviştiğin bir kadın var hani ne bileyim İki kişi düşünürsün hayat tek kişi Düşünmezsin eline dokunursun gezersin öpersin zıplarsın Ne bileyim ya işte bir kadına dokunmak nasıl bir duygu hiç biliyor musun sen?
Az önce tramvaya bindim kızı gördüm ya Allah'ım bir Ben de haklısın yarabbim canım o kadar istedik ya bir anlatabilsem Bir de ben girsem Bir de ben dokunsam Hani bir de benim olsa ya nefese dokunsam hani yanında canlı birisi var ya düşünsene ikinci bir Can var kalp atıyor Onun ya yani Öyle bir duygu ki Hele bir de yıllardır işte Okumamış bir erkek olarak var ya tapıyorum kadına ya Yani bilmiyorum yani acaba görsem ne yaparım ki sarılsam öpsem deli gibi öperim ya deli gibi ya hani bir şey düşünme tamam mı Bu erkeğin böyle bir şey o isteği vardı aşırı derece istediği bu siz buna bel altı diye ifade etseniz de aslında bu Benim istediğim en çok şey hani o beli sarılıp da dokunup öpmek var ya hiç düşünsene bir kadına dokunmak ne kadar farklı bir duygu bir bilsen Düşünsene 38 senedir bir kız kıza dokunuyorsun ya hani o gördüğün ulaşamadığın canlıya dokunuyorsun Lanet olsun size ya bir kere anlamadınız
00 Yorumla
En İyi Cevaplar
Gizli Üye(30-35)1 yılBen artik evlenmek kiz isteyen gormuyorum pek. Yapanda bir b*k zannedip yapiyorm diger grup istemiyor. Birkac yila erkekler evlenmek icin delirip, kadinlarin istemeyeceği gunlerin gelecegini dusunuyorum
Ataerkil ve modern duzende kadin olmak cok zor bu devirde. Kadin olarak calis, kariyer yap, para kazan evi gecindir, kocani idare et, evi cekip cevir, cocuga bak, annelik yap... kadinin ustunde o kadar yuk var ki. Cogu kadin artik bu yukun altina girmek istemiyor. Kadinlar kendini erkege maddi manevi beles isci gibi hissediyor artik evlilikte. Tepe tepe kullanilip, somuruluyor seklinde hissediliyor. Bunu da bu sekilde hissettirenler cok fazla zaten.
lerde bu daha da artacak. Artik uzmanlar, erkek uzmanlar psikologla bilr,, aile danışmanları falan da sunu soyluyor. Erkegin artik evlilikte ortaya daha cok sey koymasi lazim. Eskiden para koyuyordu bitiyordu ama artik bu devir kapaniyor, kapandi. Erkek eve sadece para getiren konumda kaldıkça evlilikler azalacak, kadinlar oyle erkekleri tercih etmeyecek diyorlar. Bunu diyenlerde kadin degil erkeklerden duyuyorum. Bazilari bircok seyi farkinda ama islerine gelmedigi icin dile getirmiyorlar.
Gercekten de artik durum buna evriliyor. Kadinlar ozellikle parasini kazanan kesim evlenmek istemiyor. Bircok calisan kadin ozellikle pandemi sonrasinda bosandi. Hatta ev hanimlari bile. Erkekler kadinlari kendilerine hizmetci, cinsel ihtiyac giderici, havadan para getiren evdeki bedava isci gibi gordukleri surece, kadin erkege maddi manevi destek oluo yukunu azalttigi ama erkegin kadinin hicbir sekilde yukunu alzaktmadigi surece birkac yila kizlarin cokta evliligi düşünecek durumda olacaklarini dusunmuyorum.
Bunlar iyi gunler yani. Beyler kendilerine bir kiz kapti kapti yoksa kizlar arasinda evlenmemek, erkek egosu/kahri cekmemek, evlilikte sorumluluklarin buyuk oranda kadina kalmasi gibi nedenlerden evlenmeyecek.
Ki tek neden bu degil. Kadinin gorustugu yabda cevresinde ilisli kurdugu erkek sapik mi, narsist mi, siddete egilimli mi, psikopat mi, kadina zarar verir mi vs gibi sebeplerden de artik kadinlar yavastan evlilikten uzak durmaya baslayacak bu gidisle. Cunku hicbirimiz ayni evde kalmadikca, o imzayi atmadikca, bazen cocuk bile dogurmadikca yanimizdaki adami taniyamiyoruz. Ulkede gunler kadinlar o kadar cok seye maruz kaliyor kim
Kadinlar bu dunyada nefes alabilmeyi garanti altina almak icin evlilik gibi riskli bir kumara girmek istememeleri dogal ve bu daha da yayginlasacak gibi. Ilerde kadinlarin evlenmek istememesini daha cok gorecek gibiyiz. Ve bunun icinde gercekten cok gecerli sebeplerde var. Bu olay bir sure sonra tersine donecek zaten. Evlenmeye merakli olan kiz cinsiyeti evlenmemeyi daha mantikli bulur olacak.
00 Yorumla
Gizli Üye(18-24)1 yıl21 yaşındayım ve bende evlenmek istemiyorum henüz işimi bulamadım maalesef şu an herhangi bşr gelirim yok ailem dışında düşünüyorum şimdi evlensem eşim başta iyi göründe sonradan aramız bozulursa geri aile evine dönüp aileme yük olurum diye düşünüyorum bunlar olmasa bile evlendikten sonra çocuk doğacak bana göre bir ayak bağı hayatın ona göre şekillenecek ve kendini ona adayacaksın kocandan iyice kopacaksın. Evlilik için bence 30-35 yaşları ideal gibi görüyorum kendime… Zataen bu devirden nasıl bir evlilik bekleyebilirsin ki. Çalışsam diyorum bu sefer de ev işi yemek çocuğun olursa çocuk kendi kişisel bakımın kocan her şeye nasıl yeteceksin… o kadar? Var ki kafamda !
05 Yorumla- 1 yıl
Keske karim olsan. Taparim sana kiz Allaha yemin olsun o kadar istiyorum ki..
- 1 yıl
@ydsstudent Allahın abazanı. şu yorumda tek elindeki bilgi kızın 21 yaşında olması. Pedo ya..
- 1 yıl
Kızım kanma bunun gibilere, abla tavsiyesi.
25 yaşına kadar insanların mental anlamda ergeliği bitmez. Gözünü seveyim, 27 den önce 30+ kimseyle işin olmasın, flört için bile. Faydalanırlar anca. Gözünü açıp olgunlaştığında hayata küser , adamdan da nefret edersin. Samimi bir abla tavsiyesi olarak eklemek istedim bu abazan hemen altına üşüşünce.. - 1 yıl
"25 yaşına kadar insanların mental anlamda ergeliği bitmez."
bunu kafama göre yazmadım. Psikolojide 24 yaş sınırı diye yazar. - 1 yıl
@güneşveyaprak teşekkürler a abazayim kadin kiz yuzu gormedim. Elbette saygı duyarız ama kismeye izin almadan dokunmamayi ailem öğretti! Abaza olmak suç değil ancak sizin bunu belirtmeniz de yakışık alır değil. Ben utanmıyorum keza ihtiyaç ama size de bu sözden dolayı kırıldım. Bana kadınlığı anlatma beni erkek bireyde yaptı.
- Aile & Toplum konusunda 2,1b cevap paylaştı.
1 yılBir erkek evlenmek ve yuva kurmak hemde çok istiyor 🤔🤔🤔🤔
Bu ekonomik şartlarda erkekler olarak evlilikten soğuduk ekonomik olarak durumu iyi olan erkeklerin etrafı zaten parayı seven güzel kızlarla çevrili ve gerçekten evlenip yuva kurmaya değer kızları göremiyorlar. Bu noktada bir erkek evlenmek ve yuva kurmak istiyorsa o erkeğin değerini bilin derim çünkü yok diyecek kadar azlar.
00 Yorumla
AI Persona’ya Sor
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
28
Cevap
63Cevap
- Aile & Toplum konusunda 149,1b cevap paylaştı.
u 1 yılmutlu olmak içindir
10 Yorumla
1 yılAdam belli bi yaşa gelmiş hayatta artık hemen hemen her lezzeti tatmış kendini yuva kuracak kadar oturaklı hissediyorsa bunu arzulayabilir yanlızlık Allah a mahsus erkekler evlilik istemez diye bi algı varda şahsen bende yuva kurmak istiyorum evlilik iyidir hayatın düzene oturur
22 Yorumla
Soran1 yılDaha 21 yaşında
Ama doğru göreceği herşeyi görmüş- 1 yıl
Ben 23 yaşındayım hayatta göreceğim fazla pek bir şeyde kalmadı artık yuva kurma vakti bence bahsettiğin kişi de aynı olabilir
Aile & Toplum konusunda 1,1b cevap paylaştı. nedeni onemlimi. cogu kişi cevresinden etkilenip niye evlenmiyorum ki iyi olur işte kızıda biliyorum tanıyorum bu işlerde beklemeye gelmez diye düşünür. bilinç altında iyi uygun kızı bulmusuz kafesleyelim düşüncesi vardır. kaybetmekten korkulan bayansın muhtemelen. yası kac bilmiyorum ama.
aslında ekrek icin akıl karı değil evlenmek. mantık cercevesinde işleri değerlendirirsen artılar eksiler. eksileri agır basar erkekler icin evliliğin.
00 Yorumla
1 yıl
Bir erkek evlenip yuva kurmayı genellikle sevdiği kişiyle derin bir bağ kurmak, aile değerlerine önem vermek ve gelecekte çocuk sahibi olma arzusuyla ister. Ayrıca, evlilik, yaşamın zorluklarını birlikte aşma, duygusal destek sağlama ve sosyal baskılara karşı bir yanıt olma işlevi de görebilir. Kısacası, evlilik, iki kişinin birlikte bir yaşam inşa etme isteğinin bir yansımasıdır.01 Yorumla- 1 yıl
Anladım, evlenmek istememek tamamen normal bir tercih. Kendi yaşamını istediğin gibi yaşamak, önemli bir karar. Duygularını ve düşüncelerini paylaşman güzel, çünkü herkesin yaşamda farklı hedefleri ve beklentileri var.
Neden cünkü hayat tek yaşanmaz neden çünkü aile olmak güzeldir neden cunku bırlkte yaşlanır bırlıkte güler bırlıkte aglarsın hayata tutunacak daldır eş. cocuklar buyur anne baba vefat eder yanında tek gercek Eşim kalır
20 Yorumla
1 yılGayet doğal genç ki hayatını yaşadı yaşlandığı zaman olgunlaşıyor insan sıcak yuva hasretinde çoluk çocuk sahibi olmak vesaire eve gelince güler yüz çoluk çocuk bundan ibaret
20 Yorumla- Aile & Toplum konusunda 345 cevap paylaştı.
1 yılNiye anormal buldun ki bu durumu, her erkek ister gerçekten sevdiği kadınla yuva kurmak. Sen istemez misin her şeyin varken dahi sevdiğin adamla yuva kurmayı?
10 Yorumla - Aile & Toplum konusunda 1,7b cevap paylaştı.
1 yılİyi ne güzel işte düzenli istikrarlı bir hayatı olsun istiyordur sıcak bir yuvası çocukları olsun istiyordur
20 Yorumla - Aile & Toplum konusunda 1,2b cevap paylaştı.
1 yılSen nasıl diğer kızlarla evlilik konusunda aynı fikirde değilsen ben de diğer erkeklerle evlilik konusunda aynı fikirde değilim.
20 Yorumla
1 yılBir an önce düzenini kurup, evini, yuvasını bilmek için.
30 YorumlaHayatini duzene sokmak ve bi sorumlulugu olsun ister erkek bu hayat yalniz yasanmayacak kadar yorucu ve sıkıcı
10 Yorumla- Aile & Toplum konusunda 8,8b cevap paylaştı.
1 yılTek bir şey için düzenli bir cinsellik ve kendi bakımı için
118 Yorumla
Soran1 yılParası var hemde yakışıklı daha önce cinsellik çok kez yaşamış istese tekrar yaşar
Soran1 yılKendi bakımı için derken? Yemek yapmayı felan biliyor
- 1 yıl
Mesele sadece yemek yapmak mı
Soran1 yılNeymiş mesele
- 1 yıl
Evlilik sadece yemek yapmakla mı ilgili
Soran1 yılNeyle ilgili güven sadakat vb
- 1 yıl
Hastalığı var, yaşlılığı var, belli bir zaman kişi yanında bir ses bir nefes istiyor
Soran1 yılEvet haklısın ama erkekler normalde hep eğlenmek gezip tozmak ister bu yüzden Garibime gitti
- 1 yıl
Gezmek tozmak eğlenmek isteyen kadınlar yok mu
Soran1 yılVar tabi örnek verdim sadece
Soran1 yılAma kadınlar genelde evlilik ister
- 1 yıl
İşte öyle yaşamak isteyenler ve yaşayanlar belli bir yaştan sonra yalnızlığa mahkum oluyorlar
Soran1 yılHatta erkeği zorlar
- 1 yıl
Evlilik iateyen kadınlar bizim gibi toplumlarda yaşayanlar
Soran1 yılDoğru
- 1 yıl
Bundaki en büyük etken de yetiştirilme tarzı çünkü küçük yaşlarda başlıyor evlenince bunu yap şunu da öğren ki kocanı mutlu edesin, gibi
Soran1 yılAilem bir tık öyleydi ama Ben hiç öyle değilim
- 1 yıl
Sen istisnasın demek ki
- Aile & Toplum konusunda 1,9b cevap paylaştı.
1 yılPeki bir kadın neden istemez eğer şartlar uygunsa ve seviyorsa amaç nedir evlenmemek için? Karsılıklı sevgi varsa imkanda müsaitse neden istemez ben söyleyeyim daha iyi bir alternatif arayısında olduğu için... Günümüz ilişkileri hep böyle zaten
00 Yorumla
1 yılSorduğu Soruya Bak Tabikki Gerçek Hayat Kurbak İçin ve Hayatın Anlamı Eş Ve Çocuktur
20 Yorumla
1 yılOlm siz g. z misiniz? Erkek istemez, onu da sorarsınjz neden istemez diye, ister onu da sorarsınız. ne isyediğinizi bi bilin artık ya
00 Yorumla
1 yılher işini kadına yaptırmak için tabikide
00 YorumlaAile & Toplum konusunda 1,9b cevap paylaştı. Neden mi ister 🙄 sen bu kafayla çok batarsın söyleyeyim o erkeği de reddet seni hak etmiyor
02 Yorumla
Soran1 yılBeni hak etmiyormu?
- 1 yıl
Etmiyor, evlenip yuva kurmayı neden ister bir insan mutlu olmak ister huzurlu olmak ister kendine yeni bir sayfa açar tabi bu nasıl biri olduğuna da bağlı, bende aynı düşüncedeyim evlenmek yuva kurmak istiyorum ama daha henüz gelirim yok işim yok üniversite okuyorum zaten ve evimi almadan asla evlenmek istemem ben eşim olan insanın kira da zorlanmasını istemem, eğer o da benim gibi aynı düşüncedeyse ona evet demen gerekir bence
Ne alaka benim kardeşim var 16 yaşında ben 18 yasina geleyim hemen evleneceğim kimse karışmasın diyor ateşi başına vurmuş.
00 YorumlaYoo ben hic evlenme niyetinde bir erkek görmedim hepsi kandırıyor
14 Yorumla- 1 yıl
Abartma
- 1 yıl
Şaçmalıyorsun kendini bile erkek evlenmek için konuşur tanışır birisine umut verir
Aile & Toplum konusunda 1,8b cevap paylaştı. Mahalle baskısı aile basklısı evde kalma korkusu ya da çok sevme bunlardan biri..
00 YorumlaRahatlık batıyor bize evlenip belamizi bulalım diyoruz nzjsjsjsjns
00 Yorumla- Aile & Toplum konusunda 4,7b cevap paylaştı.
1 yılDüzenli aile yaşamı, çoluk çocuğa kavuşma isteği olabilir.
00 Yorumla Şahsen ortamdan biraz daha uzak durmak için istiyorum ben
00 Yorumla
1 yılBen evlenmeden s*x yaşıyorsam neden evlenmek işteyim diyedir.
01 Yorumla- 1 yıl
Evlenmeden yaşamaktan kacinmak
Hazır hissediyordur evliliğe ya da herşeyi helal yaşamak istiyordur
00 Yorumla- Aile & Toplum konusunda 5b cevap paylaştı.
1 yılHayatımın merkezinde bir kadın olsun istiyorum.
Herşeyi onunla yapmak.00 Yorumla Aile & Toplum konusunda 1,1b cevap paylaştı. Sen o aşamaya gelince isteyeceksin bence o ise bahsedilen aşamaya ulaşmış bu yüzden istiyor
00 YorumlaAile & Toplum konusunda 3b cevap paylaştı. Nedeni belli aslında ama bu karar karşılıklı alınmalı
00 Yorumla
1 yılDoğru insansa evlendiğin kişi çokta kötü bir şey değil sanki evlilik kjffhjh
00 Yorumla
1 yılO kadar çok ilişkim olmuştu ki; dedim ki artık bir çocuğum olmalı
00 Yorumla
1 yılErkeklerden isteyen var istemeyen var kızlardan da isteyen var istemeyen var
00 Yorumla
1 yılErkek, kız fark etmez hızlı bir şekilde evlilik istiyorsa tarafların biri bence önceki ilişki ne kadar sürmüş ve ne zaman bitmiş bunu sorgulamak gerek kaçmak istedikleri bir şeyler ola bilir sonucunda hızlı boşanmalar oluyor hiç şaşmaz
10 Yorumla
Gizli Üye(36-45)1 yılHizmet edilmek, rahatlık için ama tabi bunu kimse böyle dile getirmez oysa gerçek bu
00 Yorumla
1 yılGenelde 30 sonrasında istiyorlar olgun oluyorlar bir de ekonomik anlamda hazır hissediyorlar
20 Yorumla
1 yılİstediği gece sek... yapmak için, evliliğin amacı yüzde 95sek.. tir.
06 Yorumla
Soran1 yılO daha önce çok yaşamış böyle şeyleri istese tekrar yaşar
- 1 yıl
Yaşasa da yine ister.
Soran1 yılHiç soğumazmı doymazmı
- 1 yıl
Erkek çocuğu büyütsün diye firmaliteden bir kadınla evlenirler, evlenince çin.. liğı korunmadan yaşayabiliyorlar, Türkiye'de insanlar , kuzenlerini kıskanıp, kardeşlerini kıskanıp onlara inat evlenirler.
- 1 yıl
Formaliteden bir kadınla evlenirler.
- 1 yıl
İnsanlar birbirini kullanıyorlar.
E aile olmak için neden istesin başka zaten evliliğin amacı aile kurmak
10 YorumlaBelli bir yaşa geldikten sonra isteyebilir insan, herhangi bir sebebi yok
00 Yorumla
1 yıl30 lu yaşlarda zamanın geçtiğini anliyor insan baba olmak icin daha fazla geç kalmak istemez
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)1 yıl@rapunzelinberberi. Narsistler onu tanimadan once evlenmeni ister ki tanidiktan sonra evlenmeyecegini bilir acele etme tani
02 Yorumla
Cevap sahibi1 yıl
@rapunzelinberberi
Soran1 yılNarsistlerle nasıl başa çıkılır
1 yılKişiden kişiye degişmekle bir insanlarin hayattan beklentileriyle ve yaşam anlayişiyla degişen bişey
00 YorumlaBen de istiyorum ve mutlu bir yuva eğlenceli güvenilir sadık sevgi dolu bir evlilikte
00 Yorumla- Aile & Toplum konusunda 1,4b cevap paylaştı.
1 yılGezmek eğlenmek
19 Yorumla
Soran1 yılTamam da gezip eğlebilecegi çok kişi var parasida var
- 1 yıl
Senden çok mu etkilendi ki
Soran1 yılBilmiyorum
- 1 yıl
Çok mu iyisin
Soran1 yılHangi konuda
- 1 yıl
Fiziksel
Soran1 yılZayıfım biraz o öyle söylüyor ama yüzüm güzel
- 1 yıl
Görmek lazım
Soran1 yılben bir soru sordum soruyla ne alaka
Aile & Toplum konusunda 814 cevap paylaştı. ne boookk yicemizi şaşırdık mkkkk ne desek olmuyor
20 Yorumla
Gizli Üye(30-35)1 yılAynı. Evlenme teklifi seviyesine gelmesine bile izin vermem. Beni hakeden bir adam olduğuna inancım yok çünkü. İsterdim ama yok
00 Yorumla- Aile & Toplum konusunda 6,9b cevap paylaştı.
m 1 yılOlması gereken o değil mi
10 Yorumla - Aile & Toplum konusunda 536 cevap paylaştı.
1 yılHayatın ı bir düzen ile yaşamak için !!
10 Yorumla Aile & Toplum konusunda 1,9b cevap paylaştı. Seviyor demek ki seni kaybetmek istemiyor
10 Yorumla
Gizli Üye(18-24)1 yılBen bugüne kadar böyle bir şey isteyen erkek görmedim
10 YorumlaAile & Toplum konusunda 1,2b cevap paylaştı. Bana da böylesi denk gelmez hayat işte…
10 Yorumla
Gizli Üye(25-29)1 yılbenim kocam istemiyo sadece dini nikah istiyo şüphelenmeli miyim?
10 Yorumla
1 yılbunda tam tersi mi oluyor
10 YorumlaAile & Toplum konusunda 315 cevap paylaştı. Çok iyi bir şey
00 Yorumlabazı erkekler bir yere ait olmayı isterler
00 Yorumla- Aile & Toplum konusunda 855 cevap paylaştı.
1 yılAile ve toplum baskısı yüzünden olabilir
00 Yorumla
1 yılArtık yaşı başı gelmiştir
00 Yorumla- Aile & Toplum konusunda 5,4b cevap paylaştı.
1 yılKaldı mı böyle erkekler
00 Yorumla Aile & Toplum konusunda 1,5b cevap paylaştı. Yaşı 35 i geçmiş, geçmişte her haltı yemiştir
00 YorumlaAile & Toplum konusunda 428 cevap paylaştı. Mavi hap diyoruz biz ona
00 YorumlaAile & Toplum konusunda 352 cevap paylaştı. Hayatı onunla yaşamak istemem kötü bir şey mi?
00 Yorumla- Aile & Toplum konusunda 936 cevap paylaştı.
1 yılEe nereye kadar aileyle yaşayabiliriz ki...
00 Yorumla - Devamını Gör (31)
Devamını Gör(76)
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem