Güncellemeler
1 yıl
Uyanamadımmm 😭😭😭😭
O kadar bıktım ki gece gece rüyanda Kanuniyi mi gördüm ne yaptın, viyanayı mı kuşattın? Sabah erkenden uyanmam lazım mehter açmış ya inanılmaz üstelik hoparlörleri duvara dayamış muhtemelen sırf bana inat. Ağlamak istiyorummmmm abimi evlat alın lütfennnn
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
7Cevap
Sen de ona bunu dinlet.
https://www.youtube.com/watch?v=f33obHetpu8Açtım dkslfkşslf
Aç aç. Sesi yükselt
Babamlar duyarsa sıkıntı çıkar
Niyeymiş. O sesi açarken sıkıntı çıkmıyor ya
Onunki + benimki duyulabilir ama onlar üst katta zaten ya birde biz 2 gündür kavgalıyız annemgil bıktı bizden reddedilmekten korkuyorum
Bu sabah abimin ağzına oklava soktum hatta ama haklıydım
Bağırsaklarına kadar girdimi oklava?
Yok bak nasıl oldu biliyor musun. Şimdi ben ders çalışıyordum ve hava sıcaklaştığı için, hava almak için, uykum açılsın diye bizim ortak olan terasın camını, penceresini açtım. Abim bilgisayar markalarımız aynı ama dün bilgisayarın şarj aletini bozmuş benden istedi ben de vermedim çünkü bana lazım kavga ettik çünkü oda bana vermez günahını bile. Oturdum güzel müziğimi açtım mis gibi çalışırken terasa geçti o iğrenç sesiyle şarkı söylemeye başladı bana inat ve gözlerini kapatmış yete çökmüş ağzı sonuna kadar açık son ses şarkı söylerken sinirlendim mutfağa koştum oklavayı aldım beni fark etmedi sussun diye oklavayı ağzına soktum.
Oklava halen ağzında mı?
Yok ya çok bastırmadım dili boğazına kaçar ölür falan diye sussun diye soktum sinirle.
Yufka açmakta mı kullanıyordunuz o oklavayı?
Bilmem duruyordu bir şeyler açılıyordur illa
Seni tehlikeli görüyorum. Bi psikopatlık var.
Yok tek abime karşı böyleyim ama oda bana karşı böyle havuzda boğmaya kalktı, çöpe attı, çatıya çıkardı Allahtan aşağı atmadı
Yani bana karşı romantik olabilirsin. Öyle mi anlamalıyım?
Asla
Anlamalıydım. Huylu huyundan vaz geçmez. Oklavanın nereye gireceği de önemli tabi. Ben ufak ufak kaçayım :D
Aç ordan bir son ses Şahlanış Marşı abin daha da gaza gelsin Ahsdj
abine söyle plevne açsın sevmiyosan bize yolla iyi anlaşırım onla lkjda
@chocos3 birini hatırlattı mı asdkjadlja
Lütfen al git bıktım ben
plevne aç bi tur gelip alalım lkajda
Şah damar açacağım ondan sonra annemler duyup ağzımıza etmeye gelmezse plevne açarım
ya yok plevne aç abin gurur duysun seninle rahatsız etmez daha beni dinle kljads
Yok ya o ne gurur duyacak
Savaş marşıda olur dnfnn
Kov evden mxpdmepcövç, bende muhtesem yüzyıl izliyorum bu arad
Jfksjfkdkf
Sende başka şarkı aç dişe diş kana kan
Şahlanış mı açsam?
Acdar şah damar aç kulağı şenlensin
Omg kesinlikle açmalıyım
nsnanamamaööaa
Güldüm kusura bakma skdlmwmdkwf
Bu benim dramım
Geçmiş olsun
ayrı eve çıkınca ya da biriniz evlenince
Çöktü eve ya beni yollayacak illa mis gibi terası kullanamıyorum. Seneye gidiyorum ama bu evden yeter beee
erken gidebiirse it ya lanet olsun de
Lanet olsun hep diyorum anlamıyor kiii
:) o da öküz ya
Evet ya çocukkende çöpe atmıştı beni daha neler neler yaptı inanılmaz korkunç bir insan bıktım artık insanların abisi prenses gibi davranıyorken benimki beni pota yapardı
yok artık
Kilici cek dal odaya Allah Allah diye sen de
Ya döverse?
Kilic var elinde
Kılıcım yokki
Cekmeceden bi spatula cek bi de tencere kapali al
Geçen ağzına oklava soktum zaten oklava tramvası var olmadı oklavayla giriş yapayım
O da olur bi şok yasat
İkinci şok
Bak bakalim bi dsha yapacak mi
Okulu mu kacirdin
Seni alalım abini ne yapcaz
Gel seni yatağıma alayım
Abim gelse?
Yok ederim onu
Abim seni yok etmesin?
Çok güldürdün kız beni sabah sabah 😂😂😂
Onun başka işi vardır 😂
Odan ayrimi
Ayrı ama arada teras var ortak ikimizinde camı yakın ve duvarlar dip dibe oradan geliyor ses
Oturma odasina git
Odam dışında uyuyamam ben
Kac yasindasin
18
Okuyormusun
Okumaya çalışıyorum
Lisede değil misin
Gunaydin