Geçmişteki pişmanlıklarım tanıdığım güvendiğim ve sonunda beni yalnız bırakan insanlar.
AI Persona’ya Sor
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Cinsel Yaşam
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
YKS2026
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
11Cevap
Dünyaya ikizinle gelmediysen yanlız gelmişsindir yanlızda gideceksin. bu nedenle neden yanlızlıktan şikayetçisin.
Yakın zamanda yaşadığım üzücü anlamlandıramadğım hikaye
Cok gecmis olsun
İstersen dinlerim
Yazayım okursan biraz uzun ama
@Sevgirella Ayrıldı nişan yaptı pp fotosu evlilik teklifini koymuş canım çok yandı Oysa beni engellemişti ailemi herkesi sadece kardeşimin kız arkadaşının engelini kaldırmış onun üzerinden göreyim diye Ayrılığın 3-4 hafta sonrası nişan yapmış tanıdık aile düğünde babasının arkadaşanın oğlu istediler bizde verdik diyor neden bunu yaptı diye soruyorum annesine ona ne demek istiyorsun iki kişiyi bir mi idare etti diye kızım sinirlendi diyor böyle imada mı bulundunuz o denemek diyor ben nasıl 15 günde birini sever diyorum olay şöyle buyurduir yıllık güzel ilişki hiç birbirini kırmadan geçen annelerin tanıştığı evlilik yolundaydık saçma sebepten (bana şu ev aletini alır mısın dedi deneme imiş beni evlenmeye niyetim var mı yok mu ayrıca sevgili alışverişte belli olur demiş arkadaşları) ve üstüne nişan biraz gecikti diye (en fazla 6 ay) beklentisizlik mutsuzluk adı altında ayrıldı senin için geceleri uyuyamıyorum sevginden diyen kız ayrılığın 3 haftasına instagram kalpler ve nişan yapmış babasının arkadaşının oğlu ile annesi ile yolda konuştum senden nefret ediyor ayaklarına kapansan yine olmaz yüzükler alındı yemin et nişan yapacak mıydın tek aşkımdı kimseyle sevgili olmadım sevgi bu kadar anlamsız mı dedim 3-5 ay tanımadan kızım evlenmez çok inatçıdır diyo ee nasıl 15 günde nişan diyorum cevap yok aile tanıdık aile çok severiz çok iyiler hemen düğünde yaparız dediler diyo kız beni yolda gördü gözleri dolu dolu gitti heryerden engellemiş numarasını değişmiş ben ne yaptım ki ona bu ah almak değil mi evlenmeye çok meraklılardı hayatı ona kurulu kuzenlerim evleniyo herkes bana soruyor deyip duruyordu ya bu işler bu kadar basit mi ya bana günah değil mi ortada sebep bile yok ayrılık için bana bakarken gözleri dolan kız ya son güne kadar en ufak tefek tartışma dışında biribirimizi hiç üzmedik bile ona çok kızgınım ve kırgınım ama anıları unutmakta zorlanıyorum ona bu yaptığını hiç yakıştıramadım öyle birisi değildi hadi ayrıldı hemen bu olur mu ya hatayı kendimde çok aradım
Geçmiş olsun. Benim uyku saatim gelmedi.
Sagol
He anladım
Pişmanlıkların neler?
Can sıkıntısı ama piyasa uyumuş
Coğunluk uyuyo evet benimde canım sıkıldı
Yaz a madım
Sinirim. Sinirliyim bugün çokca
Özel değilse benimle paylaşabilirsin
Yani istiyosan
Çok naziksiniz teşekkür ederim, paylaşınca sinirim artıyor🥺🫶
Rica ederim siz nasıl isterseniz
😔
Öyle insanların Allah belasını versin
Amin gbrsinler
Öyle insanlar yüzünden hep mutsuz oluyoruz sonra insanlara güvenimiz kalmıyor evlenemiyoruz
Evlenmeyi bırak artık sokağa zor çıkıyoruz
Biliyorum erkek olarak ben bile çekiniyorum sokağa çıkmaktan her türlü psikopat pislik sokaklarda
Sorma iyce şaşırdı millet, durduk yere sokak ortasında darp ediyolar.
Evet her şey oluyor hiç beklemediğin anda insanlar ölüyor kavga çıkıyor hiç bilmediğim biri gelip seni bıçaklaabiliyor
Çok düşünürsen uyuyamazsın
Su içtim de. Uyandırır şimdi.
Ölümü düşünüyorum yakınlaştığımı gün geçtikçe
Bi hastalığın mı var
Mutsuzum çok dün intihar edicdktim sonra kan kustum halen ağrım var midem bulanıyor üzüntüden oldu hep ama karar verdim yapıcam ölmeyi becericem
zaten bu beyne sahip kişilerin yaşamaması en dogrusu, ölmek ölmek ölmek, işin kolayı, birde yaşamayı denesen işin zor olanını yapmayı, yok olmaz zoru görünce kaçanlardansın, mutluluk ve mutsuzluk anlıktır, bu gün mutsuzsan yarın çok mutlu olacaksın belki, o zaman düşüneceksin bir zamanlar ölmeyi istemiştim ne kadar aptalcaymış diye, Mutlu olmak için gerekeni yap kaçmayı değil.
Mutlu olmam için sebep yok geri dönüşü yok
İntihar edenler iyi yerdeler mi sanıyosun uğruna intiharı göze aldığın kimse senin arkandan ağlamaz bunu bil, ölenib arkasından bi gün iki gün ağlanır bazıları hiç almaz bile ve hayatına bakarlar, kusura bakma ama intihar aptalların işi, hayat ne kadar zor olursa olsun allah sana bi yaşama şansı verdiyse şükredip değerini bileceksin, belki ben senden daha kötü şeyler yaşadım ama şükrediyorum, aha buraya yazıyorum ne edersen kendine edersin hiç kimseye bişey olmaz durup da şeytanı sevindirme kendine de bu kötülüğü yapma.
İntihar demek sonsuz cehennem demek günaha girme
Yakma ahiretini
Gerçekten dayanamıyorum duygularımı yoğun bir şekilde yaşıyorum ama olmuyor
Artık saçmalama hayat güzel
Sadece sen mi yogun bi sekilde yasiyosun duygularini, benim yasadiklarimi bilsen ben ne yasamisim ki derdin.
Sebebimiz aynı kanka
Ama takmıyorum artık
Enerjim
Güzel
Sensizlik
Napcan beni
Ticari zararlarim
İş iş iş
Beni annem uyutmadi