Şu an çok korkuyorum kalk kendini bıçakla diyor içimdeki kötü insan bana zarar veriyormuş gibi hissediyorum kendimden şu an nefret ettim çünkü kendimi bu hale ben getirdim kendimi hep ben üzüyorum başka kimse üzmüyor bu durum beni deli ediyor şu an zor tutuyorum kendimi niye böyle oldu yaaaa tövbe bismmilah içime şey mi girdi😭😭😭😭😭😭
AI Persona’ya Sor
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
2Cevap
Bence sen tek başına evde falan kalma psikoloğa git bence ama o çok bı şey yapamayabilir dua et namaz kıl
Evde birileri var yanlız da kalmam asla korkarım ya şimdi bir anda aklıma geldi tövbe bismmilah niye böyle oldu
Cinlerle filan uğraşyossan ya da ruh çağrıyosan mussallat olmuştur ama alakası yok bence yat uyu namaz kıl geçer bende eskiden bazen birinin ismimi çağırdığnü duyyodum
Yok ya uğraşmam biraz kafam dağıldı üzgündüm. oyle. dertli dertli reels izliyordum bir anda aklıma girdi işte buraya soru attıktan sonra böyle oldum yani yoktur bişey heralde
Namaz kılmıyorumkii... Benle uğraşmazlar heralde
Bu senin iç sesinmi yoksa gerçek biri konuşur gibi ses var mı
Fazla hissedemiyorum ama sanki birisi söylüyor
Şu an durdu ya az önce oluyordu garipti vallaha
Yani iç ses se normal kendi kendine takıntı yapmışsın biri konuşur gibiyse eyvah
Ya birisi değil aslında ben kendi kendimi o psikolojiyee soktummm ve birisi konuşuyormuş gibi hissetmeye başlıyorsun bir süre sonra çünkü şeytan fısıldıyor...
Şu an durdu az önce daha doluydu kafam şu an beynin. patlicak gibi hissediyorum hiçbir şey düşünemiyorum düşünme duyumu. kaybettim sanki ya o sesi de duymuyorum şu an
Dua oku kafani başka şeylere odakla
Bir insan kendisini üzen şeyi ortadan veya hayatından kaldırmak ister ya bende kendimi öldürmek istedim yani aslında bu benim kendi isteğimdi kimse kulağıma fısıldamadı...
Dua okumak istiyorum ama ona bile hevesim kalmadı sadece ölmek..
Kolayı var yapmamak inadım inat ama diğ diği
Offff içimde sanki şey var tövbeeee o kendini öldür kurtul benden diyo sanki
Nie kız hayat güzel yaşa geç git işte zaten hiç birimiz sağ çikamicaz bari tadını çikacak dimi ayol
Yok be ben çok sıkıldım hayattan
Nıe sevmiyo musun kendini
Hep kendi kendimi bitirdim çevremdeki sevdiklerim. hep destek oldular seviyorlar beni kilima zarar gelse dayanamazlar benim acıma asla dayanamazlar bak buna çok ama çok eminim ALLAH onlara benim yokluğumu göstermicek eminim ama keşke ölsem çünkü az önce iç sesimin öyle demesinin sebebi de buydu kendimden nefret ettim içimdeki insan sanki bana zarar veriyor kişiliğim sanki bozukmuş gibi hissediyorum kendimi üzdüğüm için kendimi öldürme isteği geldi bir insan üzüldüğü şeyi ortadan kaldırmak ister onu üzen şeylerden uzak durmak ister ya bende kendimi öldürüp kurtulmak istiyorum artık nefes alırken bile göğüsüm daralıyor dayanamıyorum
Sana bunu yapan hayat Bize neler yapmaz bacım sen yinede sabret hangimizin durumu iyi ki evet kabul ediyorum daha ağır şartta yaşiyanlar var birçok şeyi şükür sebebi görmek gerek aç değiliz açıkta değiliz mesala
ALLAH peygamber sabrı versin hepimize gerçekten çok zor AİLESİ olmayanlara da zor olanlara zor ailesi sevgi gösterir yine hayat zor olur sevgi göstermez daha zor olur bu hayatta kimseyi düşünmiceksin sadece kendi mutluluğun için yaşicaksın ancak öğle hayatın tadı çıkar ama bende o kadar duygusuz değilim çok merhametliyim kendim hariç herkesi düşünüyorum ve benim. basima gelen herşeyi bak ediyormuşum gibi hissediyorum... Yani bu hayatta ailene değer vermezden mutlu olursun tamam sevgi önemlidir saygılı. olmak gerekiyor ama ben çok bağımlıyım artık deli olacam onlar için üzülmekten bu hale geldim hem üzülüyorum hem ayakta durmaya çalışıyorum onlar da soruyor iyimisin niye moralin bozuk diyolar helede babannem bana çok üzülür bir şey olsa bayılır gerçekten seviyorlar beni ama bu haldeyim işte kendime ben zarar veriyorum kimse zarar vermiyor herkes bana istediğimden daha çok sevgi gösteriyor her kız böyle sevgi ister ben görüyorum da noldu hala psikolojik sorunlarım var işte elimde değilll yapamiyorum hevesim yok evden çıkmıyorum haftada bir geziyorum onda da çıktığıma pişman oluyorum çünkü hiçbir hedefim hayalim yokkkk yani kendimi bu hale ben getirdim babam beni okutmak istedi ben istemedim evde oturup psikolojimi bozdum hatta camdan atlayıl intihar etmişliğim var bileklerini kesmişliğim var babam ve annem o sahur günü benim yüzümden aç açına hastaneye götürdüler benimle uğraştılar gerçekten kendimden bu yüzden nefret ediyorum herkese yük oluyorum
Sana bile yük. oldum şu an kusura bakma 🥺
Ölsemde bu düşüncelerim. bitse acılarım sona erse keske ya fiziksel olarak sağlıklı olabilirim ama ruhsal sorunlar büyük konusmak istemem aman gerçekten daha zor...
Estağfurullah ne yükü hayat zor bende düşünmedim değil intihar etmeyi babam bizi döverdi şimdi rahmetli oldu mesala keşke olsada yine dövse demiyo değilim aile bambaşka bişey ya bırakamıyorsun görünmez bir bağ var adeta sabredicez Allah'a siğinicaz namazla duayla Kur'anla ne anlatıyo bize ona bakalım bizi bizden daha çok seven o değil mi zaten imtihan edende o daha güzel bir hayata hazırlamak için sadece bizi biraz sınıfa kadar 100 yıl olur bu 50 60 yılda olabilir ne kadar ömür verirse artık bak mesala 24 yaşina girdim ömrün nerdeyse yarısı gibi daha ne kadar yaşicami bilmiyorum ama yinede hayat yaşamaya değer Kıymetini bil seni sevmese verir miydi can rabbimiz
insanlara öyle yap diyor genelde
Abi her sıyıranda soluğu burada alıyor
Napalım kimse dinlemiyo dostum
Kimse var mı evde
Var
Psikoloğa gitmelisin
Yahu psikolojik değil şimdi başladı normalde yoktu