Gerçekten iyi biri karakteri iyi temiz iyi kalpli akıllı başarılı ama ortalamanın altında bir tipi var sever misiniz
Lütfen gerçekleri söyleyin
Lütfen gerçekleri söyleyin
Aşk İlişkileri
Üniversite Tercih
Gündem
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
2Cevap
Kime göre oetalamanın altında. Mesela bana göre olan kankama 10 da 10 Luk onun 10da10luk u benim 10 da 3 lüğüm felan ben fit severim öteki kankam göbekli öteki iri yarı öteki kısa biraz daha kibar hatlı. Sanıyorsunuz ki çirkin herkese çirkin.
Belli yani
Çirkinlik herşeyi var bende burnum büyük
Yüzüm asimetri
Tipim çirkin
Göz altı morarmış
Tek iyi yanım fiizgim iyi okadar
Benim 4 yıldır platonik olduğum çocukta da büyük ve eğri bir burun var ve göz altları morarmış fiziği de iyi herkes ona çok çirkin diyor ama benim gözümden görseler çok farklı şeyler görürler.
Hmmm anladım
Evet ablam karakter onemli zaten tip olmasada olur
Yani bende öyle düşünüyorum ama gördüğüm kadarıyla çirkinlere bir ön yargı var her konuda ben bunu çok yaşadım
Acaba yaş ilerledikçe fikirlerinjz mi değişiyor bilemedim
Evet olabilir ama ikiside onemli simdi ama cogumuz karakter deriz
Anladım teşekkürler
Severler de beekecanlara mervelerde vurdurup vurdurup yaş 30 olunca ararlar o hiyari
Ne kadarı çok saçma bir yorum ya çoğu tanıdığım Kızlar efendi adamlarla birlikte şu an belli ki siz özellikle bu tür yolluları seçiyorsunuz bunun başka bir açıklaması yok
Hepsi öyle artık
Değil işte ne biçim yerlerde takılıyorsun kim bilir tövbe tövbe kendin için konuş lütfen
Genelleme yapılmaz abi
%30 40 öyledir en en fazla
@günes121212 yooo ben vuran taraftaym vurduklarm da hep böyle iyi kalpli tipsiz hiyarlarla evli şu an
Gizli hiyar sen abini dinle hepsi öyle
Yok abi sen karakterin iyi değil o yüzden öylesin
Gizlimal kıza yavsamakicin sana tavsiye veren hemcinsini karalamaya devam et. Karakterininaminasokarim senin
Karakterin bozuk belli ki senin her kızı aynı kendin gibi sanıyorsun aw naparsan yap kimsenin umrunda değilsin zaten ama çocuğun umudunu kırmana hiç bir hakkın yok o halde uza burdan
@zzzaaafer41Ağır hasarlısın tedavi ol
Ne sacmaliyrlsun abilik git bak kıza lafimi söyledim ben sen miyim kendinizi herkes gibi sanmayın kaç yaşına gelmişsin gram adamlık yok be kardeşin annen bacinda mi yok yazık sizin gibilere
Sizin gibiler yüzünden düzgün kız bulamiuoz
Düzgün kız çok ama sadece hak edenlere beyler
Paran yoksa annen bile sevmez
sevmezler tabiki severim diyenr inanmıyorum
Yani çoğu öyle evet
Sevilende parasına bakıyor
Ablam seven seviyor tip önemsiz
Bilmiyom ki %70 i falan tipe paraya bakar genelde
Erkekler için dış güzellik her şeydir maalesef canım
Hayir ben tipe bakmadim gorunce zaten bi çekim oldu istemsizce sende de oyle olacaktır
@günes121212 orasi oyle
Umarum abla öyle olur aramitom kendime sadece merak ettim acaba sevilir miyiz bir gün
Benim için her şey değildir güneş abla
Doğru kişiyi seçersen yani sadece tipe bir iki cilveye paraya vs bakmazsan bulursun
Kızlar sever. Benim sevgilimin tek artısı (başkalarının gozunde) boyu. Ama benim için her bir zerresi mükemmel
Cevap veren abla inşallah beni sevende böyle düşünür teşekkür ederim görürsu. İçin
Rica ederim, umarım öyle olur
Sen kendin iyi ol iyisi seni bulur olay bu kadarı basit kardeşim
Güneş abla sen nedej her yorumda varsın
Ben o kriterleri sayarken kendim öyleyim çünkü temizim birinin namusuna bakmadım kız eli değmemiş elime düşünürek bir şey soruyom için mi fesat beni yanlış anlayıp konusuyon anlamadım ki
İçim fesat falan değil bakireyim erkek eli bile değmedim alınma kız gibi her şeye
Yok yani yarası olan gocunur da sen sürekli laf atıyorsun bana
burada düzgünce soru sordum
Beni ne yerine koydun ya