Hani şimdi annem babam benim yaşlı insanlar böyle nasıl desem ablamla aramızda 14 yaş var o kadar söyleyeyim ne kadar yaşlı olduklarını siz düşünün yani şimdi hani aileni anlat sıkıntılarını bir şey yap falan diyeceksin de yaşlı insanlar pek anlamıyor Kafa yapısı olarak anlaşamıyorsun ya bir arkadaşım olsa bir derdimi anlatsam bir şey yapsam beraber gezsek de olsak ya da sevgilim olsa onunla beraber vakit geçirsem yani hiçbir şeyim yok ya hiç kimsem yok ciddiyim yani şakasız hiç kimsem yok okulda Yok dışarıda yok hiçbir yerde yok
AI Persona’ya Sor
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
8Cevap
Lütfen ama lütfen bu sevgi ve ilgi eksikliğini yanlış insanla tamamlamayın. Özellikle 18 22 aralığında
Ya yanlış insan olsa bile yana da sevilmek istiyorum sadece sevilmek istiyorum yanlış ya da doğru umurumda değil sadece sevilmek istiyorum o kadar sevilmeye muhtaç bir insanım
Bakın bu cümleyi ne zaman duysam o kişi hep yanlış insanın oyuncağı oldu. Çok kötü şeyler yaşadı. Lütfen
O yalnızlıktan kafayı yiyorsun var ya yani diyorsun ki kim olursa olsun da bari yalnız kalmayayım diyorsun işte onu yaşayan bilir
Çok iyi biliyorum. Ama bildiğim başka şeyler de var
Eğer diyorsan ki ailenle vakit geçir hobi falan edin diyorsan yaşadığım yerde hobi edinilecek bir şey yok git spor yap bir şeyler yap dersen engelli bir birey olduğum için çoğu şeyi de yapamıyorum zaten git oyun oyna dersen oyun bile oynamakta zorlanıyorum dediğim gibi engelli olduğum için yani dediğim gibi hayat resmen engel için de engel
Hayır kardeşim bunları demiyorum. Seni çok yalnız ve ilgisiz bırakmışlar. Belki çevren bile dışladı
Bir şey diyeyim mi
00.00-02.30 saatleri arası boş olur, tv izlerim. İyi dinleyiciyimdir. Anlatmak istediğin şeyler olursa mesaj atabilirsin.
konusmak ıstersen takıpte kal yalnızlık ınsanlar ıcın deıldır.. konusmak anlatman lazım
Çok teşekkürler iyi ki varsın
Zamanla olur da en önemlisi kendinle vakit geçirmeyi sevmeye başlamalısın
Onu yapa yapa da gına geldi yani kendinde vakit geçir geçir diyorsun ki hani anladık kendim ben ama diyorsun ki dışarı çıkıyorsun herkes böyle arkadaşlarıyla vakit geçiriyor özellikle okulda görüyorsun dışarı çıkıyorsun arkadaşlarıyla herkes geziyor tozuyor muhabbet sohbet gırgır şamata sen sadece izliyorsun yani hiç zevkli bir şey de
Değil yani
O halde sende katıl kız girişken ol
Girişken de olduk ama girişken olunca da hiçbir şey olmuyor yani farklı arkadaş ortamları da denedim illa ki şey oluyor böyle işte özel bir şey konuşacak gider misin aynen bu muhabbete dönmeye başlıyor ben de diyorum ki anlıyorum bunlar beni istemiyor ben de gidiyorum mecbur kimsede diyemiyor ki niye gittin neredesin gelsene
Yazdim
Yeter ailen var işte yanında sağlığında yerindeyse kötü hissetmek için sebep yok
Ailem yanımda olması tabii ki güzel bir şey her şekilde benim yanımdalar ama anlaşamıyoruz çünkü niye yaş farkı var kafalar uyuşmuyor böyle oturup da kanka ya ben şu erkekten çok hoşlanıyorum acaba yazsam mı diyemiyorsun yani o yalnızlığı hissediyorsun yani sadece bunun için demiyorum yani mesela bir sıkıntın oluyor mesela yani aileni anlatamayacak bir durum bunu anlatman lazım ki içini boşaltman lazım yani onu da yapamıyorsun çünkü kimsen yok
Anlıyorum. Dediğin gibi şeyler olduğunda konuşabiliriz
Ablan kaç yaşındaki?
Ben 18 yaşındayım 14 yıl ekle
32. Arkadaşlarında mı yok?
Ya benim hiç arkadaşım yok diyorum ya yani sıfır hiçbir şekilde hiçbir konuştuğum bir dostum yok yapayalnızım sevgilim de yok hiçbir şeyim yok sadece aile bireylerim var o kadar
Senin gibi çok fazla insan var inan bana. Ama günümüz ilişkileri zaten manipülasyonlar taktikler kıskançlıklar üzerine kurulu. İyi insanlar biraz zor arkadaş edinir bencil olmak lazım
"İyi insanlar biraz zor arkadaş edinir."
Bu çok doğru bir cümle. Kötü insanlarla arkadaş olmak yerine tek olmak daha iyi. O insanlar da bir gün kazık atar. Arkandan dedikodu yapar. Doğru insanlarla arkadaş olabilmek önemli.
Haklısınız ama işte yalnızlık artık sıkmaya başladı
Evet gerçekten doğru insanlarla arkadaş olabilmek önemli
Benim ailem var bende yine kendimi yalnız hissediyorum
Gel beni al kız :)
Seninle arkadaş olunmaz ki çok büyüksün
Saçmalama niye olunmasın be
Zamanla birisi gelir
18 yıldır gelmiyor ve hala da gelmeyecek gibi görünüyor
Geldim 😁
Umarım olur bundan sonrası umut kesme
Arkadaşın olabilirim
Kaç yaşındasın sen
18 yaşındayım
İçini dökmek istersen dinlerim
Ya açıkçası hani şöyle beni gerçekten sevecek bir sevgilim olsun ya o olmuyorsa böyle gerçekten beni seven bir dostum olsun mesela sınıfta bir arkadaşım olsun abi bu kız ya da bu erkek beni hiç bırakmaz her zaman benim arkamda olur beraber vakit geçirelim birbirimize gidelim mesela aynı okuldaysak beraber gezelim tozalım gidelim aynı sıraya oturalım ne yani çok bir şey mi istiyorum ben
Haklısın tabi bende böyle bir şey isterdim
Tabii ki neden olmaz
Sin olur
Çok genelde troll
Adını söyle yazayım
Tamam