Muhafazakar aileden bağımsız yaşanır mı?

Muhafazakar ailede yaşayan bir kızım. Sesimi de herkes beğeniyor. Küçüklüğümden beri ünlü şarkıcı olma hayalim var. Fakat şu an kötü devirde yaşıyoruz. Ekonomi olarak da zor. Ayrı eve çıksam sosyal medya üzerinden içerikler üretsem diyorum. Ayrı eve çıkmak hem çok zor hemde korkutucu geliyor. Kız halimle yalnız yaşamak vs. Ailemde çok katı. Özellikle babam baya kötü karşılar. Beni desteklemelerini isterdim, arkamda olmalarını isterdim. Hem korkmazdım hemde hayallerimi gerçekleştirebilirdim. Birde ünlü olmana yardım ederim vaatlerinde bulunan pislik insanlarda var. Yalnız olduğumu görüp başıma kötü işlerde açabilirler, kimseye güvenemem. Başıma da geldi aslında. Sesin çok güzel, sana ev de buluruz baya para kazanırsın vaatlerinde bulunup kandırmıştı birisi. Dans üzerine hocaydı vs. Taaki c*nsel t@cizde bulunana kadar. Aileme bile anlatamadım. Tek istediğim kendi düzenimi kurul bağımsız yaşamak, hayallerimin peşinden gitmekti. Devir o kadar kötü ki. Her şey çok zor. Önce meslek sahibi olmam lazım. Para kazanıp eğitimler almam gerekecek. Bazen ailem ölürse özgür olurum gibi düşüncem oluyor. Zaten biraz yaşlılar. Her şeyi acele ediyorum. Sabırlı olamıyorum daha 18 yaşındayım diyorum bunlar sırayla diyorum fakat ölümüm ne zaman olur bilmiyorum. Ölüm ani olabiliyor. Sanki azrail ensemdeymiş gibi hissediyorum. Çok yaşamam diyorum. Bu yüzden her şeyi acele ediyorum. Çabuk bir şey yapmam lazım diyorum kendime.
Muhafazakar aileden bağımsız yaşanır mı?