Aileden bağımsız yaşayanlar yardımcı olabilir mi?

Bildiğiniz türk aile yapısına sahibim. Baskıcı, tutucu, değer görmeyen, iş yapmaktam başka görevi yokmuş gibi davranılan, çarşıda işim varsa 2 3 saatliğine indiğimde evin düzeni bozuluyor diye herkesin dik dik davrandığı, ne istediğini giyebilen, ne psikolojisi düzgün bir bireyim. Ocağı silmeyi unuttum diye bor ton laf yiyen dışarı biraz vakit geçirdiğimde sürtüyor denilen bir bireyim ve ben 25 yaşındayım. Okulu bitiremedim psikolojik sorunlarım oluştu bu yüzden. Gene psikolojik sorunlarım ani çıkışlarım yüzünden ilişkilerim düzgün gitmedi. Ailem sey diyor ya dediğim gibi olursun ya da bu hayatü sana zindan ederim. Dedikleri gibi olmanın ne demek olduğunu hala anlayamadım o da muamma. Dengesizler neye kızdıkları belli olmuyor. Birde abim var o kral ama evde. Azarlasa bile anneyi babayı daha çok kızmasın diye alttan alınır. Ki ben ne sesimi yükseltirim ne başka bir harekrt yaparım. Benden bir şey istediklerinde canla başla yaparım. Ama köle olduğumu unutuyorum vazen kendjmi bir şey zannediyorum tabi. Intiharı düşündüm yemiyor, kaçıp gitmeyi düşündüm o da yemiyor, evlenmeyi düşündüm ama kiminle. Bir çıkış yolu varsa bu ne olabilir kızlar. Size soruyorum özellikle
Aileden bağımsız yaşayanlar yardımcı olabilir mi?