Bakın doğru yaşamak kısmının altını çiziyorum. Namaz kıldığı halde ahlak konusunda zayıf olanlar var onları kast etmiyorum. Gercek bir doğru yaşantıdan bahsediyorum
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
1 yılİsmet özel bir şiirinde “küfre yaklaştıkça inancım artıyor” der. Benimkide öyle oldu tam dibi görmeden tam inançlı olamaz insan bence hep bir şeyler eksik kalır. Batın dibe korkmayın!! Xd
30 Yorumla
En İyi Cevaplar
Gizli Üye(18-24)1 yılYani dort dortluk degilim tabiki hangimiz oyleyiz ama dinime gore en iyi bir sekilde yasamaya calisiyorum evet. Namaz ibadetlerimi yaparim gunah zinalardan uzak durmaya calisirim vs vs..
128 Yorumla
Soran1 yılAllah daim etsin
Cevap sahibi1 yılAmin cumlemize
Soran1 yılAmin :)
Soran1 yılBurada görüş paylaşan gizli mavi üye seninle konuşmak istiyormuş. İletmemi istedi
Cevap sahibi1 yılTesekkur ederim🙏😇
Soran1 yılRica ederim
Soran1 yıl:)
Soran1 yılNamazlarımı kılıyorum ama hâlâ eksik hissediyorum diyen gizli mavi üye konuşmak istiyormuş seninle
Cevap sahibi1 yılGordum de ne soracak anlamadim. Ayirca yazabiliyorsa o yazsin ben baskalarinin yorumuna yazmiyorum..
Soran1 yılİşte o da yazamıyor ne biliyim öyle dedi ilettim ben de artık anlasın kendi aranızda 😂
Soran1 yılHadi ben millet asılmasın diye gizli soru soruyorum. Siz niye gizli yorum yapıyorsunuz onu anlamış değilim. İkinizi de
Cevap sahibi1 yılNeyse yaa adiyaman falan diyor anlamadim zaten boş ver artik dkfjg
Cevap sahibi1 yılBeni de asiliyorlardir belki..
Hep gizliyimdir senlik bir durum degil her sorum yorumum bu sekildedir.
Soran1 yılAnladım peki sen bilirsin. Ben sadece söyledim
Cevap sahibi1 yılTamam tesekkur ederim
Soran1 yılAdıyaman ne alaka anlamadım 😂
Soran1 yılRica ederim.
Cevap sahibi1 yılYav o yazmis ya adiyaman menzil falan diye adamla konustugunu mu unuttun yoksa okumuyormusun...😅
Soran1 yılUnutmuşumdur ne biliyim yorumları mi ezberliyorum 😂
Soran1 yılTonla yorum var
- 1 yıl
Kardeş o kişi benm bana yazabilir misin. Adıyaman menzil cemati var onlardan zannettim seni mürit falan deyince
Soran1 yılSen tarikatlar ma mı karşısın ben anlamadım
- 1 yıl
Yorum yapılıyormuş ben kapalı zannettim o yüzden soran kişiye söyledim kusura bakmayın
Cevap sahibi1 yılMurit falan ne demisim ben
Cevap sahibi1 yılKnk adiyaman falan ben cok uzagim oyle seylere sen karistiriyon
- 1 yıl
😂😂😂Olay çorbaya döndü yanlış kişiyi işaret etmişim ya bu arkadaş değilmiş 😂😂
Dibine kadar yaşıyorum elhamdülillah çevrem de hep öyle
Bu yorumu yapan kişiye ulaşacaktım ya😂😂
Cevap sahibi1 yılDiyorum zaten iki saattir ulasacak bu kisi bana da dedigi konu ne alaka bi cozemedim gitti.
Turkiyede bile degilim o dedigin seyin ne oldugunu da bilmiyom harbi kafayi yedim deminden beri ahshshsh- 1 yıl
Sen değişmişsin ya yanlış oldu kusura bakma
Gizli Üye(30-35)1 yılDibine kadar yaşıyorum elhamdülillah çevrem de hep öyle
28 Yorumla
Soran1 yılDört dörtlüğüm mü diyorsun yani
Cevap sahibi1 yılVe şunu eklemek isterim ben bozuk biriydim hocam ile tanışana kadar manevi atmosferine kabul etti bizi Allah'a ne kadar şükür etsem azdır önce nefis terbiyesi ile başladı sonra bana vird i yani zikri verdi üstad yani düzgün bir Allah dostu olmadan bu söylediğin olamaz din sadece namaz değil sadece zikir de değil
Cevap sahibi1 yılKimse dört dörtlük değildir 4 3 lüğüm buda gösteriş gibi olmasın şimdi ama burada bulunuş amacım da belki birine anlatırız da kalbi yumuşar diye
Soran1 yılBen din sadece namaz veya sadece zikir dedim mi? Demedim
Cevap sahibi1 yılDemedin sadece biri görür faydası olur diye açıkladım
Soran1 yılAnladım. Teşekkürler
Soran1 yılBu soruda görüş yapan mavi gizli kullanıcı seninle konuşmak istiyormuş.
Soran1 yılBu soruda görüş yapan bir mavi gizli kullanıcı seninle konuşmak istiyormuş. Söylememi istedi
AI Persona’ya Sor
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
11
Cevap
12Cevap
Aile & Toplum konusunda 3,2b cevap paylaştı. Allahin razi olan kullardan eylesin ve Cennet kapisini acacak yollar nasip etsin diyesim var
11 Yorumla
Soran1 yılAminn
öyle olmak isteyen biriyim ama o konuda hiç iradem yok
14 Yorumla
Soran1 yılHer insanın iradesi vardır. İstersen olursun
Soran1 yılOlursun
Soran1 yılİstemen gerek
Gizli Üye(25-29)1 yılYani doğru yaşama konusunda elimden geleni yapıyorum öyle söyliyim
139 Yorumla
Soran1 yılNe güzel. Böyle insanlar görünce seviniyorum gerçekten yalnız değilim bu dünyada demek ki diyorum
Cevap sahibi1 yılTabi ki değilsin benden çok çok daha iyi yaşayan doğru yaşayanlar var bildiğim tanıdığım
Soran1 yılAbi ben niye göremiyorum gerçekten çevremde düzgün insan o kadar az ki. Kalabalıklar içinde yalnız hissediyorum kendimi
Cevap sahibi1 yılOrtamını değiştir geçen haftaya kadar ben de sadece telefondan takılıyordum yalnızdım ortamda değiştirince oluyor
Soran1 yılOrtamı nasıl değiştireyim
Cevap sahibi1 yılArkadaşlarını değiştir
Soran1 yılSosyal ortamda benim gibi arkadaşlarım var ama çok az sayıda. Herkes dünyaya odaklanmış sadece. Sorgulayan insan çok az, aklini kullanan çok az. Ya aşırı dünyalıklar ya da dini kültürel atadan gelme yaşıyorlar. Dinin özgürlüğünün farkına bile varamayan, neye neden inandığını bilmeyen insanlar görüyorum hep. Hiçbiriyle uymuyor kafam.
Soran1 yılAklını kullanmayan insanların içinde bulunmak beni fazlasıyla yoruyor. Benim gibi insanların dostluğu lazım bana. Bu da 2-3 kişiyi geçmiyor hayatımda
Cevap sahibi1 yılSanalı terk et gerçek hayatı yaşa ben deniyorum
Soran1 yılBen de öyle yapmaya çalışıyorum
Cevap sahibi1 yılBu aralar yapamayacağım gibi
Soran1 yılNeden
Cevap sahibi1 yılBiri var
Soran1 yılBiri derken
Cevap sahibi1 yılBir kız işte konuştuğum
Soran1 yılAnladım
Soran1 yılArkadaş olarak mı yoksa başka bişey mi
Cevap sahibi1 yılEvet : )
Cevap sahibi1 yılBen de çözemedim normalde arkadaşça mesafeli ama bazen işte ileriye gidiyoruz sonra durduruyor anlamadım karışık yani anlayacağın
Soran1 yılNedense hep böyle oluyor zaten. Düzgün insanlar gider kendilerini oyalayacak kişiye kaptirirlar kendilerini gerçekten hep böyle mi olmak zorunda
Soran1 yılNetliği olmayan, ne yaptığı belki olmayan insanlarla harcanıyorsunuz
Soran1 yılBelli* olmayan
Cevap sahibi1 yılbakma öyle ben de arayı bozmaya çalışıyorum ama olmuyor üzmek de istemiyorum
Soran1 yılÜzecek bişey yok abi yani seni oyalayan, ne istediğini bilmeyen insan bırak üzülsün. Sen niye boşa vakit harcayasın? Senin zamanına yazık değil mi
Soran1 yılBi öyle bi böyle davranan insanların alt yapısında psikolojik sorunları oluyor benden söylemesi. Bilgin olsun
Cevap sahibi1 yılÖbür türlüben zaten yalnızım ki çalışıyorum zaten çok da vakit ayırmıyorum
Cevap sahibi1 yılAma işte burada olması benim de burada olmamı sağlıyor yoksa ben silerdim burayı
Soran1 yılBi profilini açar mısın bir şey söylicem
Soran1 yılYanlış anlama sorumu baz alırsan eğer kötü bir niyetim yok zaten sadece yorum çok uzadı aşağıya doğru zor oluyor ondan
Cevap sahibi1 yılOlur tamam
Soran1 yılAçmadın
Cevap sahibi1 yılAçtım
Cevap sahibi1 yılBekliyorum
Cevap sahibi1 yılUyudun sanırım
Cevap sahibi1 yılYarın artık
Soran1 yılEvet uyumuşum
Cevap sahibi1 yılaçayım mı
Soran1 yılAç bakalım
Cevap sahibi1 yılaçtımm
Gizli Üye(30-35)1 yılYapmaya çalışıyorum namazlarımı kılıyorum ama hala eksik hissediyorum kendimi
141 Yorumla
Soran1 yılNeden eksik hissediyorsun
Cevap sahibi1 yılNe biliyim Allah ı bulamadım gibi geliyor sanki namazları görev gibi yapıyorum ve hayatımda yokında giden bişeyim yok çok dua ediyorum ama değişme yok. İş evlilik psikolojik sorunlar vs. Bunlar düzelmediği için demek ki bir yerlerde yanlış yapıyorum diyorum
Soran1 yılİmtihan ve sabır bu ikiliyi hiçbir zaman unutma. Burası dünya. Cennet değil.
Soran1 yılDünya Müslümanların cehennemidir
Cevap sahibi1 yılBundan emin miyiz peki bu bir avuntu ise ne olacak bazen sanki dinler uydurma gibi geliyor ama ibadetimi bırakmadm hiç şeytan çok isyankar şeyler getiriyor aklıma. Kuantumla uğraşanlar dindar insanlardan daha mutlular. Sanki bizim çözemediğimiz şeyi onlar çözmüş gibi sadece Kuantumcular değil inanmayan bir çok kişi olayı çözmüşler
Soran1 yılAllah'ın insanları haşa amaçsızca yaratıp başı boş bırakacağına falan inanıyorsan IQ testi yaptirmanı öneririm. Çünkü örnek verdiğin kişilerin zeka problemi var ciddi derecede
Soran1 yılAllah'ın yaratıp evrene bahşettiği maddeyi ölçüp tartıp buluşlar yapıyor olmaları onları zeki yapmaz eğer tüm bunların kaynağının ilahi güç olduğunu anlamaya kapasiteleri yetmiyorsa. Veya başıboş birakildiklarina inanıyorlarsa
Cevap sahibi1 yılZeki yaptıklarını söylemiyorum Allah inanıyorlar ama ibadet etmiyorlar ama mutlular sanki şifreyi çözmüşler. Yani biz ibadet ederek onu yakalayamıyoruz bir yerde bir yanlışlık var. Mustafa islamoğlu nu sevmem ama sanki dedikleri doğruymuş gibi geliyor. Namaz kılan insanların hayatına baktığımda hiç mutlu değiller ve çok bilinçsizler. Namaz insanı değiştirmesi gerekmiyor mu nerde yanlış yapılıyor bilinçli olmak daha önemli bu bilince nasıl sahip olunuyor. Ki bu namazla değilmiş bnce
Soran1 yılHayır atladigin bir nokta var. Kişinin mutluluğu o namazı nasıl kildigina göre değişir. Gerçekten hissederek mi kılıyor yoksa sırf kılmış olmak için mi ikisi arasında dünyalar kadar fark var
Soran1 yılAyrıca o mutlu dediğin insanların da mutlu olduğuna o kadar emin olma. Bu hayatta hiçbir şey her zaman göründüğü gibi degildir. Sen onları bir de başlarını yastığa koyduklarında varlık sancısıyla kıvrandıkları hallerinde gör
Cevap sahibi1 yılHissetmek için ne yapmak gerekiyor işte? Zikir çekmek mi okumak mı ne yapmak? Bi de aklıma şu takılıyor. Kurandan din öğrenilmez diyor bazı hocalar yani kuran okumayın evliyalardan öğrenin dini diye mealler yanlış vs. Bu çok saçma değil mi Allah bize anlaşılmayacak kitap mı gönderdi o zaman imtihanın anlamı olmaz ki
Cevap sahibi1 yılEvet son dediğin şey doğru olabilir. Peki insanın travmaları imtihan mı ve neden hayatını etkiliyor. Bi de bu durum dinen günahlara bahşedilşuor yani insan travma sevgisizlik vs gibi çocuklukta ki sıkıntıları yüzünden mutsuz sıkıntılı hayat sürüyor dinen bunlar günahlardan deniliyor. Neden böyle çocuğun yaşadığı bu şeylerin günahla ne alakası var
Soran1 yılZikir çekmek ve Allah'ı çokça anmak, tefekkür etmek manevi iç huzuru arttıran bir şey. Ayrıca her hocayım diyeni de dinleme. İslam'ın 2 tane kaynağı vardır; biri Kuran, diğeri sünnet. İslam'ı öğrenmek istiyorsan bu iki kaynağa bakacaksın. Her şey açık ve net. Meal tabiki oku ama mealden her şey anlaşılır diye düşünme diye öyle söyleyenler var. Sen oku ama bilinçli oku. Çünkü mealin açıklaması olan tefsirler de var.
Soran1 yılMeali oku, anlamaya çalış. Anlayamadığın yerlerin tefsir açıklamalarına bakabilirsin. Bununla beraber peygamberin hayatına bakman gerekiyor. Hadisler ışığında bir yaşam gerekiyor çünkü Peygamberimiz Hz. Muhammed (s. a. v) ayaklı Kuran'dır. İslam'ı en iyi bilen, anlayan ve yaşayan insandır. O yüzden onu örnek alarak yaşamak en doğrusu. Allah bir çok ayetinde boşuna demiyor onu örnek alın, o ne derse onu alın diye. O yüzden bu İslam'ı bize anlatan bir peygamber varken başkalarının aksine iddialarına kulak asma
Soran1 yılBu arada travmalar da imtihan olabilir. Bu illa günahların bedeli olmak zorunda değil. Ha öyle olanlar da vardır o ayrı konu ama her şey bu sebeple başına gelmez insanın
Cevap sahibi1 yılDepresyon anksiyete panik bozukluk yüzünden hayatımı yaşayamıyorum her şeyi erteliyorum bu yüzden evliliği bile erteliyorum hep mutsuzum yaşım 31 oldu çalışamıyorum bile ne yapmalıyım
Soran1 yılBir şeylerle meşgul olmalısın. Boş durmak insanı depresyona sokar. Depresyonun en iyi çaresi düzenli spor, sosyal aktivite ve düzenli bir uğraşıdır. Mutlaka bir hedefin olsun. Çalış çabala.
Cevap sahibi1 yılDinle alakası var mı bu sorunların. Yani iman eksikloği mi
Soran1 yılOla da bilir olmaya da bilir bunu ben bilemem. Ruhsal rahatsızlıkların sebepleri kişiden kişiye duruma göre değişir
Cevap sahibi1 yılAşağıda 4 4lüğüm yazan arkadaşa söyler misn ona soracaklarım var mürid falan yazmış Adıyaman menzile mi gidiyor
Soran1 yıl4 dortlugum yazan kimdi ya bulamadim
Cevap sahibi1 yılYani dört dörtlük değilim diye başlıyor gizli yazmış 3 4 satır yazmış
Soran1 yılTamam soyliyim gördüm
Cevap sahibi1 yılOna soracaklarım var
Soran1 yılAbicim yazacaksan yaz yorumunun altına sor yani. Niye bu kadar kıvranıyorsun ki sen de
Soran1 yılGit sor kendi aranızda halledin. İyi akşamlar
Cevap sahibi1 yılYorumu kapalı sadece sana açık yoksa çoktan yazıcaktm
Soran1 yılGizliden çık o zaman öyle ulaş
Cevap sahibi1 yılKardeş Allah rızası için şu aşağıda yorum yapan kişiye ulaşmak istiyorum bana yönlendirebilir misn? Geçen yanlış kişiyi göstermişim özür dilerim ne olur onu benmmle görüştür. Kendisinin yorumu kapalı yoksa kendim yazardım.
Dibine kadar yaşıyorum elhamdülillah çevrem de öyle. Yazmış bu kişiyi bana yönlendirir msn
Soran1 yılYa söylemiştim zaten ulaşmak istese ulaşır
Cevap sahibi1 yılHayır o kişi değil onu yanlış yönlendirmşim. Şu yorum yapan kişiye söyle diyecektim yanlış kişiye yönlendirmşim.
Dibine kadar yaşıyorum elhamdülillah diye yorum yapan kişiye ulaşmak istiyorum
Soran1 yılTamam söyledim artık gerisi bende degil
Cevap sahibi1 yılTeşekkür ederim
Soran1 yılRica ederim
Cevap sahibi1 yılYazmadı ya neden acaba
Soran1 yılBilemem
Cevap sahibi1 yılO kişiye tekrar yazar mısınız üye ismimi etiketleyip yazın. @küskünayıcık seninle konuşmak istiyor deyin lütfen 🙏
Soran1 yılKardeşim git kendin yaz yaa cidden ugraşamam
Soran1 yılAdam konuşmak istemiyor ki demek ki dönüş yapmadı. Sen de ne uzatıyorsun tekrar tekrar
Cevap sahibi1 yılBen yazamıyorum yazsam zaten çoktan yazmıştım. Yorumları kapalı sadece soruyu sen sorduğun için sana açık
Soran1 yılSonuçta ben de yazdım. İsteseydi dönüş yapardı
Evet dine uygun yaşam sürdürmek isterdm ve elimden geleni de yapıyorum.
10 Yorumla
1 yılYa inaniyom bazı kafamda soru işaretleri var okul öncesi öğretmeniyim ben
18 Yorumla- 1 yıl
Yoksa şükür inancliyim alkol sigara yok
Soran1 yılNe gibi sorular
- 1 yıl
2 sorun var sadece kafama takilan
Soran1 yılNeden burada sormuyorsun sor
Soran1 yılBel altı soru olmasa yazardın buradan. Yazmadigina gore amacın farklı diye düşünüyorum.. yazmam ben özelden
- 1 yıl
Sen bilirsin yazınca görürdün yeminle bel altı değil
- 1 yıl
Sadecee buraya yazmiyom yemin ettim yinede sen bilirsin hanımefendi
Soran1 yılBuraya yazmama sebebin ne? Ayıp bir şey yoksa neyden cekiniyorsun
- Aile & Toplum konusunda 991 cevap paylaştı.
1 yılBenim için her sey kalp ve niyette bitiyor niyetin ve kalbin temizse her türlü güzellikler seni bulur. Dinle alakası yok
10 Yorumla
Gizli Üye(36-45)1 yılKesinlikle bir biriyim her anlamda çok şükür elimden geldiği kadar
10 YorumlaHerkese göre o hayat doğru değil, bende çok önem veren birisi değilim
00 Yorumla
1 yılÖyle olmaya çalışıyorum
11 Yorumla
Soran1 yılNe güzel
1 yılÖyle olmak isterdim ama şeytan beni kandırdı galiba kendime gelemiyorum kaç gündür
01 Yorumla
Soran1 yılKendini toparlayabilirsin. İraden senin elinde
- Aile & Toplum konusunda 523 cevap paylaştı.
1 yılAklı başında bir soru
13 Yorumla
Soran1 yılTeşekkür ederim ama cevap alamadim
- 1 yıl
İkisi de bir bütün bence... ikisini ayrı düşünmek yanlış. Dini bir bütün yaşaman lazım. Namaz kılıyorsan kıldığın namaza uygun bir yaşam sürmek zorundasın. Namaz kılan insan mükemmel bir insan demek yanlış olur. İnsanız neticede nefs sahibiyiz. Hatalarımız günahlarımız illaki olacak ama tövbe kapısı da açık tövbe de etmek lazım. Mükemmel olan İslam'dır. İnsan değil.
Soran1 yılKesinlikle haklısın
Aile & Toplum konusunda 2,7b cevap paylaştı. Öyle olmak isterdim.
19 Yorumla
Soran1 yılNeden değilsin? İstersen olabilirsin
- 1 yıl
Bir çok sebep var. En azından cuma lar bayram namazları gidiyorum
Soran1 yılSebepler bahane değil midir daha çok
- 1 yıl
Bahane olarak değil benim ki. Manevi ve aile konuları böyle olmama sürükledi. Herkesin karakter yapısı farklı.
Soran1 yılEvet haklısın herkesin karakter yapısı farklı ama herkesin her şeye karşı potansiyeli vardır. Senin iradeni hangi yönde kullandığınla alakalı olarak sonuç değişir
- 1 yıl
Evet orası öyle. Birde belli yaşa kadar gelmiş insan zor değişir
Soran1 yılBu da sadece bir bahane. Bu insanın değişmeyi ne kadar isteyip istemedigiyle alakalı. Değişmek isteyen bir yolunu bulur. Değişmek istemeyen de çok bahane bulur
- 1 yıl
Tamam hacı
Soran1 yılHacı ne yaa ok
İstiyorum ama bazen bunu çiğniyorum
15 Yorumla
Soran1 yılÇiğnememek için elinden geleni yap
Soran1 yılNe alakası var ben de bu siteyi kullanıyorum normal soru görüş paylaşıyorum ne var yani
Soran1 yılSaçmalama engelle o ketagoriyi
- Aile & Toplum konusunda 1,1b cevap paylaştı.
1 yılSadece ahlaklı yaşamaya çalışıyorum
00 Yorumla
1 yıldeğilim, agnostiğim ve istemem
10 Yorumla
1 yılİsterdim
10 Yorumla
1 yılYapmaya çalışıyoruz
10 Yorumla
1 yılSen oylemisinn
18 Yorumla
Soran1 yılÇok şükür
- 1 yıl
Ben öyleyim hocayim
- 1 yıl
Sohbet edelimmi istersen
- 1 yıl
Benim yaşım 28
Soran1 yılBuradan kolay kolay güvenemem kimseye sagol
- 1 yıl
Nolcsk sohbet sonra engellersin yaz mesaj kutum açık sen ne is yapıyorsunuz
- 1 yıl
Yaşınız kaç
Soran1 yılHayır dedik ya anlamiyon mu? Engelleyeceksem niye konuşayım? Bi de hocayım diyor yalancı ya defol
Gizli Üye(45 üstü)1 yılIsterim.🫤
10 YorumlaÖyle biri değilim
00 YorumlaAile & Toplum konusunda 5,7b cevap paylaştı. yok istemem
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)1 yılAbla sana buseyler sorsam olur mu
013 Yorumla
Soran1 yılSor buradan
Cevap sahibi1 yılÖzelden yazsan abla sorup gitcem zaten bilgin vardır diye sorcam evlilik ilgili istersen
Cevap sahibi1 yılKadin çalışması gunahmi
Soran1 yılUygun ortam varsa günah değil tabiki
Cevap sahibi1 yılSen ne is yapıyorsunuz abla
Cevap sahibi1 yılOynamalı düğün yanlış demi
Soran1 yılEvet
Cevap sahibi1 yılNssil olmalı o zm
Soran1 yılOynamalı olmayan tören mesela
Cevap sahibi1 yılHım sen evlimisin ablaa
Soran1 yılHayır da ne alaka niye soruyorsun bunlari
Cevap sahibi1 yılBen evlencemde
Soran1 yılTamam evlen ben napiyim
Devamını Gör(8)
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
Ana Sayfa > Aile & Toplum > Sorular > Dini hassasiyeti olan, namaz kılan, İslam'ı doğru yaşayan biri misiniz veya öyle olmak ister miydiniz?
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler