Ölecek olmamiz çok güzel değil mı hatalı varlıklarız zaten?

Dünya da zor zaten. yok olmak en güzeli. ben mutluyum ölümlü olduğum içinher gün 1 gün daha yaşlandığını için. cocuk gibi dünyayı sevmek çok saçma. yetiskinlerden dünyayı seven tek bir insan varsa üzerinde çok düşünmemis demektir dusunseydi o da ölmek isterdi.

Güncellemeler
1 yıl
Tek sorun insanlığa estetik açıdan bakınca sanki her insan ölünce bir sanat eseri yok oluyormuş gibi oluyor. iyi insan da sanat eseridir kötü De benim gözümde yeter kı içinde biraz iyilik merhamet olan birisi olsun. ölumun tek kötü yanı bu. qma içinde bunlar 1 gram olmayanlar da yaşamış bunlar sanat eserinin üzerindeki lekelerdir. onlari çıkarmak için ölmeleri gerek. altnda kalan iyi boyanın da kötüden kurtulmak için ölmesi gerek.
Güncellemeler
1 yıl
Olan iyiye oluyor ama dünya resmi genel olarak güzeldir. genel tabloda güzel bir resim vardır çünkü genelde iyilik kazanır. ama yaklaştıkça kötüler yüzünden ölenler vardır. dengesizlik burada çıkıyor işte. fakat ben o lekelere ve altındaki insanlara okadar üzülüyorm kı genel resim güzel olsa bile dünyayı kötü kabul ediyorum. o lekenin altında sıkışmış ölecek olan boya biz De olabiliriz.
Ölecek olmamiz çok güzel değil mı hatalı varlıklarız zaten?
Cevapla