Ben başlıyorum 😇
güneşli Antalya ve Ege sahilleri ve tatil köyleri 🏖️

Herkes bir tane eklesin 🥳
Ben başlıyorum 😇
güneşli Antalya ve Ege sahilleri ve tatil köyleri 🏖️

Herkes bir tane eklesin 🥳
38 yıldır bu ülkede yaşıyorum. Uluslararası dergilerde yayınlanmış makalem dahi var ama ben bu ülkede bir şey bulamıyorum. Yangın çıkar ormanlarda ağaç dikmek yerine otel dikilir bu yangınlar da hep en güzel yerlere denk gelir. Deprem olur gelen yardım paralarının nereye gittiği bilinmez. İnsan hayatının zerrece değer verilmediği Turkten çok dışarıdan gelen yabancıların olduğu bir ülke. Doğal güzellikler berbat edilir, burada doğup büyüyen sınav ile üniversiteye girmek için 40 kılığa girer. Dışarıdan gelen Arap sınavsız üniversiteye girer. Suriye'linin sgk'sını devlet öder. Türk çalıştıranin iş yeri. Devlet kimden nasıl para alacağını şaşırdı. Enflasyon almış başını gitmiş. %60 enflasyon açıklayıp %150 harç ve cezalara zam yapan devlet hala halktan nasıl para alırım diye kırk kılığa giriyor. 2 yıl önce yapılan Hollanda teklifini kabul etmediğime açıkçası pişmanım.
@korayodak hangi görgüsüzlükle :)))
Acıya karşı büyük bağışıklık geliştirirsin. Çok acı çektiğin için beynin büyümeye başlayabilir, zorluklara karşı artık bir gardın olur. Hissizlesmissindir birçok konuda.
X kuşağı bu ülkenin ağzına s. ctigi için aile evinde büyümen başlar.
Cevap
20Cevap
14 yaşından beri çalışmaktan başını kaşıyamamış birisi olarak Milliyetçi duygularım haricinde ben bir şey bulamadım.
Deniz, kum, güneş 🥹 daha sonra din ve medeniyet tarihi, müzeler, doğal yapılar, Kapadokya, Pamukkale, Çanakkale daha neler var neler 🥹
İyi eğlenceler
Kim bu cennet vatanın uğruna olmaz ki feda?
Şüheda fışkıracak, toprağı sıksan şüheda.
Canı, cananı, bütün varımı alsın da Hüda,
Etmesin tek vatanımdan beni dünyada cüda.
Başka söze gerek yok 😌
Tek gurur duyabileceğim şey tarihim. Anlı şanlı tüm tarihe ismini yazdırmış Albayrağım 🇹🇷 başka bir şey yok
#D0D000 @D0D000
Kebapları, baklavası, yemekleri, güneşi, denizi sahilleri plajları, boğazı, insaninin merhameti sıcaklığı
Doğudan batiya, kuzeyden güneye çok güzel doğal kaynaklara sahiptir. Mesela bor madeni en çok Türkiye'den çıkar. Daha bunun gibi birçok kaplıca, tatil merkezi ve boğazlara sahiptir
Bor ne ya 😂 bor’un neresi güzel ki? Sıradan maden. Yaylalar kaplıcalar sahiller doğal tarihi, din ve medeniyet tarihleri varken bor demek komik geldi 😂
Amerika bor elementini askeriye ve uzay teknolojisi konusunda kullanım sağlarken; Türkiye’de ise, deterjan ve sabun imalatında kullanılmaktadır. Bor madeni ekonomik olarak bir gelir getirmiyor sözlerine rağmen dünyada bu elementin oldukça ileri alanlarda yer aldığı yönündedir. Orun sürtünmeye ve ısıya dayanıklı olması bilgisayar teknolojisi ve askeri alanlarda kullanımı oldukça önemlidir.
Bizim ülkemizde bolca bulunan bir değer, belirtmek istedim sadece 🌸
Bor değerli bir maden değil ki 😂 boş bir maden. Dünyada çok bulunan bişey
Degerli bişey olsa madeni satardi devlet satamadıklarına göre değersizdir
Yemek çeşitliliği ve rize de trabzon da güzel yerlerin olması
Düşünüyorum da aklıma gelmedi ne olabilir acaba
Hayatta kalıp buraya yazmak çünkü şans eseri yasiyoruz
Yemeklerinin güzel olması dışında aklıma bir şey gelmiyor.
Egeye kolayca ulaşabilmek. Yemek çesitliliği. Saat 9 olunca her yerin kapanmıyor olması.
Güzel tarafi yok ki, karın tokluğuna yaşıyoruz, isverenlerin manyakliklarina katlaniyoruz
Aklı olan Türkiyeyi terk etti
Deme 🥺
Geri al ✍️
Güzel yanını bulamıyorum
Hangi güzel yanı varki
3denizinin olması
Bi de gidebilseydik iyiydi
23 yıldır unuttuk! Sahi neydi?
Nə olursa olsun Türkiyə'yi seviyorum. İyi ki...
Hiç stresli değil 😇
Deniz olması sakin yerler de olmak iyi.
Herşeyi güzel şu mülteci çöplüğü olmasa
her şey, bütün standartlar bir arada..
Güzel yanı yok maalesef
O kadar tatil köyü var iken yok demen üzdü 🙄
şu an tatil köyündeyim şu saatte bile güzel 😊 Almanya’da bulamazsın bu güzellikleri 😎
İnan eksileri artilarindan çok olunca artılarında mutlu olamıyorsun
Neredesin
Antalya ofra tatil koyu
Evet orası gerçekten çok güzel iyi eğlenceler
Hicbir sey
🥺
Vergilerden güzel yanını düşünemez olduk
Türk olmak
Türk olmak cCc
yemekleri
Güzel yanı yok Erdoğan var kanser hücresi.
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?