Ülkemizde bir şey olduğunda herkesin çok çabuk örgütlenmesini seviyorum. Aybüke sevdiğim bir oyuncuydu ve destek verenleri gördükçe kendim destek görüyormuş gibi hissedip havalara uçuyorum 🌸

Ülkemizde bir şey olduğunda herkesin çok çabuk örgütlenmesini seviyorum. Aybüke sevdiğim bir oyuncuydu ve destek verenleri gördükçe kendim destek görüyormuş gibi hissedip havalara uçuyorum 🌸

Devlet düşmanı sözde sanatçıları sevmiyorum mesela. Devletimizi korumak adına gaza gelmeyen halkı seviyorum mesela boykot çağrılarına boykot değil milli zarar olarak bakanları seviyorum. Milli değerlerimize sahip çıkanları seviyorum! Gerisi umurumda değil.
Helal olsun sana be abla
Çabuk örgütlenmeyi parti üzerinden kendi haklarımız üzerinden yapmak daha mantıklı olacaktır. Yani boykot yapılacsk şeyler çoktan yspılacsk durumdu ancak birinin söylemesi ile yapılıyorsa ve bu parti ise asla boykot yapmam. Halkın sesi kendi olmalıdır. Yani bir sürü ile birinin ardına düşmek değildir. Çok şey konuşurum da neyse. Birinin çıkıp yaygara yapması değil pankartlara birilerinin kişisel isimleri değil kendi haklarımızdan yana bir şey olursa bir gün beni mutlu eder.
Devletin maaşını alıp devleti soyanlara lafları yok. Sözleri geçmiyor çünkü. Ama devletin yanlışlarını yüzüne vurunca senden kötüsü olmuyor. Halk artık uyanmalı. Birileri bazı şeylere dur demeli.
Eic için teşekkür ederim 🌹😊
Rica ederim 🌸
Tanıdığım insanların büyük çoğunluğu burada diye seviyorum. Yoksa bir saniye durmam.
😄😄
Rica ederim 🌸
Cevap
11Cevap
Mustafa Kemal Atatürk.. antalya gibi güzel şehirlerin olması ve zor gün de türk halkının birbirine kenetlenmesi. misafirperverlik
Asıl mesele neyin doğru, neyin yanlış olduğunu düşünmeden sadece muhalefet yapmak…
Fikir değil, tepki veriyorlar.
Ve ne yazık ki bunu bilinç zanneden o kadar çok insan var ki…
Ah… bilinçsiz bireyler.
Konuştuğunu sanıyor ama aslında sadece savruluyor.
Hiçbir yönüde iyi değil ekonomi zaten berbat yurt dısında çalışıp türk lirası çevirenlere cennet bana da cehennem
Ülkemin her yanını seviyorum
Ne düşman gibi kavgalı ayrımcı olsakta kötü günde birlik olmamız galiba en güzel ortak noktamız🇹🇷🤗💫
Aklını kullanan insanları seviyorum. Boş yere muhalefet olanları değil..
Şu kadın kadar delikanlı olamayan erkek dolu ülke de
Türk olduğumuz için seviyorum.
Devleti sopa olarak kullanan kişileri sevmem..
Eski Yeşilçam filmlerinden başka bir şey gelmiyor aklıma... )
Şakasal bir iktidar ve cahilliği öğretecek kişilikler var
Her ne kadar birbirimizi yesekte dışarıya karşı mutlaka birlik olmamız.
Hak etti. Orada çalışan insanların ekmeği ile oynarsaniz ekmeğinizden olursunuz.
Haksızlığa karşı tek yürek olmak
.
Sevilecek bir tane yanı yok
Sevdiğim bi tarafı kalmamak üzere
Bilemedim , sanırım insanları
Güzel bir coğrafyasi sadece bu
Birlik beraberlik
Bir buçuk milyon takipçi kazanmış
Sen ne guzelsın uaa
🤣
yemekler diyeceğim ama onda da malum
Doğası