Nişanlıyım ama sanki ailem istemiyor bana mı öyle geliyor sizce?

2 yıl süren ilişkimiz sonunda ben ailesiyle 1. senemizde tanışmıştım oda benim ailemle tanıştı 1 ay içinde isteme nişan beraber oldu tek salonda ama onun ailesi bir gecekonduda yaşıyor evleri var ama hataylılar hatayda depremde yıkılmadı ama hasarlı tabi belli değil ne olcağı neyse nişanlanalı 4 ay oldu ama babam memur annemde çalışıyor birikimizmiz de var kirada yaşayacağız nişanlım 35 bin alıyor ben 20 alıyorum nişanlımın kredi borcı var ve mobilyalarıda borçla alacak seneye de Haziran 2025 te evleneceğiz ozamana bitirebildiği kadar azaltacak ama yine kalacak borç annem bundan çok şikayetçi ve devamlı bana emin misin evlenmek istediğinden işte ailesiyle yapamazsın onun ailesinin yaşadığı evde sen rahat edemezsin ilerde evlerine bir şey olsa onların gecelondusuda kira çünkü sizde kalacaklar bende dedim ki kayınvalideyle yaşamam onlrkn evinde kalmayacağız oturmaya gidicez oda 2 saat anca bir şey olmaz dedim sonra her biz misafirliğe geldiklerinde nişanlımı kötüleyecek şeyler söylüype işte olgum değil oturamamış şöyle dedi çok saçma konuşuyor falan beni soğutmaya çalışır gibi iyi çocuk saygılı ama şöyle diye arkasından kötü cümle geliyor şu zamana kadar birikim yapmamalarına kızıyor bende kzııyorım ama nişanlım bana değer veriyor kısıtlamıyor beni biz ikimiz güzel eğleniyoruz geziyoruz yani annemin değimiyle fakir hayatı yaşamıyoruz ve bizim evimiz de gecekondu olmayacak sonuçta onun annesi böyle alışmış ama anneö garipsiyor evlerine dikkat edebilirdi biraz dünürleri olcak illaki ilerde diyerek neyse bu arada nişanlım 29 yaşında ben 25 annem haklı mı sizce ben geçinemeyeceğimizi düşünmüyorum keşke nşanlm memur olsaydı ya da ben ama iimizde özel sektör

Nişanlıyım ama sanki ailem istemiyor bana mı öyle geliyor sizce?