Yaş biraz dış görünüş , birazda kişilik kakrakterle ilgili gibi..
Gece hayatına takılıp alkol sigara uykusuzlukla kendini eskiten ve yıpratanlar dış görünüş olarak çabuk çöküyorlar. Sağlıklı yaşamayan sağlıklı doğal yiyecekler yemeyenler içine zehir eklenmemiş su içmeyeneler , Küreselciler Şeytan tarikatı insan nüfusunu azaltma kararı almışken ne olduğu belirsiz yabancı aşıları babasının aşısı gibi kendine yaptırıp sonrada kimsenin sorumluluğu yoktur bu aşıları kendi rızamla kobay olarak kendime yaptırıyorum diye kağıt imzalayanlar vs vs için yaş çok hızla ilerleyecek çok çabuk çöküp yaşlanacaklar..
ALLAH insanı kusursuz yaratmıştır , güzellik göreceli bir kavramdır her insanın farklı özellikleri vardır biri uzun biri kısa biri zenci biri beyaz farklı ve çeşitli insanlar vardır.. ama kusur insanlarda ve onların yaptıkları kötülüklerdedir.Sorun yaş değildir.. herkes istediğini sevebilir yaşlanabilir gençte kalabilir
ama sorun dinsiz ahlaksız kapitalist şehir hayatında yaşayıp birbirini çamura kötülüğe yanlışa güle oynaya sürükleyen şeytanlaşmış insanlardadır.Seçtiğiniz erkek ve kadının , ALLAH'ı , kitabı , ahlakı olup olmamasına çok dikkat edin. Buna dikkat etmeyenler bunun bedelini ergeç ödeyeceklerdir..
tek dert YAŞ olsun , ahir zamanın sonuna doğru gidiyoruz. Artık Dünyadaki çoğu devletler KÜRESELCİLER denilen Şeytanın tarikatının kontrolüne geçmiş durumda." Karbon ve Sürdürülebilirlik " kelimelerini duyduğunuz heryerde onlar var ! bu kelimeleri onlar icadedip günümüze monte ettiler = Küreselciler Şeytanın tarikatı.
20 Yorumla
En İyi Cevaplar
Yaş ; tecrübeler, olgunluk, yaşanmışlıklar, edinilen bilgi ve kültür, sevgi ve aşkta kazanılan kaybedilenler, bazen ölüme adım adım yaklaşmak, kimseye ihtiyaç duymayacak kadar donanımlı olmayı beraberinde getirir.
00 Yorumla
Aile & Toplum konusunda 5,3b cevap paylaştı. değil insan hissettiği yaştadır mesela ruhum 70 yaşında ama içimdeki çocuk halaa parkta salıncakta sallanıyo bedenimde 37 yaşında 😂😂
11 Yorumla
Soran1 yılNett tarifi 😂😂
1 yılBence çoğu zaman öyle aşağıda birisi yaşanmışlık var diye yazmış ama atıyorum 40 yaşında olup da aşkı hiç tatmamış birisi olabilir 20 yaşında 50 tane sevgilisi olmuş birisi de olabilir yani bence yaş gerçekten de rakamlardan ibaret insan kendini kaç yaşında hissediyorsa o yaştadır hele ki bir de bunu dışa yansıtıyorsa yeme de yanında yat
21 Yorumla
Soran1 yılÇok haklı düşünüyorsun 🙂💓
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
92Cevap
- Aile & Toplum konusunda 148,5b cevap paylaştı.
u 1 yılHayır rakam değildir maalesef.
10 Yorumla
1 yılDeğil tabi ki, bi yaşanmışlık var, tecrübe var. 5 yaşında bi çocukla 10 yaşında ki aynı mı? 20 yaşındaki bir gençle 45 yaşında biri aynı mı? Kimisi yaşının hakkını veremez o ayrı, yaşadığı tecrübeleri olgunlukları hayatına yansıtıp geçiremez.. Ysş asla rakam değil
20 Yorumla
1 yılOlabilir mi hiç öyle.. Tabiki hayat tecrübe kazandıracak.. Büyüdükçe kararlarını kabul ettirme gücün artacak.. Ama yaşın gereklerini de gerçekleştirebilmek önemli.. Meslek sahibi olmak ve evlenmek gibi.. Her yaşın da ayrı bir güzelliği var bilmek lazım.. Yaşlılarla çocukları göz ardı edip sadece genç yetişkinleri önemsemekten kaçınmak lazım.. Şükretmek lazım birde, ruh sağlığı için..
20 YorumlaGünümüz iletişim dünyasında 20li yaşlarda bir kızın akranları ile birlikte olması nerede ise imkansızdır. Bu dünyada 20li yaşlardaki bir kızın beklentilerine 20li yaşlarda bir erkek çocuğu cevap veremez, tatmin edemez konu sadece cinsellik değil ki, konu yeterlilik. 20li yaşlardaki bir bebe sosyal medyada kendisini MIŞ gibi MİŞ gibi göstermeye çalışırken ben kızı alırım yatımla her hafta sonu bir başka yunan adasına götürürüm. N'olacak şimdi? Kızlar ne bekliyor ve istiyor olması gereken soru bu :)
11 Yorumla
1 yılYaş rakamdan ibarettir insanlar mutlu olacaksa neden yaş yüzünden mutsuzluğu tercih etsin yaş diye bir algı çıkartmışlar mantıklı bir açıklaması yok bile kurbanlıkta yaşına bakıyoruz demiş biri kesilecek kadın alıyor sanki halen mantıklı açıklama görmedim aksi için ☺️
11 Yorumla- 1 yıl
Bence o bizde gecerli ya. Iliskiye baslamasi beklene eril veya disil varlik bana gore kurbanlik koyundan farksiz. Mesela ben kurbanlik bir koc gibiyim. Sebep ne cunku alicimi bekliyorum, alicim da insan ama disi. Bakiyor etime vs falan aaa iyi diyo etli veya diyor ki zayif, ben kendimi satmaya calisiyorum. Ve toplum bizden kendimizi satmamizi istiyor. Kadinlar da bunu istiyor. Diyor ki BADAKK goster hunerini bakalim ne primatliklar yap da bi disiyi uyandir. Begenmedi mi baska bir hemcinsim olani (kocu) kurbanlik olarak deniyor olmadi mi devam et. Ne igrenci bir döngü dimi. Erkekleri hayvan pazarina cikarmislar hemcinslerim uyumayin. Kadin dusmanligi degil bilakis o sey uzerinden duyar kasarak erkek dusmanligi hem de alenen yapiliyor. Ya fenomenlerj gormuyor musun paylasimlari su sekilde ne demekse o kelimeyibde anlamadim zaten dilimize de tecavuz etti bu ablalar; erkolar kapatilsin, erkolara ölüm. Bu ne ya, ne igrenc varliklara donustunuz ya kadinlar. Bu musunuz siz? Biz size bu sekilde mi saygi duyacaz, geciniz efendim yaziklar olsun ya.
- Aile & Toplum konusunda 1,2b cevap paylaştı.
1 yılŞimdi şöyle düşünün! Bir yandan 8 yaşındaki aklı başında, doğruyu yanlışı bilen, aklıselim ve zeki bir çocuklar varken 40-50 yaşında olup doğruyu yanlışı bilmek istemeyen, çıkarı için her türlü haltı yapan, başkasına zarar veren bir insan kesimi var.
20 Yorumla
1 yılEvet tamamen rakamdan ibaret
İnsanı yaşı değil yaşadıkları olgunlaştırır
O yüzden uyum varsa sorun yok demektir10 Yorumla
1 yılBazıları için öyle... Kendini seven kendine bakan her şeyi dert etmeyen insanlar fiziken pek yaş almıyor
50 Yorumla
1 yıl40 yaşındayım ve halen oldukça gencim ömür oldukça uzun.
51 Yorumla33 yaşındaym. ama. hissetmiyorm sanki hala kucuk o deli dolu kızım 😊
51 Yorumla
1 yılYaş önemlidir. İnsan yaşlandıkça çirkinleşir. Belirli yaştan sonra güzelleşme çabalarının nedenide kişinin yaşlandıkça çirkinleştiğinin farkına varmasındandır.
10 Yorumla
1 yılBence Her şey tamamen zeka , yaş sadece sayılardan ibarettir düşünce yapısı, empati kurabilmesi , analitik düşünmesi , sevmeyi ve sevilmeyi bilmesi önemli olan faktörler.
03 Yorumla- 1 yıl
Sevilmeyi bilmek nedir? Seni biri sevdiğinde ona gösterdiğin ilgi , hoşgörü , empati kurmaktır. Soyutlanacak bir durum olduğunu düşünmüyorum.
Bence insanın yaşama sevinciyle orantılı birazda insan ne kadar sinir huzursuzluk kavga gürültüdrn uzaksa o kadar yaşama sevinci oluyor ve ruhen genç kalmış oluyor
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)1 yılKaraktere göre çok değişiyor. Bazısı var 70 yaşında ama daha yeni yeni pişman oluyor daha yeni farkına varıyor hayatın bazısı var daha 20'li yaşlarda her şeyi görüyor, hayatın anlamsızlığının farkına varıyor ve sonsuz bir depresyon...
10 YorumlaAile & Toplum konusunda 1,5b cevap paylaştı. 70 yaşlarında biri "gönül yaşlanmıyor" demişti. Fiziksel olarak zamana yenik düşüyoruz ama içimizde, ruhumuzdaki çocuk hiç büyümüyor
00 YorumlaBeden yaslanıyor ruh hep aynı yasta oyuzden yedısınde ne ısen yetmısınde o denir ya huy zaten ruhta saklı
00 Yorumlaİnsan kendine iyi davranırsa, kendini geliştirir ve sağlığına dikkat ederse, evet, sadece yaştan ibaret oluyor.
00 YorumlaAile & Toplum konusunda 3,2b cevap paylaştı. Ve yasanmişliklardan ibaret eğer yasamayi tercih ettiysen... korktuysan veya kolaya gidilirse var olmaktan gecer...
10 Yorumla- Aile & Toplum konusunda 753 cevap paylaştı.
1 yılEvet buna cevap vermek gerekirse yaş ne kadar önemli bı kavram olursa olsun önemli olarak olgun davranan daha iyidir bence
00 Yorumla Bu kari Senay Gurler degil mi ya? O harika bir kadin. Seray Sever, Nurgul Yesilcay falan oyşhhh. Aksam aksam duslemeyeydim keske ya.
00 YorumlaAile & Toplum konusunda 1,1b cevap paylaştı. Değil. Yaş tecrübeleri de , bazen travmaları da , kuşak farkını da ortaya çıkaran bir şeydir..
00 Yorumla
1 yılErkek büyük olduğu sürece sorun yok bence
81 Yorumla- 7 ay
Benimkini görsen kafayı yersin
- Aile & Toplum konusunda 6,1b cevap paylaştı.
1 yılYaşım 40;
Gösterdiğim 30,
Hissettiğim 20 🤭
10 Yorumla
1 yılDeğil tabii ki tecrübe diye bir şey var. Frontal lob gelişimi diye bir şey de var.
10 YorumlaKapak fotosu cuk soruya yalnız o film ne ya piskolojim bozuldu
10 YorumlaSence 40 yaşındaki adam ile 20 yaşındaki kız olur mu? Olmaz demi
10 YorumlaY a ş
Üç harfli bir kelime :) sözlük anlamı kuru olmayan sıvı temaslı obje :)
10 Yorumla
1 yılErkekler için sorun olmuyor da kadınlar için kabus gibi duruyor 30 yaş sonrası.
10 Yorumlakesinlikle ben insanların yaşa takılmasını anlamıyorum ya
10 Yorumla
1 yılYaş rakamdan ibaret diyenleri 70 yaşna gelince görücem
10 Yorumla- Aile & Toplum konusunda 1,6b cevap paylaştı.
1 yılAynen yaş rakamdan ibarettir önemlisi anlaşa bilmektir
00 Yorumla Aile & Toplum konusunda 1,5b cevap paylaştı. Biyolojik olarak yaş almamak imkansız olsa da büyümek insanın elindedir.
00 YorumlaYaş demek tecrübe demek ama tabii bulunduğumuz ortama göre de tecrübe kazanma oranı değişir.
00 YorumlaDeğil yaşlandıkça pürüzsüz oluşun yok oluyor
00 YorumlaAile & Toplum konusunda 2,4b cevap paylaştı. Evet yaş rakamdan ibarettir önemi olan sen kendin hangi yaşta görüyorsan o yaştasındır.
00 YorumlaYooo kurbanlık hayvan alırken bile yaşına bakıyoruz hayvanın
00 YorumlaAile & Toplum konusunda 2,9b cevap paylaştı. Vücut yaşlanıyor rakamdan ibaret olsaydı 16 ile 24 yaşlarında bedenim fark olmazdı
00 Yorumla
1 yılYaş sadece kişinin zihinsel olarak kendisini inandırdığı rakamdır.
00 Yorumla
1 yılEvet tabii aşkım bak bana 30 yaşındayım anne Hala 20 yaşında gibi görünüyorum
00 Yorumla
1 yılDuruma göre değişiyor bazen rakamdan fazlası bazen sadece rakamdan ibaret oluyor... coğrafyaya bağlı
00 Yorumla- Aile & Toplum konusunda 2,5b cevap paylaştı.
1 yılHayır.
Tecrübe ve yaşam kalitesinden de ibaret
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)1 yılHayır yaş aynı zamanda kırışıklıklar, buruşukluklar, tahammülsüzlük, çökmüş mental, tükenmiş hayat sevinci ve neşesinden de ibaret üzgünüm...
10 Yorumla
Gizli Üye(30-35)1 yılevet. güzel, sağlıklı, kültürlü olan 30 yaşındaki kadın > normal ya da sıradan kültürsüz 23 yaşındaki kadın
10 Yorumla
Gizli Üye(25-29)1 yılben buna inanmıyorum maalesef ama konudan konuya göre değişir okumanın yaşı yok ama bi ilişki için soruyosan tabi ki yaş önemli
12 Yorumla- 1 yıl
1 yılKesinlikle öyle sadece rakam ben mesela yaşadıklarıma bakınca bence yaşımdan fazla şeyler yaşadım diye düşünüyorum bir başkası yaşlı gozukmesine rağmen çok daha genç hissedebiliyor bu yüzden yaş sadece öylesine bişey
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)1 yılEvet, yaş ilerler, arzu ve emeller gittikçe gençleşir. Gençlerde dahi olmayan istek ve kudret zirveye çıkar. Hele bir de imkânlar mevcutsa...
00 YorumlaBence evet fizigime iyi bakandan birazda.
40 Yorumlabence evet yaşın bir önemi yok 30 yaşında olmasına rağmen 15 yaşındaki bir zihne sahip çok insan tanıdım ama 18 yaşında ve gayet olgun bir sürü arkadaşım var
00 Yorumla
1 yılKesimlikle rakamdan ibaret. Onemli olan kac yil dunyada oldugun degil dunyada neler gordugundur ne tecrubeler ettigindir.
13 Yorumla- 1 yıl
Yok be ne alakasi var. Gayet normal bir yas
Gerçekten de öyle bizim toplumumuz insanın yaşına Bakarak ezikleyip aptalca şeyler yapabiliyorlar
20 Yorumla
1 yılBana göre yaş sadece rakam. insanı yaşı değil yaşadıkları büyütür, olgunlaştırır. Kesinlikle öyle oldugunu düşünüyorum.
00 YorumlaDeğil sanırım ben 23 yaşındaydım 21 yaşında olan bı çocuğa küçüksün olmaz sevmiyorum böyle diyorum bana çıtırsın olsun nolcak ki diyo 🙄
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)1 yılTabiiki de öyle bu yüzden 9 yaşındaki çocuğa 20 yaşındaymış gibi evlen diyorlar. Bu yüzden bebek yaştaki yavruya yetişkinmiş gibi tecavüz ediyorlar. Bu yüzden artık büyüdün deyip okul çağındaki çocuğu işe yolluyorlar. Evet yaş sadece rakamdan ibaret.
00 YorumlaEvet milfler hala fıstık gibiler ve seksiler
10 Yorumla- Aile & Toplum konusunda 5,6b cevap paylaştı.
1 yılHayır tabi ki.
Fakir avuntusu o cümle10 Yorumla Hayır yaş önemli bir şeydir
10 YorumlaAile & Toplum konusunda 2b cevap paylaştı. Yioo, yaş belli kalıplara da sokar adamı
10 YorumlaBelli bir olgunluğa ulaşmışmışsa iki tarafta neden olmasın
00 Yorumla
1 yılbence rakamdan ibaret yaş 38 oldu ama hala 20 hissediyorum enerjiğim mutluyum
09 Yorumla- 1 yıl
@BADAKKK yok be öldürme şimdiden kendini en çıtır zamanlardayız
- 1 yıl
Onlari tanidikca onlardan sogumaya basladim ya. Abi vıcık vıcık iliski istiyorlar. Ayni masada can cigeri hemcinsi kalkinca arkasindan ka.. ar,. oro... pu diyeni gordum. O kadar fazla ki ornek. Ben bir hemcinsimin arkasindan atip tutmadim, karalamadim bugune dek. Kizginligimda yanima cekip gozunun icine baka baka dedim diyecegimi. Anlasamadigim ve cozulmeyecek olanlara Allaha yakin bana uzak ol dedim. Ne bileyim hep oyle yetistirildik biz. Populer olacam diye primatlik yapmadim yapmam da. Kadin dusmani diye bir etiket caktilar. Onlar günah point ben sevap point mı kazaniyorum su anda. Yaradan bilir. Vesselam, boyle 1 2 rasyonel, reel, bipolar olmayan yorum gordum ki o insanlari tanimayi cok istedim ilettim de. Simdi tekrar yazip kirmak istemem kendilerini. Herseyin en guzelini hakediyor o kisi ki biliyor kendini. Cadi falan da degil melek o aslinda. Allah onun karsisina hakeden kisiyi cikarir inşAllah.
- 1 yıl
@BADAKKK bilmiyorum ilişki durumlarını ama ben önce insanın kendini sevmesi gerektiğini düşünüyorum ve bu sevgi etrafındaki insanları seçmesini de sağla
kaliteli insan bu şekilde bulunur
hep bunu yaptım hiç yanılmadım araya çürük elmalar girince de ayıklıyorum hayatımdan atıyorum - 1 yıl
Abi ben kendimi seviyorum, ozbenligimi seviyorum. Fakat duzgun diye adledilen kadin profillerini gorunce inan ki hayallerim yikiliyor. Bir melek aramiyorum, kusursuz fizik vs beklemiyorum. Cunku onlari seks metasi olarak gormuyorum. Fakat inatla onlar kendilerini en seksi sempanze olarak gosteriyorlar. Ve ayni primatligi benden bekliyorlar. Bu durumlara kusasim geliyor artik. Bu ne igrenc bir yaristir ya. Buna stil diyorlar halbuki erkek ve kadin dahil kaş. lık yarışı en hafif tabirle.
- 1 yıl
@BADAKKK bu görüşü savunuyorsan ona göre birini bulacaksın yapacak bir şey yok
kötüler tam kötü değil
iyilerde tam iyi değil
- 1 yıl
@BADAKKK realistlik öldürücüdür terket :D
Hayır tabikide yaş çok önemli kendinden 10 yaş büyüklere falan aşık olanlar var saçmalık bence
00 Yorumla- Devamını Gör (98)
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Cinsel Yaşam
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat