İstiyorsun hep adalet, peki ya başkasına adalet, gösterdin mi başkasına adalet için mücadele ve dirayet?

İstiyorsun hep adalet, peki ya başkasına adalet, gösterdin mi başkasına adalet için mücadele ve dirayet?

Tanıdığım kimselere, çevreme , aileme adaletsiz davranışlarda söylemlerde bulunmadım. Her zaman dinledim, onun tarafından da bakmaya çalıştım. Bu ülkede olan adaletsiz olalara en azından sosyal medya aracılığla yaptığım paylaşımlarla destek olmaya çalıştım. Hırsızlık olayları yaşadım , onlar içinde adliyede suç duyurusunda bulundum.
Ancak ölümle sonuçlanan bugünlerdeki olaylar karşısında elim kolum bağlı, bir daha olmaması için dua etmekten başka bir şey yapamadım. Karman çorman bir ülkede ne yapılabilir ki
adaletli biriyim. hayatımın içinde kendi çapımda adil olmaya, olayları adil değerlendirmeye çalışıyorum
eyvallah
Kimseyi ezip, kendimi ezdirmedim. Aileme ve kendime sahip çıkarak, kapımın önünü temiz tuttum.
Cevap
4Cevap
Mahkemeye bol bol başvurdum. Sonuç alamadım, en azından denedim.
Kendim adil olmaya çalışıyorum
Ne yapmamızı istiyorsun
Daha kendimize veremiyoruz adaleti
Kızlardan En İyi Cevap seçilmiş, ancak hala cevabını paylaşarak katkıda bulunabilirsin.
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?