Aile & Toplum Eskiden evlerde soba vardı? Gizli Üye (18-24) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 13 Yapay Zekaya Sor Eskiden evlerde soba vardı sobalı odada olurdu herkes olurdu ve sobanın sıcaklığı güzeldi. Eknek kestene pişirillirdi portakal kabuğu kokusu olurdu. Anneleriniz leğende o sobanın yanında yıkardı üşümeyelim diye var mı aranızda bunları yaşayanlar Güncellemeler1 yıl Yorumlara devam Eskiden evlerde soba vardı? Cevapla Evlilik Soruları Güzellik Soruları Beğen Paylaş Takip Et 4 kişi beğendi
SülfürükAsit Takip Et Master Yaş: 38 , eic 100% 1 yıl Evet öyleydi. Ben leğende yıkanmadım banyo sobası vardı. Ama kalorifer yoktu sobalı odada otururduk 0 0 Yorumla
KüskünAyıcık Takip Et Xper 6 Yaş: 31 , eic 100% 1 yıl Evet ben o nesildenim ve soba hala şu an bile var sabah ekmeği kızartıp tereyağı sürer çayla yeriz 0 0 Yorumla
Gizli Üye (45 üstü) 1 yıl Vaaayy, soruyu okuyunca taa ne zamana gittim, hakikaten anlattığın gibiydi yaa. 0 0 Yorumla
nomorebets35 Takip Et Master Yaş: 44 , eic 64% 1 yıl Aile & Toplum konusunda 5,4b cevap paylaştı. 20 yaşındami gordun bunlari 0 2 Yorumla Soran 1 yıl biz köyde soba var hala güzel ısıtıyor leğende yıkanmadım ama diğerleri gördüm Yorumla nomorebets35 1 yıl Ne güzel:) Yorumla
Beybolat35 Takip Et Xper 1 Yaş: 21 1 yıl Evet ne güzel di 0 58 Yorumla Beybolat35 1 yıl Bise sorabilir miyim Yorumla Soran 1 yıl Evet Yorumla Beybolat35 1 yıl Sünnet olmak İstemeyen birine ne yapılır Yorumla Soran 1 yıl İstemiyor sa sorun yok Yorumla Beybolat35 1 yıl Zorla olmaz mı Yorumla Beybolat35 1 yıl 20 yaşında birini kaç kişi Sünnet edebilir zorla Yorumla Soran 1 yıl Olur tabi uyudursun olur Yorumla Beybolat35 1 yıl Anlamadım Yorumla Beybolat35 1 yıl Yani yerinde durmayan hareketli birini nasıl Sünnet edersiniz Yorumla Beybolat35 1 yıl Cevap vermedin Yorumla Soran 1 yıl Uyku ilacı verirsin eterle bayıltırsın sonrada narkoz verir Sünnet edersin ya da bağlarsın ellerini kollarını öyle yaparsın Yorumla Beybolat35 1 yıl Mesela siz ailecek yapabilirmisiniz dirensem Yorumla Beybolat35 1 yıl Kuvvet olarak Yorumla Soran 1 yıl Ben yapamam doktor tavsiyesi ile de olur Yorumla Beybolat35 1 yıl Ya of be Yorumla Beybolat35 1 yıl Düzgün bir cevap vermiyorsun ki ya Yorumla Soran 1 yıl Bizim komşu doktor tavsiyesi ile oldu Sünnet geç yaşta Yorumla Beybolat35 1 yıl Ya hayvan gibi güçlü birini nasıl Sünnet ederler Yorumla Soran 1 yıl Ben yapamam gücĺü kaslı atletik 5 kişi yapar zorla Yorumla Soran 1 yıl İki si kollarına çöker ikisi ayaklarına biri kafasını tutar bir kişide belini tutar Sünnet çi keser Yorumla Soran 1 yıl Onu bilmiyorum ki Yorumla Beybolat35 1 yıl Sen izlermisin video mu çekersin Yorumla Beybolat35 1 yıl O esnada ne yaparsın Yorumla Beybolat35 1 yıl Abla Yorumla Soran 1 yıl İzlerim Yorumla Soran 1 yıl Video çekerim Yorumla Soran 1 yıl İsim vardı geldim Yorumla Beybolat35 1 yıl Başka Yorumla Beybolat35 1 yıl Başka neler yaparsın Yorumla Soran 1 yıl Güleer dil çıkarırım ki izledim yaptım bu dediklerimi zaten Yorumla Beybolat35 1 yıl Sen kesmek istermisin öğretseler Yorumla Soran 1 yıl Ben kesemen öğretseler de kesilirken gördüm Yorumla Beybolat35 1 yıl Neden kesemezsin Yorumla Beybolat35 1 yıl Niye Yorumla Soran 1 yıl Ben öyle kesemen yani Yorumla Beybolat35 1 yıl Peki kesilirken mutlu olurmusun Yorumla Beybolat35 1 yıl Ben bağırsam Yorumla Soran 1 yıl Elim titrer keserken Yorumla Soran 1 yıl Kesilirken gördügüm için mutlu oldum Yorumla Beybolat35 1 yıl Peki ben çok hareketli olsam nasıl yaparlar Yorumla Beybolat35 1 yıl Ailecek kaç kişisiniz Yorumla Soran 1 yıl Bilmem 1 kişi Yorumla Beybolat35 1 yıl Ya bisey söyle Yorumla Beybolat35 1 yıl Uyuşturmadan keserler mi Yorumla Beybolat35 1 yıl Acır mı Yorumla Beybolat35 1 yıl Sen kaç yaşındasın Yorumla Soran 1 yıl 19 kesmeler Yorumla Beybolat35 1 yıl Yav şimdi nasıl yaparlar Yorumla Beybolat35 1 yıl İnstan var mı Yorumla Beybolat35 1 yıl Ben senle konuşmak istiyorum sürekli soruları görüyorum Yorumla Soran 1 yıl Bimim gördügüm de makas ustura ile yaptılar 7 yaşındayım o zaman sünnet izlerken komşumuzun komşu benden çok büyüktü Yorumla Beybolat35 1 yıl Lütfen arkadaşım ol Yorumla Soran 1 yıl Benim sosyal medyam yok Yorumla Soran 1 yıl Telefon da vermem kimseye Yorumla Beybolat35 1 yıl Bise sorcam Yorumla Soran 1 yıl Evet sor Yorumla Beybolat35 1 yıl Bana kaç kişi zorla iğne yapabilir Yorumla Soran 1 yıl Bilmem Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
6Cevap
Evet öyleydi. Ben leğende yıkanmadım banyo sobası vardı. Ama kalorifer yoktu sobalı odada otururduk
Evet ben o nesildenim ve soba hala şu an bile var sabah ekmeği kızartıp tereyağı sürer çayla yeriz
Vaaayy, soruyu okuyunca taa ne zamana gittim, hakikaten anlattığın gibiydi yaa.
20 yaşındami gordun bunlari
biz köyde soba var hala güzel ısıtıyor leğende yıkanmadım ama diğerleri gördüm
Ne güzel:)
Evet ben yaşadım güzeldi şimdi insanlara rahatlık batıyor
Evet ne güzel di
Bise sorabilir miyim
Evet
Sünnet olmak İstemeyen birine ne yapılır
İstemiyor sa sorun yok
Zorla olmaz mı
20 yaşında birini kaç kişi Sünnet edebilir zorla
Olur tabi uyudursun olur
Anlamadım
Yani yerinde durmayan hareketli birini nasıl Sünnet edersiniz
Cevap vermedin
Uyku ilacı verirsin eterle bayıltırsın sonrada narkoz verir Sünnet edersin ya da bağlarsın ellerini kollarını öyle yaparsın
Mesela siz ailecek yapabilirmisiniz dirensem
Kuvvet olarak
Ben yapamam doktor tavsiyesi ile de olur
Ya of be
Düzgün bir cevap vermiyorsun ki ya
Bizim komşu doktor tavsiyesi ile oldu Sünnet geç yaşta
Ya hayvan gibi güçlü birini nasıl Sünnet ederler
Ben yapamam gücĺü kaslı atletik 5 kişi yapar zorla
İki si kollarına çöker ikisi ayaklarına biri kafasını tutar bir kişide belini tutar Sünnet çi keser
Onu bilmiyorum ki
Sen izlermisin video mu çekersin
O esnada ne yaparsın
Abla
İzlerim
Video çekerim
İsim vardı geldim
Başka
Başka neler yaparsın
Güleer dil çıkarırım ki izledim yaptım bu dediklerimi zaten
Sen kesmek istermisin öğretseler
Ben kesemen öğretseler de kesilirken gördüm
Neden kesemezsin
Niye
Ben öyle kesemen yani
Peki kesilirken mutlu olurmusun
Ben bağırsam
Elim titrer keserken
Kesilirken gördügüm için mutlu oldum
Peki ben çok hareketli olsam nasıl yaparlar
Ailecek kaç kişisiniz
Bilmem 1 kişi
Ya bisey söyle
Uyuşturmadan keserler mi
Acır mı
Sen kaç yaşındasın
19 kesmeler
Yav şimdi nasıl yaparlar
İnstan var mı
Ben senle konuşmak istiyorum sürekli soruları görüyorum
Bimim gördügüm de makas ustura ile yaptılar 7 yaşındayım o zaman sünnet izlerken komşumuzun komşu benden çok büyüktü
Lütfen arkadaşım ol
Benim sosyal medyam yok
Telefon da vermem kimseye
Bise sorcam
Evet sor
Bana kaç kişi zorla iğne yapabilir
Bilmem