Eltim ne yapmaya çalışıyor?

Eltimle aram iyiydi arada beraber gezer çocuklarımızı gezdirirdik hiç bir sorun yoktu. Bir gün benim büyük oğlum anne arabamız çizmişler dedi kim yaptı diye konuşurken eltimin. Küçük oğlu da oyun oynuyordu o ben yaptım dedi güldü ben de niye öyle yaptım bir daha yapma tamam mı yengecim dedim oda çocuk tamam dedi sonra duydukki yine cizmişler bende bu durumu eltime söyledim arabanın değeri düşüyor çocuklara söyle yapmasınlar dedik oda tamm dedi haklısın dedi ama kaç kere taş atıp vurmuşlar yine o olayın üstüne bir gün aşağıya indim eltim küçük çocuğuyla birlikte aşağıdalar ve kızı arabamıza vuruyor elinde fırçayla oda bakıyor gördüğüm şeye inanamadim bilerek mi yapıyor dedim içimden çok sinirlendim. Hemen kız yapma niye vuruyorsun dedim. Eltimde hiç bir şey olmamış gibi aaa kızım yapma demiştim sana dedi sonra güldü. O gün bende şüphe oluştu son haftalarda çocukların bisikletleri dışarı atılmaya başladi biz evde yokken apartmandan biri alıp dışarıya bırakıyor ama kim yaptı bilmiyoruz tekerleri falan patlıyor bu durumlar canımı sıktı eltime dedim oda komşunun çocuğu yapıyor dedi bende gözümle görmediğim için çocuğa bir şey söylemedim artık çocuğun annesini aradım dedim yanlış anlamayın böyle bir durum var sizin çocuğun adı geçiyor falan kadın dedi benim çocuğum haftalardır gelmiyor oraya ben şok eltim ne yapmaya çalışıyor bizimle iyi gibi gözüküp bize Zarar vermeye çalıyor ve benim çocuklarım yapmadı diyor siz olsanız böyle birine ne yaparsınız?
Eltim ne yapmaya çalışıyor?