Aile & Toplum Arkadaşlar. kız kardeşim. yeni evlendi bizden uzaktalar? Gizli Üye (25-29) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 00 Yapay Zekaya Sor Evinde yani koltukta otururken. Yanlış şekilde. Oturuyor. Karşımda. Sizce yeni olduğu için mi böyle? Güncellemeler1 yıl Eniştem. İçin dedim ben de küçük ve abla diyor Arkadaşlar. kız kardeşim. yeni evlendi bizden uzaktalar? Cevapla Evlilik Soruları Sizce Soruları Beğen Paylaş Takip Et
u Barış_LonelyForever Takip Et Efsane Yaş: 26 , eic 100% 1 yıl Aile & Toplum konusunda 149,2b cevap paylaştı. hayır alakası yoktur 0 0 Yorumla
CaptainVenture Takip Et Master Yaş: 38 , eic 97% 1 yıl Aile & Toplum konusunda 2,1b cevap paylaştı. Yanlış oturma şekli nedir acaba merak ettim sonuçta evi rahat rahat oturur sende ablasisin senden mi cekinecek 0 3 Yorumla Soran 1 yıl Eniştem. İçin dedim Yorumla CaptainVenture 1 yıl Onun oturma şekli nasıl ki Yorumla Soran 1 yıl Bacakları topluyor Yorumla
AslanDogan34 Takip Et Xper 7 Yaş: 38 , eic 100% 1 yıl Kanka artık bunlar normal karşılanıyor saygı kimsede kalmadı günümüzde böyle şeyleri takmıyor artık kimse 0 0 Yorumla
_Rob_ Takip Et Master Yaş: 110 , eic 96% 1 yıl Aile & Toplum konusunda 615 cevap paylaştı. Frikik mi veriyor 0 0 Yorumla
Mr_Potter Takip Et Guru Yaş: 29 , eic 97% 1 yıl Aile & Toplum konusunda 1,4b cevap paylaştı. Nasıl oturuyormuş? 0 0 Yorumla
HİSTAMİNİK Takip Et Master Yaş: 32 1 yıl Aile & Toplum konusunda 1,1b cevap paylaştı. Sen ne diyon abla be abi? 0 0 Yorumla
Matarasiz Takip Et Xper 7 Yaş: 34 1 yıl Nasıl oturuyor 1 4 Yorumla Soran 1 yıl Bacaklarını. Koltuğun üstünde Yorumla Matarasiz 1 yıl Napsin normal bence Yorumla Soran 1 yıl Ayıp terbiye yok annesine ve babasına da ters yapıyor Yorumla Matarasiz 1 yıl Evlenince değişti o zaman Yorumla
myd1oez Takip Et Master Yaş: 34 1 yıl Aile & Toplum konusunda 15,3b cevap paylaştı. Söyle knk 0 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
12Cevap
hayır alakası yoktur
Yanlış oturma şekli nedir acaba merak ettim sonuçta evi rahat rahat oturur sende ablasisin senden mi cekinecek
Eniştem. İçin dedim
Onun oturma şekli nasıl ki
Bacakları topluyor
Kanka artık bunlar normal karşılanıyor saygı kimsede kalmadı günümüzde böyle şeyleri takmıyor artık kimse
Frikik mi veriyor
Nasıl oturuyormuş?
Türkçesini alalım
Sen ne diyon abla be abi?
Kardeşine söylersin o uyarır
Nasıl oturuyor
Nasıl oturuyor
Bacaklarını. Koltuğun üstünde
Napsin normal bence
Ayıp terbiye yok annesine ve babasına da ters yapıyor
Evlenince değişti o zaman
Söyle knk