Erkeklerin kız arkadaşını neden anneleri sevmez?

2 senedir ciddi bir ilişkim var. ben 20 yaşındayım erkek arkadaşım 24 yaşında. Kadınla hiç tanışmadım tanışmak çok istedim anneler gününde fincan seti aldım vermek için sevgilimden geri göndermiş. Sevgilim annesine çok bağlı ve ikimizin arasında kaldığının farkındayım babaları yıllar önce vefat etti evi çekip çeviren annesi sevgilim ise çalışıyor kız kardeşlerine bakıyor. Annesi benim hakkımda "Keşke esmer olsaydı" "Yok bunun boyu çok uzun çok zayıf" "Kıvırcık saç güzel değil" "Sana çıtı pıtı kız lazım oğlum" Dediğini defalarca mesajlarda gördüm. 175 boyunda 58 kilo kıvırcık saçlıyım ve sevgilim bunu çok seviyor kendiside 195 kısa boylu kızları pek sevmiyor. Annesi sevgilim kendi parasını bana harcarken "o kıza para yedirme" "Geceleri eve gelmez" diyormuş ve ben 2 senede 3-4 defa kahve parasını ödetmişimdir o da param yokken her zaman kendi hesabımı öderim babamdan öyle gördüm çünkü. Annesiyle beni hiç tanıştırmayı düşünmüyor sevgilim beni kıracağını söylüyor bende saygımı bozmam onuda biliyor ben geri çekildikçe üzerime gelecek zaten. Bayramlarda aramadığım için küsmüş bana kadını hayatımda bir kere görmedim nasıl arayayım? Bir de sevgilime demiş ki siz evlenirseniz aynı evde yaşarız hep beraber sevgilim onaylamamış ama kadın hala ısrar ediyor sevgilimde bende evlenmekten korkar hale geldik

Kıskançlık, Oğlunun evden gitmesinden korkması.
Kızı çok toy görüp beğenmemek
Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan:
Erkeklerin kız arkadaşını neden anneleri sevmez?