Artık öyle oldu. Her erkek demiyorum ama sözüm ona ilgili alakalı kadın derken kariyer statüye de artık fazla fazla bakıyorlar. Tabi bununla birlikte maddiyata da.
Bir kadın eğer bir erkek ona çok ilgiliyse durup bi düşünmeli mutlaka, doğru soru şudur: " Lan bu herif ne ayak, ben bunun hangi çıkarına hitap ediyorum lan?" Çeşitli cevap alternatifleri:
Yurtdışında yaşayan kadın
Ailesi zengin kadın
Pasaportu olan vizesi olan kadın
Evi, arabası, arsası, dükkânı, çeşitli yurt dışı ülkelerde çifte vatandaşlık imkânı olan kadın
Mesleği ve maaşı olan kadın
Günümüzde erkekler zengin kadın görünce birden romantik erkek oluyorlar sdfsdfdf
Bazı insanlar genellikle maddi durumuna, yaşam standardına ve sosyal statüsüne göre hareket eder o yüzden talibi elbette çok olur. Fakat kişiye görse değişir.
Erkekler de şu an seyma subaşı olmak istiyor prenses olmak istiyor. Çalışıp kazanmak güç sahibi olmak zor geliyor. Zengin kadın avina çıkan erkek bence hormonlarını kontrol ettirsin.
Bence değil ben insanların dış görünüşüne ya da parasına hiç bir zaman bakmadım sadece karakterine ve kimliğini baktım da hepsi 😂😂 berbatı ve kötü kişilerdi