- Kişilik & Karakter konusunda 6,3b cevap paylaştı.
2 ayKadının şımarmasında bir mahsuru yoktur ama nerede ve kimin yanında şımardığı önemlidir.
Her yerde ve herkesin yanında değil sevdiğinin yanında ve sevdiğine şımarıyorsa güzeldir. Her yerde ve herkesin yanında şımarana zaten kadın denmez, ospu denir.23 Yorumla- 2 ay
Yaa illaki orası öyle tabiki, sevdiği adam tarafından sevilerek şımartıliyorsa , nazlanip çocuklaşıyorsa o kadın mutlu bir kadındır
- 2 ay
👍💐
- 2 ay
🥰🌸🤗
En İyi Cevaplar
Kişilik & Karakter konusunda 350 cevap paylaştı. Şımaran kadın güzelleşir. Kadının şımarasında hiç mahsur yok diye düşünüyorum. gerektiğinden fazla da şımartabilirim ama bir sınır olmalı dediğimde de sınır bulamıyorum. Sınırlarını kendisinin belirlemesine karar verdim.
18 Yorumla- 2 ay
İllaki herşeyin bir zamanı ve sınırı olmalı
- 2 ay
İllaki öyle o konuda hem fikiriz
- 2 ay
Rica ederim ne demek 🙋🤗
- 2 ay
Teşekkür ederim 🙏
- 2 ay
KS ye 19 ocakta başladım diye hatırlıyorum. Sizi yakından tanımak arkadaş olmak istiyorum. Yanlış anlaşılma olmasın, bizim arkadaşlık anlayışımızda seks yoktur, oluyorsa onun adı zaten arkadaşlık değildir. Bizden sonra kurallar epey değişmiş. Hayır dersen bile saygı duyarım, ama buradaki yazışmalarda değişiklik olmaz sa sevinirim. Sevgiler.
- Kişilik & Karakter konusunda 455 cevap paylaştı.
2 ayŞımartan olmadı ki şımaran kadınlar hayat sevincini kaybetmemişdir hala içindeki küçük çocuk vardı tabi doğru adama denek gelmek lazım bu zamanda biraz zor ya da bizim şansım yok
10 Yorumla
- Kişilik & Karakter konusunda 8,4b cevap paylaştı.
u 2 ayHiç mahsuru yok. Kadınını şımartan erkek bir sıfır öndedir.
Şımarıklık adı altinda çocuk gibi konuşarak absürt sesler çıkartan kadınlara sinir oluyorum
13 Yorumla- 2 ay
Her kadın sevdiği adam tarafından sevilerek şımartılmak ister bu en doğal hakkı, tabi bunun sınırı olmalı her şey dozunda olmalı
- 2 ay
Evet o doz çok önemli
- 2 ay
Kesinlikle öyle 👍🌸
Yapay Zeka Cevapladı
Kadının şımarasında hiç mahsur yok, yeter ki karşılıklı rıza ve saygı olsun 😌💫 Sevildiğini hisseden insanın çocuklaşması, oyunbazlaşması çok doğal. Şımarıklık, partneri yoran bir talep bombardımanına dönmediği sürece ilişkiye renk katar, bağı güçlendirir. Önemli olan senin kendini özgür, değerli ve anlaşılmış hissetmen. Sevginin içinde biraz da tatlı şımarıklık olmalı bence 💃✨
00 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
55Cevap
- Kişilik & Karakter konusunda 203,8b cevap paylaştı.
u 2 ayTek istediğim sevdiğim kadının mutlu olması zaten, istediği kadar şımarabilir. ama sevgilim dışındakiler şımarmasın sinirlenirim
31 Yorumla- 2 ay
Umarım bir gün bu hayelini yaşarken bulursun kendini 🙏🌺
- Kişilik & Karakter konusunda 2,7b cevap paylaştı.
2 ayAbartmıyorsa ve genel tavrına yansıtmıyorsa güzeldir tabi şımarmak aslında mutlu olduğunun işaretidir
11 Yorumla- 2 ay
Kesinlikle öyle 👍 sevilen kadın şımarır nazlanır çocuklaşır zaten eğer bunu yapmıyorsa o kadın mutlu bir kadın fehildir
- Kişilik & Karakter konusunda 1b cevap paylaştı.
2 ayHerkese değil sadece sevdiği adamın yanında sevdiği adama şımarmalı bir kadın yoksa hiçbir dişiliği kalmaz.
26 Yorumla- 2 ay
Bir de babasına tabii ki 🖤 Kaç yaşına geldim hala babamla konuşurken bir sesim davranışlarım değişiyor istemsizce çok şımarıyorum...
- 2 ay
Kesinlikle öyle canım vok güzel ifade etmişsin eline emeğine sağlık 🙏🌺 bir kadın sevildiğini hissettiğinde nazlanır çocuklaşır
- 2 ay
Aynen öyle ablacım, çok teşekkür ederim ❤️🙏🍀
- 2 ay
Rica ederim gülüm ne demek 🙋 asıl ben teşekkür ederim 🙏❤️🥰
- 2 ay
Rica ederim kraliçem ♥️🌼
- 2 ay
🌷🌿🌷🌿🌷
Bir şımarta bilene birde şımarması gerektigi yeri bilene helal olsun. her şey dozunda güzel.
31 Yorumla- 2 ay
Kesinlikle öyle çok haklısın 👍🥰 yerine ve zamanına göre olmalı her şey
- Kişilik & Karakter konusunda 1,2b cevap paylaştı.
2 ayAsla hiç bir mahsuru yok. Çok da tatlı oluyorlar üstelik. Erkeklerin % de 95 i sever bunu , bende tabii kii. 👍
14 Yorumla- 2 ay
Kesinlikle öyle 👍 her kadın sevdiği adam tarafından şımartılmayi ister eğer bunu yapmıyorsa o kadın mutlu bir kadın değildir zaten
- 2 ay
Feda olsun tüm şımartmalar. Yakışırr tüm kadınlara 👍
- 2 ay
Teşekkür ederim 🙏🌸
- 2 ay
⚘🙏
Kişilik & Karakter konusunda 648 cevap paylaştı. Benim kadınım tabi ki benim yanımda kendini özel hissedecek, şımaracak aksi halde zaten ben kendimden şüphe ederim
12 Yorumla- 2 ay
Kesinlikle öyle çok haklısın bir kadın sevdiğinin yanında bulunan yapamıyorsa o kadın mutsuz bir kadındır kadın sevildiğini hissedetse çocuklaşır şımarır nazlanır
Kişilik & Karakter konusunda 576 cevap paylaştı. Neden olsun ki mutlu olan ve sevilen kadın şımarır
23 Yorumla- 2 ay
En doğal hakkı bence sevilen kadın şımarır nazlanır çocuklaşır
- 2 ay
🌸🥰❤️
Kadın asıl erkeğin yanında şımarmıyorsa orada sıkıntı var demektir mutlu kadın şımarır 🌸
23 Yorumla- 2 ay
Kesinlikle öyle çok güzel ifade etmişsin eline emeğine sağlık 🙏 👍🌸
- 2 ay
Teşekkür ederim 🙏❤️🥰
- Kişilik & Karakter konusunda 2,3b cevap paylaştı.
2 ayNeşeli şımarmayan çocuklaşmayan dümdüz kadın mutsuzdur
22 Yorumla- 2 ay
Çok doğru 👏👏🌸
- 2 ay
Kesinlikle
- Kişilik & Karakter konusunda 3b cevap paylaştı.
2 ayKadın her zaman şımartılmalı. Şımarmalıdır. Bu onun ödülüdür.
13 Yorumla- 2 ay
Kesinlikle öyle çok haklısın 👍🥰 bir kadın sevdiği adam tarafından sevilerek şımartılmak ister bu onun en doğal hakkıdır, bunu yapmıyorsa o kadın mutlu bir kadın değildir
- 2 ay
Kesinlikle. Katılıyorum.
- 2 ay
👍🥰❤️🥰❤️
- Kişilik & Karakter konusunda 7,5b cevap paylaştı.
u 2 ayİstediğimiz kadar şımarırız, erkeklerin laf söylemeye hakkı yok 🤪.
11 Yorumla- 2 ay
Kesinlikle öyle 👍 her kadın sevdiği adam tarafından sevilerek şımartılmayi hak ediyor
- Kişilik & Karakter konusunda 1,1b cevap paylaştı.
u 2 ayYoktur. Allah herkese yanında şımarabileceği bir aşk nasip etsin 🤲💕
11 Yorumla- 2 ay
Amin canım inşallah 🙏🥰 her kadın sevdiği adam tarafından şımartılmayi hak ediyor
Ben şımarmam deli gibi sevilsemde uğrumda ölen olsa da düzüm ben
14 Yorumla- 2 ay
Her kadın sevdiği adam tarafından şımartılmayi hak ediyor bence
- 2 ay
Şans işi oda biraz
- Kişilik & Karakter konusunda 2,3b cevap paylaştı.
2 ayHayır bence seven sevdiğini şımartsın sevgisiyle, ilgisiyle
11 Yorumla- 2 ay
Çok haklısın
Kişilik & Karakter konusunda 437 cevap paylaştı. Hayır, yoktur. Şımardın diyip moralini bozan adam da sorun vardır.
11 Yorumla- 2 ay
Kesinlikle öyle çok haklısın
Tabiiki yook zaten erkek dediğin kadınını mutlu etmek şımartmak için vardır
11 Yorumla- 2 ay
Kesinlikle öyle çok haklısınız 👍 her kadın sevdiği adam tarafından sevilerek şımartılmak ister , eğer bunu yapmıyorsa o kadın mutlu bir kadın değildir
2 ayDozunu ayarlayamiyorlar. Bir muddet sonra kendini lutuf gormeye basliyorlar
115 Yorumla- 2 ay
İllaki öyle haklısınız, her kadın sevdiği adam tarafından sevilerek şımartılmak ister ama bunun sınırı olmalı yerine ve zamanına göre olmalı her şey dozunda güzel
- 2 ay
Kimisi iyice abartip egolaniuor sonrada g. tu oyle bir kalkiyor ki ayaklari yerdem kesiliyor. Hicbirseyin dozunu ayarlayamiyoruz maalesef
- 2 ay
O kişiye göre değişir ama , herkes aynı olmaz
- 2 ay
İste kimseninde alninda yazmiyor. Sonra insan yoruluyor ve pisman oluyor. O yuzden komseyi simaracak. ladar pofpoflamamak gerek herseyi dozunda borakmak gerek bence
- 2 ay
Peki düşüncene saygı duyarım 🙋
- 2 ay
Teşekkürler nezaketin icin 🙋
- 2 ay
Rica ederim ne demek 🙋 asıl ben teşekkür ederim elinize emeğinize sağlık 🙏🌺❤️
- 2 ay
❤️❤️❤️❤️ son gunlerde karsilastigim en anlayisli nezaket sahibi kisi olabilirsin. Kalbimo birakiyorum buraya
- 2 ay
Çok teşekkür ederim 🙏🌸
- 2 ay
Biraz kafa dagitmak için giriyorum lakin birada daha da geriliyorum. insanlarin neden kendisi ile farkli dusunen birine saygilari yok. Duzgunce bir konjyu elestrimeyi bile beceremiyoruz. Dedigine destek vermezsen birine hakaret edip engelleme var birde cocuk gibi
- 2 ay
Cevap veriyorum efenim 😊
https://voca.ro/13mKjFWpKxVv - 2 ay
Ses kaydı atarak yorum yapmak istedim size
https://voca.ro/1njYF0O9ZElp - 2 ay
Bir tane örnek veriyim
https://voca.ro/1j8atzKylBPR - 2 ay
Allah yardimciniz olsun. İnsanlarla ugrasmak cok zor. Kimse kimse gi sevmek zorunda degil lakin saygi gostermek zorunda ama bunu yapmayi beceremiyoruz maalesef. Neyse yapacak birsey yok. Size kolayliklar diliyorum
- 2 ay
Teşekkür ederim 🙏 maalesef öyle
2 ayŞımarsın tabi severim, onun o mutluluğunu görmek isterim ama abartmasın da
11 Yorumla- 2 ay
Bir kadın sevdiği adam tarafından şımartılmayi ister eğer bunu yapmıyorsa o kadın mutlu bir kadın değildir , tabi bunu yaparken de dediğin gibi yeri ve zamanını sınırıni bilmeli
Kişilik & Karakter konusunda 7,2b cevap paylaştı. İlişki, öncesinde ve sırasında çok güzel oluyor.🙂
13 Yorumla- 2 ay
Her kadın sevdiği adam tarafından şımartılmayi hak ediyor
- 2 ay
Bunun hak ile alâkası var mı, bilmiyorum ama foğa ile alakası çok. Hayvanlarda bile böyle. Dişi seçer, dövüştürür, yuva yaptırır, aklını alır. Modern zamanın kolaylaştırmaları olmasa, erkeklerin işi çok zor. Düşünsene, erkeklee kadınların nasıl giyineceklerini, nasıl kokacaklarını, nasıl sürüneceklerini moda denen silahla belirliyorlar, medy denen başka bir silahla, 'ben özgürüm' gazı ile zihinlerine girip "canın istiyorsa tabii ki yapacaksın, erkekler yapıyor ya, sen özgürsün, boynundan aşağısı senin istediğinle kullanabilşrsin gibi kaba ve tamamen alt beyni sesleyen hipnoz yöntemleri ile, seçme hakkını kadınlardan çalıyorlar. Ay bu gün bir tuhafım idare et lütfen 🙂
- 2 ay
Haha 🤣 önemli değil
Kadının sınamasında bir mahsur yok Allah erkeğin şımarmasından biz kadınları korusun amin 😅
115 Yorumla- 2 ay
Erkek şımarırsa kötü
- 2 ay
Bence biz şımartılmayi hak ediyoruz çünkü sevilen kadın şımarır nazlanır çocuklaşır zaten eğer bunu yapmıyorsa o kadın mutlu bir kadın değildir
- 2 ay
Aslında doğru değil ama bakış açısı tabiki ne desek boş olur
- 2 ay
🥺🌺🥰
- 2 ay
Bizde zaten şans mı var Allah aşkına 😂 denizde balık 🐟 olsak kesin vapur çarpar o derece yani 😂
- 2 ay
Haha 😂
- 2 ay
Aynen öyle gülüm yapıcak bir şey yok
- 2 ay
Rica ederim ne demek 🙋 iyi geceler
Çekemiyorlar şımarık kadını ya
Hemen bi şikayet
Bu erkolar beni sinir ediyo11 Yorumla- 2 ay
Haklısın 👏 oysaki sevilen kadın şımarır nazlanır çocuklaşır eğer bunu yapmıyorsa o kadın mutsuz bir kadındır
- Kişilik & Karakter konusunda 3,4b cevap paylaştı.
2 ayHayır yoktur.. simarmasi iyi bir şey. mutlu olduğunu gösteriyor sankim :))
11 Yorumla- 2 ay
Kesinlikle öyle 👍 sevildiğini hisseden kadın şımarır
- Kişilik & Karakter konusunda 7,6b cevap paylaştı.
2 ayHer yerde, herkesin yanında yapılması yanlış. Sevdiğine şımarmak ayrı güzel. 😌
12 Yorumla- 2 ay
Kesinlikle öyle çok haklısın 👍🥰
- 2 ay
🥰😌
- Kişilik & Karakter konusunda 1,8b cevap paylaştı.
2 ayHayır bana göre bir mahsuru yoktur sonuçta sevdiğimiz insan şımarıyor hoş bir şey bu
12 Yorumla- 2 ay
Kesinlikle öyle çok haklısın 👍 kim sevdiği adam tarafından sevilerek şımartılmak istemez ki ,
- 2 ay
Aynen de öyle 🙃 her insan sevdiği tarafından şımartılmak ister
Kişilik & Karakter konusunda 592 cevap paylaştı. Aynı şey bizler içinde geçerli ama hiç halimizi gören yok 😂
13 Yorumla- 2 ay
Erkek şımartmak için yaratılmıştir ama 😂
- 2 ay
Bencede
- Kişilik & Karakter konusunda 4,5b cevap paylaştı.
2 ayYok tabiki Fazla sımarıp hata yapmasın yeterli
110 Yorumla- 2 ay
Orası öyle tabiki, ama hata yapmak farklı bir şey biz ondan bahsetmiyoruz şu an kadının sevdiğinin yanında nazlanip çocuklaşıp şımarmasından bahsediyoruz , çünkü bunları yapmıyorda o kadın mutlu bir kadın değildir
- 2 ay
Tamam ne istiyorsa onu yapsın Hatta sımarıp kocasını kürekle dövsün 🤣🤣
- 2 ay
Ayyy çok romantiksin ramazan 😂
- 2 ay
Hemde çok 😂😂😂
Tavaylada dövüp eşine Tefal reklamıda alsınlar
Tefal Sen Kocamı Bile Düşünürsün🤣🤣 - 2 ay
Dedikten sonra şrank diye yapıştırcan adama tavayı 😂
- 2 ay
Tabi tabi Reklamın Dikkat Cekiciliği Önemli yoksa kim seacker kocayı 🤣🤣
- 2 ay
Ağzından bal damlıyor yine Doğru söylüyorsun 👍😂
- 2 ay
Tskr ederim😂😂☺️🙋🏻♂️
- 2 ay
Aman efendim biz teşekkür ederiz yorumunuzla renk kattiniz elinize emeğinize sağlık 🙏🌺❤️
- 2 ay
Rica ederim☺️✨
Gizli Üye(30-35)2 ayNerede, kime ve hangi konuda şımardığı çok önemli.
21 Yorumla- 2 ay
Olması gereken de bu zaten.
22 Yorumla- 2 ay
Kesinlikle öyle çok haklısın 👍 sevilen kadın şımarır nazlanır çocuklaşır eğer bunu yapmıyorsa o kadın mutlu bir kadın değildir zaten
Gizli Üye(18-24)2 aySevilen kadın şımarır sevilmese şımarmaz iki taraf da memnunsa bir mahsuru tabii ki yok.
11 Yorumla- 2 ay
Kesinlikle öyle 👍🌸
Kadın şımarmalı zaten ki şımarmayan ciddi ya da somurtkan kadından bana olmaz en azından cıvıl cıvıl olmalı yerine göre
11 Yorumla- 2 ay
Kesinlikle öyle çok haklısınız 👍 her kadın sevdiği adam tarafından sevilerek şımartılmak ister eğer bunu yapmıyorsa o kadın mutlu bir kadın değildir
Sevdiğim adama kaç yaşımda olursam olayım şımarırım bir gün şımarmayı bırakırsam o gün ilişki de biter neden konfor alanımda rahat hareket edemeyim ki
13 Yorumla- 2 ay
Kesinlikle öyle çok haklısın 👍 her kadın sevdiği adam tarafından şımartılmayi hak ediyor
- 2 ay
Amin canım inşallah 🙏🥰
Hayırr aksine kadın şımarmalığı ilçesi cilvesi orada ama tabiki yerine göre
12 Yorumla- 2 ay
İllaki öyle her şey yerine ve zamanına göre dozunda olmalı
2 ayKadın sevdiğine karşı şımarık değilse mahsuru vardır
12 Yorumla- 2 ay
Çok doğru 👏👏
- 2 ay
😄😄
Kadınlar şımartmak için doğmadı mı bir zahmet erkekler şımartın ne olacak
12 Yorumla- 2 ay
- 2 ay
Köle olalım?
2 ayNiye olsun çokta yakışır
21 Yorumla- 2 ay
Kesinlikle öyle 👍 her kadının şımartılmak hakkı
Kişilik & Karakter konusunda 404 cevap paylaştı. Şımarmayanın kadınlığını sorgulamak lazım sksjdjd
23 Yorumla- 2 ay
Kesinlikle öyle 👍 eğer bir kadın şımarıp çocuklaşıyorsa o kadın mutlu bir kadın değildir
- 2 ay
Süpersin 👍😂
- Kişilik & Karakter konusunda 2,5b cevap paylaştı.
2 aySeverek şımartıyorum... Şımarsın.
25 Yorumla- 2 ay
Harikasın 👏👏
- 2 ay
O muhteşem kadın kendini biliyor...
- 2 ay
Maşallah 👏🧿🧿 mutluluğun daim olsun inşallah 🙏
- 2 ay
Allah her erkeğe, şımartıldığında egosu şişmeyen, g*tü kalkmayan, ne oldum delisi olmayan bir kadın nasip etsin... Tıpkı benim sevgilim gibi...
- 2 ay
Umarım inşallah 🙏
Kişilik & Karakter konusunda 2,3b cevap paylaştı. Kadının şımarmasında bence bir mahsur yok. Sevilen ve güvende hissettiği için kendini rahat bırakıp eğleniyor.
00 YorumlaKişilik & Karakter konusunda 783 cevap paylaştı. Şımartılmayan kadın eksik kalmıştır
12 Yorumla- 2 ay
Kesinlikle öyle çok haklısın 👍
Yani her şeyin bir ölçüsü var.
11 Yorumla- 2 ay
İllaki öyle her şey yerine ve zamanına göre olmalı
Kişilik & Karakter konusunda 756 cevap paylaştı. Bence benim kadınım şımarmasında bir mahsur yoktur
13 Yorumla- 2 ay
Kesinlikle öyle çok haklısın 👍 çünkü her kadın sevdiği adam tarafından sevilerek şımartılmak ister eğer bunu yapmıyorsa o kadın mutlu bir kadın değildir
- 2 ay
👍🌸☺️
- Kişilik & Karakter konusunda 778 cevap paylaştı.
2 aySevdiğine karşı güzel bence
12 Yorumla- 2 ay
Hemde çok güzel ve her kadın sevdiği tarafından sevilerek şımartılmayi hak ediyor
- 2 ay
🌹✨
Kişilik & Karakter konusunda 593 cevap paylaştı. yok tabi keşke tüm kadınlar şımarabilse
11 Yorumla- 2 ay
Her kadın sevdiği adam tarafından sevilerek şımartılmayi hak ediyor
- Kişilik & Karakter konusunda 945 cevap paylaştı.
2 ayHiç bir mahsuru yoktur
12 Yorumla- 2 ay
Kesinlikle öyle
- 2 ay
👍🙏
Kişilik & Karakter konusunda 4,1b cevap paylaştı. Her şeyin sınırı vardır
14 Yorumla- 2 ay
İllaki öyle herdey dozunda olmalı
- 2 ay
Bazı kadın bunu kaldıramaz nur tarafları kalkar
Kişilik & Karakter konusunda 3,1b cevap paylaştı. Hakkı bence
11 Yorumla- 2 ay
Kesinlikle öyle 👍 her kadın sevdiği adam tarafından sevilerek şımartılmak ister
- Kişilik & Karakter konusunda 8,7b cevap paylaştı.
2 ayFazla şımarmak sıkıntı
12 Yorumla- 2 ay
Herşeyin bir dozu olmalı
- 2 ay
Kesinlikle
Kişilik & Karakter konusunda 3,5b cevap paylaştı. Hayır hakkeden kadınlar şımartılmalı, gülmeli hayat o zaman daha güzel.
10 YorumlaKişilik & Karakter konusunda 1,3b cevap paylaştı. Şımarmalı şınarmak yakışır bir yere kadar
13 Yorumla- 2 ay
her şey dozunda olmalı
- 2 ay
Haklısın
Kişilik & Karakter konusunda 11,7b cevap paylaştı. Sorun değil sevdiğine şımarsın
12 Yorumla- 2 ay
Olması gereken de bu zaten
Şımaran karılara bayılırım
11 Yorumla- 2 ay
Dimi ama sevilen kadın şımarır nazlanır çocuklaşır zaten
Kişilik & Karakter konusunda 6,1b cevap paylaştı. Yoktur ula niye olsun ki
11 Yorumla- 2 ay
Kesinlikle öyle çok haklısın 👍 sevildiğini hisseden kadın şımarır nazlanır çocuklaşır zaten eğer bunu yapmıyorsa o kadın mutlu bir kadın değildir
2 ayYoktur erkeği dışında birisi için şımarmıyorsa
11 Yorumla- 2 ay
İllaki orası öyle tabiki
- Kişilik & Karakter konusunda 2b cevap paylaştı.
2 ayBence yoktur. Ne mutlu ki şımartanı var derim 🥰
11 Yorumla- 2 ay
- Kişilik & Karakter konusunda 339 cevap paylaştı.
2 ayYoktur elbette seven sevdiğini de şımartır bence
115 Yorumla- 2 ay
Kesinlikle öyle çok haklısın 👍 sevildiğini hisseden bir kadın sevdiğinin yanında çocuklaşır şımarır , nazlanır eğer bunlari yapmıyorsa o kadın mutsuz bir kadındır
- 2 ay
Katılıyorum insan rahat ettiği yerde ancak böyle davranır yoksa soğuk nevale insanı sevmem hiç zaten
- 2 ay
Aynen öyle 👍 senin de şımartanlsrin çok olsun inşallah 🙏😂
- 2 ay
Haha teşekkür ederim inşallah senin de hak ediyorsun çünkü😂
- 2 ay
Diğer soruda yazdığıma bakmadın daha ama😂
- 2 ay
Benim sımartanim yok oyuzden hiç anladığım konular değil 😂
- 2 ay
Dur hemen bakıyorum 👍
- 2 ay
Kıyamam ya ben şımartırım seni😂
- 2 ay
Oraya gidiyor burayı unutuyorsun bu sefer de😂
- 2 ay
Haha 😂 hepsine yetişmeye çalışıyorum işte 😂
- 2 ay
Koca yürekli fenomen❤️😂
- 2 ay
Lütfen beyefendi beni şımartıyorsunuz teşekkür ederim çok naziksiniz herzamanki gibi 🙏🌸
- 2 ay
Rica ederim hanımefendi lütfen memnuniyet duyarım🌹😊
- 2 ay
Neyden duyarsın 😂
- 2 ay
Seni şımartmaktan işte😂
mahsur sayanin g* tne tekme atar yollarız
11 Yorumla- 2 ay
Offf harika fikir 👍😂
Kişilik & Karakter konusunda 984 cevap paylaştı. Bir tarafları kalkmazsa bie sıkıntı olmaz
12 Yorumla- 2 ay
Kalkar mı sence 🤣
- Kişilik & Karakter konusunda 1,3b cevap paylaştı.
2 ayNormal olması gereken
11 Yorumla- 2 ay
Çok doğru 👏👏
Sen yoksa öylemisin 😅
12 Yorumla- 2 ay
Beni şımartan olmadı 😂
Kişilik & Karakter konusunda 2,3b cevap paylaştı. Sevgiyle güzelleşen kadinlar icin mahsuru yoktur.
11 Yorumla- 2 ay
Kesinlikle öyle çok haklısınız 👍🤗
- Devamını Gör (38)
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Cinsel Yaşam
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler