Biri sizi sevmiyorsa veya toplum tarafından sevilmiyorsanız sorgular mısınız?

Biri sizi sevmiyorsa veya toplum tarafından sevilmiyorsanız sorgular mısınız?

İster farkında olsun ister olmasın bir istisna hariç her insan bunu sorgular. Gün içinde sorgulamasa bile akşam kafasını yastığa koyup kendisi ile başbaşa kalınca, kaçacak bir yeri olmayınca sorgular. Ben de sorgulardım. Aslında son günlerde tam tersini sorguluyorum da konumuz bu değil djdk
İstisna olan da narsist kişilerdir. Narsist olanlar bunu sorgulamaz. Çünkü en diğruyu onlar bilir, en güzelini onlar yaparlar ve kusursuzdurlar. Haliyle sorgulanacak da bir şey yoktur onlar için. Sorgulamayan insan onlardır.
Cevap
15Cevap
sorgulamıyorum artık
Hiç bunu yaşamadım ama olsaydı sanırım üzerine cok düşünürdüm.
Onları rahatsız eden ne? Peki ben neden böyle davranıyorum..
Potansiyel sorgum üsttedir : )
Umurumda olmaz. Çevremde aklı başında kaliteli insan barındırıyorum. Geri kalan çer çöpün de beni sevmemesi hoşuma gider aksine ahs
Biri sevmez ise umrum degil ama cevrede hep ayni seyeler yuzunden tepki varsa kendime bir bakarim
Hayır belki de toplum yanlıştır seni sevmeleri için sosyal olman yeterli o yüzden toplum gerçeği yansıtmaz
Neden sevilmediğim kulağıma çok geldi sevmeyen kişiler tarafından. Sevmesinler çokta önemli değil benlik bir problem yok. Kimseye de zararım yok
Sorgulardım Tabii ki neyi yanlış yapıyorum da bu insanlar beni sevmiyor diye
Evet. Nerede hata yaptım - yapıyorum diye kendimi sorgularım.
Sorgularım benim arkasımda bitaz öyle arkadaşı yok ona da diyorym az kendini sorgula diye
Sevmeyeni ben sevmediğim için sevmez
Hayır o hadi ordan gitsinler
Sevildigimi dusunmuyorum
Zaten öyle birisiyim. Ama alıştım ve umrumda değil
Onlar kendini sorgulasın asıl
Tabi ki sorgularım
Sorgularım
Sorgulamazdim, Çevremi değiştirirdim
Yani olabilir
O zaman hata benim olurdu
yok be aman djxmxm
Öyleyim herhalde