Kadınlar olarak ülkece paranoyak olduk. Yapabileceğimiz tek şey bundan sonra bu tip şok cihazı, biber gazı, çakı vb gibi eşyalarla gezmek. Etraf sapık dolu olunca mecburuz artık.
Artık güvenlik önlemi almadan dışarı çıkabileceğinizi düşünüyor musunuz?
Daha çok dikkatli olmak öncelik olmalı, kızlar psikolojisi bozuk, şiddete eğilimli erkeklere zaaf gösteriyorlar, bu en büyük sorun bence, şiddetin büyüğü küçüğü olmaz, en başta bunu anlamak ve öyle kimselerden uzak kalmak gerekir
Elindeki ve şok cihazı bi nebze iyi. Doğru anda kullanmayı bilirsen, ama çakı işine falan girme. Eğer karşındaki elinden alırsa onda yoksa bile kullancak bir çakı vermiş olursun. Buda durumu daha tehlikeli hale getirir. Kendini savunmak önemli evet ama doğru teknik doğru yöntemle.
Saplantılı tiplerden uzak durmak gerek , en nefret ettiğim tipte rahatsız etme dediğin halde rahatsız edenler. ilk bunlara dikkat etmek lazım , daha sonra aileye anlatmak lazım. Babam düz eder adamı.
Geçmişine bakılması lazım psikiyatri tedavisi nedeniyle yattıysa bırakılmaması lazım. eğer ailenize anlatabilme durumunuz varsa anlatin tehdit durumu kötü bir şey. aslında adres hakkında da ses çıkarmamız gerekiyor gozukmemesi gerekiyor
Kesinlikle öyle ülke ruh hastası dolu ve bu tip şeyleri yapabilecek binlerce ruh hastası dolaşıyor aramızda ne yazık ki. Gerekirse tek tek akıl hastalığı testi yapılmalı ve sorunlu olanlar tıkılmalı aileleri karşı da çıksa tıkılmalı diğer insanların güvenliği için
Çok caydırıcı ibretlik cezalar vermeleri lazım. Ulan çok sinirleniyorum kız istemiyorsa istemiyor ne saplantı yapıyorsun? Niye başka annenin babanın yüreğine ateş düşürüyorsun kısasa kısas uygulansa daha mantıklı aslında taciz mı ediyor, ibretlik olsun diye herkesin önünde edeceksin Böyle böyle azalacak , tabi uyusturucu saticilari da temizlenmeli. bide yeni bir şey çıkmış ilkel , satanist saçma sapan seytani şeyler
Özellikle ergen kesim çok özenti. Seri katili bile kendine idol olarak görüyorlar, uyuşturucuyu meziyet sanıyorlar onlara bu tip şeyleri aşılayan çok platform var maalesef. Yani yaşamadan bilemeyiz elbette ama benim çocuğum olsa onu biri sürekli rahatsız etse ben kendi ellerimle verirdim cezasını en azından suç oluşmadan önünü keserdim. Olacak şeylere çare yok maalesef ama eskilerin lafı vardır laftan anlamayanın hakkı kötektir diye. Bu tip psikopatlara laf anlatamıyorsan daha farklı yöntemler yapmalısın. Nasıl sinirliyim anlatamam gerçekten mezarını gidip tekmeleyesim var o g**verenin.
Canım benim o kadar haklısın ki maalesef bu aşağılık sapıklar yüzünden kadınlar önlem almakla sonuna kadar haklı ne zaman adalet gelecek bu Türkiye ye hükümet gör bunları sapıklar elini kolunu sallayarak geziyorlar ama beklesin Allah belalarını verecek zaten çok yakın Rabbim tüm masumları korusun kadınlar cinsel obje değildir bunu kafanıza sokun
Düşünsene, bir kadın olarak dışarı çıktığında yanında biber gazı ya da şok cihazı taşımak zorunda kalıyorsun. Her an bir tehlike varmış gibi hissediyorsun. Bu normal mi sence? Kadınların sırf güvenliğini sağlamak için böyle şeyler düşünmesi bile büyük bir sorun. Yani, sokakta, otobüste, hatta kendi mahallende bile güvende hissetmemek... Bu gerçekten insanlık adına çok büyük bir ayıp.
Kimsenin böyle bir korkuyla yaşaması normal değil. Kadınların her an tetikte olması, güvenli bir şekilde yaşayamaması inanılmaz haksız bir durum. Aslında mesele hayatta kalmak değil, insan gibi, korkmadan yaşayabilmek. Bu, en temel haklardan biri olmalı, değil mi?
Kadınlar maalesef bu ülkede özellikle ruh hastaları, kanka ve sapıklar tarafından insan gibi görünmüyor. Kimine göre cinsel objeyiz kimine göre kolayca alt edilecek zayıflıktayız. Onlara bu zihniyeti aşılayan anne ve babaları ve geri kalmış zihniyetteki kişilerde en temel sorun.
Gerçekten dediğin gibi, bu ülkede kadınlar çoğu zaman cinsel obje ya da zayıf biri olarak görülüyor. Bu zihniyeti besleyen şey ne yazık ki ailelerden başlayıp topluma kadar uzanan geri kalmış düşünceler. Sanki kadınlar zayıfmış, kolayca alt edilebilirmiş gibi davranılıyor, ama bu çok büyük bir yanılgı.
Kadınlar, sandıklarından çok daha güçlü. Her gün karşılaştıkları zorluklara rağmen dimdik ayakta kalmaları, mücadele etmeleri bunu gösteriyor. İşte bu dayanıklılık ve cesaret, asıl gücünüzü ortaya koyuyor.
Biber gazı sıkıldığı anda karşıdaki kişiyi en az 25-30 dakika etkisiz bırakıyor öksürtür ve tıksırtır yani düştüğü yerden kalkması uzun sürer ve gözlerini dahi açamaz o yüzden 30 dakika bile olsa güven sağlar.
kimse artık rahatça sapkınlıklarını yapamaz çünkü linç korkusu sardı, bence önemli olan yakın çevremize dikkat edip hiç beklemeyeceğimiz kişilerden farklı olaylara sürüklenebiliriz artık amerikan polisiyesi ve idamı şart olaran görüyorum
bır kadının eğer kı tehdıtlerıne maruz kaldığı saplantılı bır eskı erkek arkadası falan varsa mutlaka bırtakım onlemler almalı, bu psıkopatlar bunu bır gunde yapmıyor aylarca tehdıt ettıkten sonra boyle bır alcaklığa tesebbus edebılıyorlar yanı hayatınıza aldığınız kısılere cevrenızdekı ınsanlara cok dıkkat etmelısınız saplantılı kısılerden psıkolojık olarak dengesız davranıslar sergıledığını farkettığınız anda mesafe koyun
Kaos çağında yaşayan bir insan olarak ben her zaman hem maddi hem manevi güvenlik tedbirlerini önemserim. Korkumuz ve paniğimiz yok EvelAllah. Akılcılık ve çözümcülük herşeyi yener 😎✌️
Sizde vucdunuzu teşhir etmeyin öyle giyiniyorki kızlar resmen erkeklere gel beni becer de rgibi utanma arlanma yok bir erkegi ne kadar zor duruma düşürüyor o şekilde giyinen kızlar heryeri belli açık sacik
Açıkçası hiç önlem almadım gerekte duymadım bol bol gece gündüz gezdiğim halde tabi yıllarca çocukluktan bu yana sayısız kavgaya girdim ve gerekli eğitimlerle sahibim bununda etkisi var