Aile & Toplum İsim değiştirmek için dava açıp sonuç alabilirmiyim? Gizli Üye (18-24) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 05 Yapay Zekaya Sor Hep hayal ettiğim bir isim vardı kendi ismimi seviyorum ama ben aklımdaki ismi yaptırmak için dava acsam sizce sonuç olumlu olur mu? Güncellemeler1 yıl Adam depresyona sokar İsim değiştirmek için dava açıp sonuç alabilirmiyim? Cevapla Sevgi Soruları Sizce Soruları Beğen Paylaş Takip Et 5 kişi beğendi
u Barış_LonelyForever Takip Et Efsane Yaş: 26 , eic 100% 1 yıl Aile & Toplum konusunda 149,1b cevap paylaştı. e devletten başvurabiliyordun 1 5 Yorumla Soran 1 yıl Deniz ismi güzel mi sence? u Barış_LonelyForever 1 yıl güzel bir isim tabi ki de Soran 1 yıl He tamam bunu yaptırıcam gerçek ismim Gül 😀 u Barış_LonelyForever 1 yıl iki isim de güzelmiş bence :D Soran 1 yıl Hep aklımda o vardı yattı artık olursa bakalım
chocos3 Takip Et Yoda Yaş: 27 , eic 100% 1 yıl e devletten başvurabiliyordun bir arada nasıl oluyor bilmiyorum, profilde yakıyo bu arada 0 4 Yorumla Soran 1 yıl Oluyor mu bakicam Yorumla chocos3 1 yıl Bir ara öyle bir hak tanımışlardı hala devam ediyor mu bilmiyorum Yorumla Soran 1 yıl Teşekkür bakicam Yorumla chocos3 1 yıl Rica ederim Yorumla
Gof34 Takip Et Master Yaş: 32 , eic 100% 1 yıl Aile & Toplum konusunda 1,9b cevap paylaştı. Yeni kimlik belgesi çıkartmadıysan başvuru yapım değişiklik yapabilirsiniz 1 kereye mahsus 0 0 Yorumla
SertKalın77 Takip Et Xper 5 Yaş: 41 , eic 98% 1 yıl haklı bir gerekçen varsa soy adını bile değiştirirsin 0 0 Yorumla
fireman034 Takip Et Xper 6 Yaş: 31 , eic 98% 1 yıl Evet değiştiren arkadaşım var haklı nedenin varsa tabi 0 1 Yorumla fireman034 1 yıl Kolay bi iş yani Yorumla
Gizli Üye (30-35) 1 yıl E devletten isim değiştiriliyor yinede gerek görmüyorum buna 0 1 Yorumla Soran 1 yıl Teşekkür
sadeceonunicindir Takip Et Xper 5 Yaş: 32 1 yıl Ben de değiştiricektim ama o sıra yeni bir işe girdim değiştirmedim 0 4 Yorumla Soran 1 yıl Hala düşünüyormusun Yorumla sadeceonunicindir 1 yıl Hayır o zaman 28 yasındaydim şimdi 30 yasındayim daha kaç sene yaşayacaksın ki Yorumla Soran 1 yıl İsmin ne ki? Yorumla sadeceonunicindir 1 yıl Buradan diyemem Yorumla
Tekeli000 Takip Et Xper 4 Yaş: 27 1 yıl İsim değiştirebiliyorsun ya da ekletiyorsun diye biliyorum. 0 0 Yorumla
MrConfused Takip Et Master Yaş: 38 , eic 42% 1 yıl Aile & Toplum konusunda 2,4b cevap paylaştı. Tabiki istediğini yapabilirsin 0 0 Yorumla
ax2akrep Takip Et Master Yaş: 37 , eic 99% 1 yıl ne yapacaksın adını 0 7 Yorumla Soran 1 yıl Kimine güzel gelir kimine gelmez Yorumla ax2akrep 1 yıl böyle isim hiç duymadım gkfkfk Yorumla Soran 1 yıl Ben hep Deniz derdim zaten keşke ismim Deniz olsa diye 😀 Yorumla ax2akrep 1 yıl şarkında hazır fkfkfhttps://youtu.be/F-mu-UorDkE?si=YlMkXqtcQP7bziRo Yorumla Soran 1 yıl Adam depresyona sokar Yorumla ax2akrep 1 yıl sen böyle bişisin işte dncmcöxö Yorumla Soran 1 yıl Bu şarkı ağır Yorumla
İlhann06 Takip Et Master Yaş: 41 , eic 96% 1 yıl Aile & Toplum konusunda 2,7b cevap paylaştı. Olur 0 5 Yorumla İlhann06 1 yıl Nasıl yani Yorumla Soran 1 yıl Ne nasıl? Yorumla İlhann06 1 yıl Adamı depresyona sokan isim Yorumla Soran 1 yıl Hangi isim Yorumla İlhann06 1 yıl Sen güncellemende yazdın Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
15Cevap
e devletten başvurabiliyordun
Deniz ismi güzel mi sence?
güzel bir isim tabi ki de
He tamam bunu yaptırıcam gerçek ismim Gül 😀
iki isim de güzelmiş bence :D
Hep aklımda o vardı yattı artık olursa bakalım
e devletten başvurabiliyordun bir arada nasıl oluyor bilmiyorum, profilde yakıyo bu arada
Oluyor mu bakicam
Bir ara öyle bir hak tanımışlardı hala devam ediyor mu bilmiyorum
Teşekkür bakicam
Rica ederim
Yeni kimlik belgesi çıkartmadıysan başvuru yapım değişiklik yapabilirsiniz 1 kereye mahsus
haklı bir gerekçen varsa soy adını bile değiştirirsin
Evet değiştiren arkadaşım var haklı nedenin varsa tabi
Kolay bi iş yani
E devletten isim değiştiriliyor yinede gerek görmüyorum buna
Teşekkür
Ben de değiştiricektim ama o sıra yeni bir işe girdim değiştirmedim
Hala düşünüyormusun
Hayır o zaman 28 yasındaydim şimdi 30 yasındayim daha kaç sene yaşayacaksın ki
İsmin ne ki?
Buradan diyemem
İsim değiştirebiliyorsun ya da ekletiyorsun diye biliyorum.
Tabiki istediğini yapabilirsin
İsim ne söyle bakım bi merak ettim
Olur heralde
ne yapacaksın adını
Kimine güzel gelir kimine gelmez
böyle isim hiç duymadım gkfkfk
Ben hep Deniz derdim zaten keşke ismim Deniz olsa diye 😀
şarkında hazır fkfkf
https://youtu.be/F-mu-UorDkE?si=YlMkXqtcQP7bziRo
Adam depresyona sokar
sen böyle bişisin işte dncmcöxö
Bu şarkı ağır