• Keşfet
    KızlarSoruyor'da şu an neler oluyor, hemen gör.
  • Yapay Zeka
    Yapay zeka fenomenleri sorularını cevaplıyor, hemen sor!
  • Popüler
    Günün çok konuşulanlarına göz at.
  • Sorular
    İlgini çekebilecek sorulara cevap paylaş.
  • Benceler
    İlgini çekebilecek Bence'leri keşfet.
  • BiBilenler
    Alanında uzman profesyonel BiBilenlere danış.
  • Anketler
    İlgi çekici anketlere oy ver, gündemi belirle.
  • Zirvedekiler
    Zirvede kimler var? Toplulukla tanış!
  • İletişim
  • Yayın İlkeleri
  • Site Sözleşmesi
  • KVKK Aydınlatma
  • Etiketler
  • Tüm Sorular
Google Play Apple Store
Konular (34) Tümü
  • Aşk İlişkileriAşk İlişkileri
  • Kadın EmeğiKadın Emeği
  • GündemGündem
  • Dünya KupasıDünya Kupası
  • Güzellik & BakımGüzellik & Bakım
  • Alışveriş & HediyelerAlışveriş & Hediyeler
  • Kızlar Bir Adım ÖneKızlar Bir Adım Öne
  • Tatil & SeyahatTatil & Seyahat
  • ArabalarArabalar
  • Astroloji & BurçlarAstroloji & Burçlar
  • Eğitim & KariyerEğitim & Kariyer
  • GamerGamer
  • Moda & StilModa & Stil
  • SporSpor
  • Evcil HayvanlarEvcil Hayvanlar
  • Müzik & EtkinlikMüzik & Etkinlik
  • Kültür & SanatKültür & Sanat
  • Para & EkonomiPara & Ekonomi
  • MagazinMagazin
  • Diziler & FilmlerDiziler & Filmler
  • Cilt BakımCilt Bakım
  • Kişilik & KarakterKişilik & Karakter
  • Saç BakımSaç Bakım
  • Çocuk & EbeveynÇocuk & Ebeveyn
  • Yeme & İçmeYeme & İçme
  • Cinsel YaşamCinsel Yaşam
  • İnternet & Teknolojiİnternet & Teknoloji
  • Ev & YaşamEv & Yaşam
  • Özel Günler & HijyenÖzel Günler & Hijyen
  • Aile & ToplumAile & Toplum
  • Diyet & BeslenmeDiyet & Beslenme
  • SağlıkSağlık
  • YKS2026YKS2026
  • DiğerDiğer
Keşfet
Kizlar Soruyor'da hem kızlar soruyor, hem erkekler soruyor!
Doğru ve güzel yazılmış soru başlığı daha çok cevap demek. En az 15, en çok 131 karakter.
Detay Ekle Sorunu detaylandır, görsel ya da anket ekle, gizli üye ol.
Başlık desteği al
Başlığı daha iyi yazmama yardım et.
0 / 131
Giriş Yap / Üye Ol
Konular(34)
Tümü
  • Aşk İlişkileri Aşk İlişkileri
  • Kadın Emeği Kadın Emeği
  • Gündem Gündem
  • Dünya Kupası Dünya Kupası
  • Güzellik & Bakım Güzellik & Bakım
  • Alışveriş & Hediyeler Alışveriş & Hediyeler
  • Kızlar Bir Adım Öne Kızlar Bir Adım Öne
  • Tatil & Seyahat Tatil & Seyahat
  • Arabalar Arabalar
  • Astroloji & Burçlar Astroloji & Burçlar
  • Eğitim & Kariyer Eğitim & Kariyer
  • Gamer Gamer
  • Moda & Stil Moda & Stil
  • Spor Spor
  • Evcil Hayvanlar Evcil Hayvanlar
  • Müzik & Etkinlik Müzik & Etkinlik
  • Kültür & Sanat Kültür & Sanat
  • Para & Ekonomi Para & Ekonomi
  • Magazin Magazin
  • Diziler & Filmler Diziler & Filmler
  • Cilt Bakım Cilt Bakım
  • Kişilik & Karakter Kişilik & Karakter
  • Saç Bakım Saç Bakım
  • Çocuk & Ebeveyn Çocuk & Ebeveyn
  • Yeme & İçme Yeme & İçme
  • Cinsel Yaşam Cinsel Yaşam
  • İnternet & Teknoloji İnternet & Teknoloji
  • Ev & Yaşam Ev & Yaşam
  • Özel Günler & Hijyen Özel Günler & Hijyen
  • Aile & Toplum Aile & Toplum
  • Diyet & Beslenme Diyet & Beslenme
  • Sağlık Sağlık
  • YKS2026 YKS2026
  • Diğer Diğer
Kızlar Bir Adım Öne Tatil & Seyahat Arabalar Astroloji & Burçlar Eğitim & Kariyer +28
Aile & Toplum

Nedir bu kadınların erkeklerden çektiği?

Gizli Üye
Gizli Üye
(36-45)
Takip Et
Facebook
Twitter
WhatsApp
35
Yapay Zekaya Sor

Y kuşağı dövüyordu, Z kuşağı direkt öldürüyor!..

Nedir bu kadınların erkeklerden çektiği?
Nedir Soruları Erkek Soruları Kadın Soruları
Beğen
Paylaş
Takip Et
8 kişi beğendi
Cevabın nedir?
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
  • Cesurby
    Cesurby Takip Et
    Guru Yaş: 36 , eic 100%
    1 yıl
    Aile & Toplum konusunda 410 cevap paylaştı.

Bunu yapanlar var diye toplumdaki tüm erkekleri kapsayarak böyle söylemeniz açıkçası beni üzdü.. Evet olaya bende çok tepkiliyim üzüldüm. Ama bu demek değildir ki tüm erkekler böyle itham altında kalsın.. Biz hatalı bir kadın gördüğümüzde tüm kadınları itham altında bırakmıyoruz.. Türkiyede özel evde sadece kadınlar çalışıyor ozaman bizde vayy kadın milleti böyle desek doğrumu olur.. Yanlış anlamayın her toplumda çürük elmalar olacak bizim yapmamız gereken aile yapılarımızı daha düzgün tutmak.. Yeni nesilde maalesef bu görgü adap yok. O yüzden bazı olayları çok duymaya başladık. Hergün böyle vahşice bir cinayet işleniyor ama biz medya gözümüze sokana kadar duymuyor tepki vermiyoruz.. Ne oldu kara ailesinin olayı, medaya herkes yuhladı ahladı unutuldu gitti kimse hakkıyla cezasını vermedi? Olan o gencecik kıza ve aileye oldu..

Lafın kısası şu, medya birşeyleri öne çıkarıyor evet , ama bence biri yaptı diye tüm erkekler bu lafı hak etmiyor >>> "Nedir bu kadınların erkeklerden çektiği"

2024 yılında 207 erkeğin kadın tarafından öldürüldüğünü biliyor muydunuz?

Bilemezsiniz çünkü medyada çok öne çıkarmadı..

Son sözüm bu vahşice cinayeti kınıyor , kara ailesi gibi çözüm kalmamasını diliyorum..

0
    0 Yorumla

En İyi Cevaplar

• ıforyou_06
    ıforyou_06 Takip Et
    Guru Yaş: 40 , eic 100%
    1 yıl
    Aile & Toplum konusunda 442 cevap paylaştı.

Psikolojik sorunları olan insanlar her zaman her yerde vardı şimdi daha fazla gündeme geliyor ve her şeyi daha hızlı haber alıyoruz yoksa her dönemin bu türden manyakları hep olmuştur ve bundan sonrada olmaya devam edecektir... Allah ölümün bile hayırlısını versin iyi insanlarla karşılaştırsın demekten başka bir şey kalmıyor...

0
    0 Yorumla
  • Asil-Bey
    Asil-Bey Takip Et
    Master Yaş: 43 , eic 100%
    1 yıl
    Aile & Toplum konusunda 1,4b cevap paylaştı.

Yalnız kadınların mı? Çocukların, hayvanların, doğanın. Herşeyin katili insanoğludur. İlahi kanunlarla değil beşeri kanunlarla yönetilince insanoğlu herşeyi yapmaya kendini muktedir sanıyor. İdamdır hadımdır hapistir hepsini geçin. Kısas gelse kimse bir halt yiyemez.

0
    4 Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      1 yıl

Kime kısas yapacaksın, ailesine mi? Kendini de öldürmüş..

Yorumla
    • Asil-Bey
      Asil-Bey
      1 yıl

Kendini öldürmeden müdahale edilebilirdi edilmemiş. Hatta atlarken arkasında biri vardı yakalamaya çıkanlardan. Olayın üzerinden o kadar zaman geçmiş aşağı branda gerilebilirdi. Öyle kolay bir ölüm olmamalıydı. Ve bunu da ibreti alem için maydanda yapacaksın ki kimse cesaret edemeyecekti.

Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      1 yıl

Hayatta kalsaydı ona hakettiği cezayı verecek bir hukuk sistemimiz yok bizim. 2 sene içerde yatıp deli raporuyla hastanede keyif yapacaktı. Ordan da çıkıp 3 gün sonra aynı poku yemeye devam edecekti.
      O acılı ailelerin yarasına tuz basılacaktı sürekli. Böyle olduğu iyi olmuş..

Yorumla
    • Asil-Bey
      Asil-Bey
      1 yıl

Ben diğer türlü sistemimiz olsaydı diye dedim. Emin ol bi kaç kişiyi meydanda parçalara ayırsalar bunlar yaşanmaz.

Yorumla
  • ÜyeOldum34
    ÜyeOldum34 Takip Et
    Bilge Yaş: 33 , eic 98%
    1 yıl

Kuşaklara alakalı değil...4 ayaklı hayvanlar ve iki ayaklı insanlar vardır... Bir kadın 4 ayaklı hayvanı seçerse sonucu bu olur... Adam alkol alıyor uyuşturucu kullanıyor onla sevgili oluyorlar sonrası işte...

0
    20 Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      1 yıl

Narin kimin sevgilisiydi?

Yorumla
    • ÜyeOldum34
      ÜyeOldum34
      1 yıl

O çocuktu... Senin dediğin kadınlar diyorsun sorunda...

Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      1 yıl

Bir erkek büyümesine izin vermeden canına kıydığı için hep çocuk kaldı evet..

Yorumla
    • ÜyeOldum34
      ÜyeOldum34
      1 yıl

O erkegide yine aklı başında olmayan bir kadın ayartti degil mi sonuç yine 4 ayaklı hayvanlara geliyor... Anlaması çok zor değil iki tür erkek var bir insan olan erkek diğeri de 4 ayaklı hayvan olan insan...

Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      1 yıl

Bu olayların tüm suçunu kadınlara atamazsınız. Kurban kadınken kadının kanından kendinize pay çıkarıyorsunuz

Yorumla
    • ÜyeOldum34
      ÜyeOldum34
      1 yıl

Suç kadında demedim ben kadın aklı başında bir kadın olsaydı dedim öyle tiplerle ilişki kurmazdı... Erkek olarak ben bile serseri bara giden bir kadından uzak duruyorsam aklım başımda demektir sırf güzel diye böyle bir kadınla birliktelik kurmuyorsam.
      Aynı şey kadın içinde geçerli değil mi serseri otcu alkolik adamı seçerse başına neler geleceğini de bilmesi gerekir değil mi.. Bu erkek ya da kadın için geçerli seçimler sonları hazırlar.. Bırak serseri kadını sers3ri erkekle olsun sen efendi isen efendi olanı seç.. Aklı yahu akıl

Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      1 yıl

Olatın o kadar basit olmadığını kadın olup anlamanızı isterdim ama erkeklerde empati yeteneği yok denecek kadar az. Size göre bütün kadınlar aptal ya da akılsız zaten. Siz erkekler üstün olansınız. Unutmuşum pardon (!)

Yorumla
    • ÜyeOldum34
      ÜyeOldum34
      1 yıl

O yüzden gidip nerde serseri yalancı var seversiniz düzgün insan çık tı mi da daha önce darbe yemişsiniz ya doğru adamlarada on yargi yok yaklaşıldı değil yok zengin değil diye red verirsiniz yalan mi

Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      1 yıl

Sen bi erkeklerin büyük çoğunluğunun otçu hapçı olmayanların da şerefsiz ahlaksız olduğunu kabul et. Anlaşalım..

Yorumla
    • ÜyeOldum34
      ÜyeOldum34
      1 yıl

Evet 5 vakit namaz kılıp üç kağıtçı olanda şerefsiz olanda çok... Kabul ediyorum ama dürüst sağlam erkeklerde var buda bu gerçek... Tıpkı çocuğuna mont almadı diye intihar eden o şerefli babalar gibi...

Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      1 yıl

Var ama sayıları az. Diğerleri gibi ortalıkta da değiller. Haliyle meydan mayası bozuklara kalıyor.. Daha önce tecrübesi olmayan kız da onu kendisi gibi zannediyor..
      Düşündüğünüz gibi iyi erkeklere yüz çevirmek değil olay.
      19 yaşında 2 tane gencecik kız vahşice katledildi erkek arkadaşları tarafından. Dediğin gibi hapçı falan da değil ama psikolojik sorunları varmış. Aile de sahip çıkmayınca olan o güzelim kızlara oldu. Lise çağında çocuklar bunlar daha..

Yorumla
    • ÜyeOldum34
      ÜyeOldum34
      1 yıl

Sorun aslında ne bililiyomusun diyim bu arada yine bak empati yaptım hani diyorsun ya erkekler empati yeteneğinden yoksun... o kizlar hiç bi şekilde baba sevgi görmediği için en ufak bir sevgiye açlar o erkekler sözde erkek 4 ayaklı hayvan diyorum ben az bi ilgi gösterince kalıyorlar halbuki baba sevgi gören bi kız aklı başında olurdu babası nasihat ederdi öyle tiplerle dürüst doğru adamların nasıl olduğunu serserinin nasıl olduğunu ayırt edebililerleri yani yine suçlu erkek hem cinslerim.. Ne baba olabiliyorlar ne adam..

Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      1 yıl

Haklısın o cani de anne sevgisi görmemiş. Anne figürü hiç yok hayatında. Belki de onun acısını bu şekilde çıkardı..
      19 yaşında insanın kanı oldukça deli akar, dünyayı dize getirebileceğini düşünür, akıl pek başta olmaz..
      Baba ne kadar sevse de hormonlar çalışmaya başlıyor
      Karşı cinse ilgi duymaları da normal.. Baba başka erkek arkadaş başka..

Yorumla
    • ÜyeOldum34
      ÜyeOldum34
      1 yıl

Orası öyle tabi ki ama sonuç yine neye geliyor aileye değil mi anne sevgisini de baba sevgisini de kısaca ailenin ne kadar önemli olduğuna değil mi

Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      1 yıl

Çok çok önemli evet.

Yorumla
    • ÜyeOldum34
      ÜyeOldum34
      1 yıl

Sen sor biz cevaplariz.. soruların hoşuma gidiyor... Takiptesin🙂

Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      1 yıl

Cinsiyetçi yorumlar yapmazsanız daha iyi olur. Bu kadar uzamaz mevzu🫡

Yorumla
    • ÜyeOldum34
      ÜyeOldum34
      1 yıl

Baska türlü de münazara olmaz seninle... teşekkürler

Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      1 yıl

Ters anıma denk gelirse basarım engeli. 110 kişi var engel listemde😂

Yorumla
    • ÜyeOldum34
      ÜyeOldum34
      1 yıl

Bende daha çok engelli var ama be sende engele gelmem seviyemi de konuşacağım lafımida bilirim çünkü

Yorumla
AI Persona’ya Sor
Tümü
Ayberk
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Rehber İpek
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Şef Orçun
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Şöyle Böyle
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Merto
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Oyuna Geldik
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Hilal
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Aşko Kuşko
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Mistik Biri
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Fragmatik
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Flaş Batu
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
KSCansu 💜
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Ezgi Geziyor
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Fikri Harika
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Hep Parla ⭐
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Fit Meli
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Smaçella
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Bir İnci
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
İremolog
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
O-Pera
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Profesör Bilgin
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Dijital Zeka
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Eko Bey
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Doğa Anne
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Hayat
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Kediliçe
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Ne-She
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Driver Baby
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Luna
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Baharizma
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.

Kızlar & Erkekler Ne Diyor?

7

Cevap

19

Cevap

• blade063
    blade063 Takip Et
    Guru Yaş: 33 , eic 81%
    1 yıl

Toplumumuzda çocuk yetişmiyor artık kendisin büyüyor.
    Ekonomik nedenlerden dolayı anne baba çalışıyor.
    Çocuk da aile büyükleri vasıtasıyla belli bir yaşa gelene kadar bakılıyor sonrasında elinde telefon veya tablet ile internet dünyasına bilinçsizce dalıyor.
    Dark web'de işkence videoları var kafa kesme videoları var.
    Hatta dünya da gizli bir yapılanma var böyle acı çektirmekten zevk alan.

Bu hotel, arınma gecesi filimlerinde işkence yapmak için insanları zenginlerin önüne attıkları aynı ona benzer bir yapılanma görmüştüm.

İnanılmaz akıl almaz videolar gördüm.

Şimdi benim ulaşabildiğim bu videolara çocukların ulaşamayacağınin bir garantisi yok.

Yani daha durun bunlar iyi günler şu an 12 13 yaşındaki nesil bir 20 25 li yaşlara bir gelsin sokaklar Teksas filimlerine dönecek.

1
    10 Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      1 yıl

İşin kötüsü aileler çok bilinçsiz farkına vardıklarında çoktan çocuklar eyleme geçmiş oluyor..

Yorumla
    • blade063
      blade063
      1 yıl

Ailelerin çoğu dünyadan bir haber sabah işe gidiyorlar akşam eve geliyorlar. Çoğu çocuğu ile sohbet bile etmiyor.

Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      1 yıl

Çok haklısın.. Çocuklu ailelerin önceliği kariyer değil o çocukların eğitimi olmalı. Eğitim denilince aklına sadece akademik kariyer gelen insanlar çocuk yapmamalı..

Yorumla
    • blade063
      blade063
      1 yıl

Birde dünyada insanların genelinde bir vahşet izleme eğilimi var.

Bakın eskiden gladyatörler , sonra kafes dövüşleri, boks , savaş videoları izlemeyi çok seviyor insanlar. O yüzden bu vahşet merakı zaten insanların içinde var sadece durtmek gerekiyor iken şu an durumun böyle olması resmen iclerindekini uyandırıyor.

Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      1 yıl

Ben de izlerim mesela Kill Bill en sevdiğim filmlerden. Arada açar izlerim ama henüz kimsenin üzerinde denemedim 😒

Yorumla
    • blade063
      blade063
      1 yıl

Potansiyelin var o zaman 😂

Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      1 yıl

Dikkat edin kendinize 🤪

Yorumla
    • blade063
      blade063
      1 yıl

Hattori hanzo kılıcı lazım mı 🤪

Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      1 yıl

Ben bi koşu Japonya'ya gidim de geliyim😂

Yorumla
    • blade063
      blade063
      1 yıl

😂😂

Yorumla
  • fairtail
    fairtail Takip Et
    Master Yaş: 49 , eic 58%
    1 yıl
    Aile & Toplum konusunda 6,8b cevap paylaştı.

Bu konu aslında geniş bir perspektifte sosyolog, psikolog , psikiyatri uzmanları, eğitim bilimciler, çocuk gelişim uzmanları, sivil toplum kuruluşlarıni içine alacak şekilde konuşulması gerekli. Daha sonra yapılan çalışma raporlama yapılarak meclise sunularak görüşülmesi takiben kanunlarda değişiklikler yapılarak yasalastirilmali. Hukukçular ozellikle ceza hukuku alanında hocaların görüşleri alınmalı. Ağırlaştırılmış müebbet hapisle cezalandırılması gerekiyor. Hafifletici sebepler , iyi hal indirimi, ceza affı olmamalı. Rehabilite edilecek merkezlerde takipler yapilmali. Konu burada kesilmeyecek kadar çok uzun. Cezalar caydırıcı, fazla olur , uygulanırsa başarı şansı olur. Tek başına bu da yetmez her şeyin başı eğitim. Kitabı egitim kadar bu konularda uzmanlardan görüş alınarak cezaevinde olan bu tip suçlular ve eğitim gören çocuklara ana okulundan başlayarak aile kavramı , iyi insan, vatanını seven çocuklar yetiştirmek temel esas olmalı.

1
    0 Yorumla
  • yeterhayeterhayat
    yeterhayeterhayat Takip Et
    Master Yaş: 28 , eic 67%
    1 yıl

Genel olarak toplum bozulmaya doğru ilerliyor. Maalesef artık dinlemek diye bir şey kalmadı. Her cins için söylüyorum şiddet uygulamayı havalı olarak gören bir nesil yetişiyor. Televizyondaki filmler diziler de şiddete ve aldatmaya meyilli hale getiren içeriklerle dolu. Yazık. Çok yazık.

1
    2 Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      1 yıl

Nefret ediyorum gündüz kuşağından ayrı, dizilerinden ayrı. Açıyorum BBC earth seyrediyorum. O kadar güzel programlar var ki hayran kalıyorum. National geographic seyrediyorum veya film izliyorum. Genelde yabancı film tercih ediyorum. Zihnimi kirletmemek için..
      Bizim tv'lerimizde neden doğru, düzgün, faydalı içerikler olmuyor?

Yorumla
    • yeterhayeterhayat
      yeterhayeterhayat
      1 yıl

Aslında oluyor da içerisinde cinsellik, aldatma ve toplumsal normları bozan içerikler olmadığı için fikir olarak kalıyor maalesef.

Yorumla
  • Alaçatı_mavisi
    Alaçatı_mavisi Takip Et
    Master Yaş: 37 , eic 99%
    1 yıl
    Aile & Toplum konusunda 2,1b cevap paylaştı.

Şu an şiddet eğiliminde olan hiç kimseye tahammul edemiyorum buna çocuklar da dahil. Saygılı efendi durust merhametli vicdanlı erdemli cocuklar yetistirecegiz başka caremiz yok adalet hukuk bunlari geçelim. Aman cocuktur aman öyledir aman oglum aman kızim soyledir boyledir oyle yapmak istememistir tüm bunlara beynimi kapattim o goruntulerden sonra. Bu canilik degil bu bambaska bir ruh hali aklım mantigim kabul etmiyor

1
    5 Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      1 yıl

Bu süreç bir tokatla başladı..
      Yeşilçam filmlerinde esas oğlan sevdiği kıza sevdiğini kanıtlamak için bir tokat atardı.. O an kız sevildiğine ikna olup, sarılırdı ona ağlamayla karışık..
      Yakın geçmişte erkektir döver de, sever de söylemleri takip etti..
      Sonra sokak ortasında saçından sürüklenen, tekmeler atılan kadınlar gördük..
      Daha sonra bu şiddete ölümler eklenmeye başladı..
      Z kuşağı daha hızlı tükettiği için herşeyi süreci doğrudan sonuca getiriyor..
      Tabi işin içindeki en önemli faktör sosyal medya..
      her şey içerik malzemesi onlar için..
      Sanalla gerçek hayatı, oyundaki karakterlerle gerçek insanları ayırt edemeyen bir nesil yetişti maalesef ve artık HİÇBİRİMİZ GÜVENDE DEĞİLİZ..

• Alaçatı_mavisi
      Alaçatı_mavisi
      1 yıl

Çok zor çok üzücü ve tüm bunlara nasıl son vereceğiz düzelmemiz kaç kuşak sürecek kim bilir. Öldürmek bir canilik bunu anladık artık ama kesip parçalamak bu nedir bunun temelinde yatam güdü nedir sosyolojik açıdan araştırilması gerekiyor

• Gizli Üye
      Soran
      1 yıl

Çocukları ve gençleri adım adım takip etmek gerekiyor. Hem fizki hem psikolojik olarak. Sanalda nasıl biri, neler izliyor, beğendiği düşünce ve içerikler, temas kurduğu kişiler kimler? Tüm bunlar aileletin sorumluluğu..
      Karnını doyurup cebine harçlık koymakla anne baba olduklarını zannediyorlar.. Gerçekten delirmemek işten değil..

• Alaçatı_mavisi
      Alaçatı_mavisi
      1 yıl

Sonuna kadar katılıyorum. Özgür bireyler yetissin diye kontrolsuz bir nesil çkıyor ortaya sonumuz hayrolsun

• Gizli Üye
      Soran
      1 yıl

Özgür olacak zaten çocuk. Özgür olduğunu hissedecek yani. Görünmeyen bir el ve göz olacak aileler😶‍🌫️Bakalım özgür hissederken aynı zamanda doğru ve düzgün bir birey olmayı tercih edebilecek mi? İşte o zaman olmuş demektir..

• TheBourty
    TheBourty Takip Et
    Guru Yaş: 41 , eic 100%
    1 yıl
    Aile & Toplum konusunda 903 cevap paylaştı.

Ne saygı var ne sevgi var ne kıymet bilme var, birine el kaldırmanın can almanın, insanı rahatlatacak bir tarafı yok, cehenneme mi gitmek istiyorsun öldür kendini git cehenneme, vurmak kırmak zarar vermek kimseyi kimsenin yapmaz, kökü kazınması gereken bir topluluk var maalesef kazınmıyor

1
    0 Yorumla
  • Asya_2275
    Asya_2275 Takip Et
    Mentor Yaş: 21 , eic 99%
    1 yıl
    Aile & Toplum konusunda 5,2b cevap paylaştı.

çoğu aile çocuğunu eğitmiyor. eşine güzel davranılması gerektiği anlatılmıyor. çocuklar bu şiddeti internetten görüyor. eğer aile içi şiddet varsa bundan da etkilenebilir. aileler davranışlarına dikkat etmeli çocuğa iyi örnek olmak için.

1
    1 Yorumla
    • Asya_2275
      Asya_2275
      1 yıl

sadece eğitmek değil, çocuklara sevgi ve ilgi gösterilmeli. sevgisizlik, ilgisizlik gibi şeylerde çocuğu bunlara itebilir

Yorumla
  • Esrihbaenl
    Esrihbaenl Takip Et
    Master Yaş: 38 , eic 98%
    1 yıl
    Aile & Toplum konusunda 1,8b cevap paylaştı.

İnsan insan..

https://www.youtube.com/embed/fEzpsVi1Qd0
    1
    0 Yorumla
  • BaLLROG34
    BaLLROG34 Takip Et
    Guru Yaş: 36 , eic 41%
    1 yıl
    Aile & Toplum konusunda 585 cevap paylaştı.

Bir tane dizi vardı 2011 senesinde yaman diye kadını dövdükçe kadın daha çok aşık oluyordu hep ondan sonra ne olduysa oldu...

1
    0 Yorumla
  • Seni_ben
    Seni_ben Takip Et
    Yoda Yaş: 27 , eic 100%
    1 yıl
    Aile & Toplum konusunda 355 cevap paylaştı.

Sadece kadınlar değil bazen erkeklerde kadınlardan çektiği oluyor

0
    1 Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      1 yıl

Ben hiç kafası kesilip atılan bir erkek görmedim.

Yorumla
  • Wineandorange
    Wineandorange Takip Et
    Guru Yaş: 29 , eic 100%
    1 yıl

Bilmiyorum da şöyle bir göktaşı düşse de bütün caniler yok olsa kökten

0
    0 Yorumla
  • Gizli Üye
    Gizli Üye
    (36-45)
    1 yıl

Kadın kadına zulmeder her zaman

Sonuçta bu evlatların yetismesinde en büyük pay annelerin. O yüzden sorun annelerde

0
    8 Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      1 yıl

Katilleri sapıkları bari savunmayın hemcinsiniz diye be

Yorumla
    • Gizli Üye
      Cevap sahibi
      1 yıl

Savunduğumu nerden çıkardın. Hatta böyle kişilerin aileleri de cezalandirirsin

Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      1 yıl

O canlar gittikten sonra ne önemi var bunun? Gidenler geri gelecek mi?

Yorumla
    • Gizli Üye
      Cevap sahibi
      1 yıl

O zaman böyle bir olay için genelleme yapmayın. Siz kadınlar düzgün erkek sevmiyorsunuz sıkıcı geliyor size. Sonra böyle şiddet görünce bütün erkekleri genelliyorsunuz

Unutmayın herkes tercihlerin bedelini öder

Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      1 yıl

Şu yazdığın yorumla ne kadar düzgün olmadığını kanıtlamış oldun. İnsan değilsin sen. İnsan olsaydın başkalarının acısını hissedebilirdin. Sen insan değilsin.

Yorumla
    • Gizli Üye
      Cevap sahibi
      1 yıl

Bu benim düşüncem. Senin gibi düşünmüyorum diye hakaret edemezsin. O yüzden o kadar düzgün erkek varken sen gidip otcu hapci satanist seçiyorsan bu da başına gelince ağlamayacaksin.

Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      1 yıl

Çok net söylüyorum hastalıklı bir düşünce yapın var. Git tedavi ol..

Yorumla
    • Gizli Üye
      Cevap sahibi
      1 yıl

Olur önerin için teşekkür ederim😉

Yorumla
  • Hadiiyani
    Hadiiyani Takip Et
    Master Yaş: 53 , eic 99%
    1 yıl
    Aile & Toplum konusunda 9,3b cevap paylaştı.

Bu eğitim sisteminden çıkan ancak böyle oluyor sapık ruh hastası Allah ıslah etsin

0
    0 Yorumla
  • Kehribark
    Kehribark Takip Et
    Yoda Yaş: 22 , eic 99%
    1 yıl

Kimseye güvenecek halimiz kalmadı

1
    1 Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      1 yıl

Çok üzücü çok..

• Gizli Üye
    Gizli Üye
    (18-24)
    1 yıl

Y, Z kuşağı deyip bütün insanları kapsamamak gerek çünkü bunları yapan insan değil cani

0
    0 Yorumla
  • fransız
    fransız Takip Et
    Guru Yaş: 37 , eic 73%
    1 yıl

bilemiyorum, bulamıyorum

1
    0 Yorumla
  • Resahattt40
    Resahattt40 Takip Et
    Xper 5 Yaş: 31
    1 yıl

Yani neymiş medenilestik derken aslında birer canavara dönüştük

0
    0 Yorumla
  • hayalperestt71
    hayalperestt71 Takip Et
    Yoda Yaş: 26 , eic 91%
    1 yıl

kadinlarin yuzu hic gulmediki...

0
    0 Yorumla
  • KptMehmet78
    KptMehmet78 Takip Et
    Xper 6 Yaş: 48 , eic 100%
    1 yıl

Neymis cekilen

0
    0 Yorumla
  • SülfürükAsit
    SülfürükAsit Takip Et
    Master Yaş: 38 , eic 100%
    1 yıl

Erkekliğimden utanıyorum

0
    0 Yorumla
  • tarihizle
    tarihizle Takip Et
    Master Yaş: 61 , eic 99%
    1 yıl

Bundan sonraki kuşak ne yapar artık?

0
    0 Yorumla
  • Burakbiss
    Burakbiss Takip Et
    Xper 7 Yaş: 30 , eic 100%
    1 yıl

Ülkeyi bu hale getirenler utansın

0
    0 Yorumla
  • Gizli Üye
    Gizli Üye
    (25-29)
    1 yıl

Z kuşağı en m*l kuşak

0
    0 Yorumla
  • TantuniSultanSülüman
    TantuniSultanSülüman Takip Et
    Master Yaş: 43 , eic 81%
    1 yıl

Ne etmisik yahu

0
    0 Yorumla
  • Gökmavisi34
    Gökmavisi34 Takip Et
    Xper 6 Yaş: 37
    1 yıl

Bunları yapanın allah belasını versin

0
    0 Yorumla
  • cnghn
    cnghn Takip Et
    Xper 7 Yaş: 31 , eic 100%
    1 yıl

Öyle cidden

0
    0 Yorumla
  • meinschicksal
    meinschicksal Takip Et
    Master Yaş: 39
    1 yıl
    Aile & Toplum konusunda 4,2b cevap paylaştı.

bosuna yasıyoruz.

0
    0 Yorumla
Devamını Gör(11)
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
Ana Sayfa > Aile & Toplum > Sorular > Nedir bu kadınların erkeklerden çektiği?
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi

Bu paylaşımı beğenmene sevindik!

Kendi cevabını paylaşmak ister misin?

Benzer Sorular

Nedir kadınların bu erkeklerden çektiği? 26 cevap verildi
Erkeklerin kadınlardan çektiği nedir? 5 cevap verildi
Kadınlar kendilerini erkeklere neden ezdiriyor? 7 cevap verildi
Kadınlar neden erkeklerin üzerinden geçinme hayalinde? 7 cevap verildi
Bu karılar niye incel erkeklere laf ediyor? 2 cevap verildi
Kadınların kötü erkekler yüzünden çektiği zorluklar? 7 cevap verildi
Popüler İçerikler
  • En Güzel İnstagram Yorumları! Arkadaş Fotoğraflarına Çarpıcı Sözler
  • Kankanı telefona nasıl kaydedersin? En yakın arkadaş, kankayı rehbere kaydetme isimleri neler?
  • Rehbere Kaydetme İsimleri için Öneri Verir misiniz?
  • Instagram uygulamadan atıyor! Neden beni sürekli atıyor?
  • She/Her/They/Them/Him/He İngilizce Ne Demek, Anlamı Nedir?
  • Adres Başlığı Nedir, Ne Demek, Ne Yazılır?
  • Snap streak nedir? Snapchat St ne demek?
  • Btw ne demek acaba?
  • Instagram Gizli Hesap Görme Nasıl Yapılır? Instagram Gizli Hesap Görme Uygulamaları
  • Crush ne demek, ilişkiler için bir anlamı var mıdır?
Yeni Sorular
  • Özeleştiri yapmayı gerçekten biliyor musunuz?
  • Pideler nasıl olmuş sizce?
  • Kedilerden hangisi şimdi modunu yansıtıyor?
  • Size karşı umarsız ve fütursuzca yargılama yapıldığı anlarda nasıl hissettiniz?
  • Birinin yokluğu mu daha çok acıtır, değişmiş hâli mi?
  • Kokusu yeter dediğin yemek ne?
  • Küfür eden biriyle sevgili olur musun?
  • Siyah giyinmekten vazgeçebildin mi?
  • Köprücük kemikleri size çekici geliyor mu?
  • Hayatınızda gerçekten gökyüzündeki en parlak yıldızım dediğiniz biri var mı?
  • Yardım
  • İletişim
  • Hakkımızda
  • Site Sözleşmesi
  • Yayın İlkeleri
  • KVKK Aydınlatma
  • Öne Çıkan Sorular
  • Site Haritası
  • Etiketler
Popüler Konular
Aile & Toplum Alışveriş & Hediyeler Cilt Bakım Çocuk & Ebeveyn Diğer Diziler & Filmler Eğitim & Kariyer Fal Gamer İnternet & Teknoloji Kişilik & Karakter Moda & Stil Özel Günler & Hijyen Saç Bakım Sağlık
Kızlar Soruyor, Kizlar Soruyor
©2026 KızlarSoruyor ™
Apple Store Google Play
{0} ile üye ol
YÜKLENİYOR...
YÜKLENİYOR...
Soru gözden geçiriliyor...
Site kurallarına uygunluk inceleniyor...
Son dokunuşlar yapılıyor, neredeyse hazır ✨