Sizinki anlaşma değil daha çok sen ona tahammül ediyorsun gibi duruyor jsksls
Çünkü eniştenin sana ilgisi var. Bu sürekli sormalar, merak etmeler falan normal değil. Aslında sen mesafeni de güzel bir şekilde korumuşsun belli bu iletişimi ilerletmek istemediğin ama o pek anlamıyor.
Bana gelince benim de pek anlaşabildiğim söylenemez. Bariz bir rahatsızlığı yok ama fikir ve karakterlerimiz de uyuşmaz.
Neyse ki tercihi farklı değil de bana bu şekilde yazmıyor jdkdks
Ben niye anlaşayım ki? Kardeşim anlaşsın. Ayda yılda bir kardeşimi görmeye gittiğimde görür sohbet ederim o kadar niye ekstra sohbet içine gireyim🤔 Gereksiz samimiyete girmem görsel de aşırı gereksiz samimiyet içeriyor
Görümcelik değil ama baldızlık yaptım küçükken :D abimin sevgilisini ilk ben öğrendim kimse bilmedi, kimseye söylemek de aklımdan geçmedi. Ama eniştem ablamla evlenicem dedikçe seni babama söylerim baba ablamı bu adama verme çok kötü biri derim derdim. Babam beni dinledi hep 🫠 küçükken bile ona güveniyormuşum farketmişim jdndjsnd
Çektirdim çok çektirdim zamanla geçti ama yengemle anlaştığımın çeyreği kadar anlaşamam
Şöyle bir şey oluşturcum az çok denk gelirsem kişisel yönden Algılama lütfen yorumlardan hayat biçimden konuşma tarzından yöne bir inceleme kayıt ettim ama bazen benide ckk şaşırttın zaman imajımi zedeleyip farklı bir boyuta taşıyorsun
Buradan derya deniz olduğum sonucunu çıkarıyorum o halde fıstıkçım, sığ değil derin bir adamım. Bu güzel, en azından bugün bir şeyleri daha yıkmış olduk iyi oldu :d
Bazen yıkılan sözler ya da duvar değil kelimelerin kifayeti içinde kurulan anlam katkısıdir umarım bu tür küçük aksaklıklar gün yüzünde farklı boyutta parlamazz :d
Hali hazırdaki ana dek, öncesinde inşa edilen duvarlar ya da sözler, kelimelerin kifayeti içinde negatif anlam yaratmış olsa da gün yüzünde farklı boyutlarda parlamamış. Görünen o ki, bundan sonra da geliştirilebilir zeka seviyesinde olan her birey gibi rasyonel olanı esas alıp, kafamızdaki algıları kurtarabileceğimiz anlamı çıkarmak kaçınılmaz :d
Bir şey olmaz aile bağının kopması için ablana tavır alman lazım. Her türlü çare bulunur. Mesaj atmazsın, ararsın enişte naber vs bu kadar. Kaldı ki zaten enişte ile varsa kayınço muhattap olur iletişimlerde baldız değil.