Gelin dertleselim nolur herseyi icime attım, siz yazın bende yazayım
AI Persona’ya Sor
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
YKS2026
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
3Cevap
Ben yaşıyorum hatta eşimfe bende 2 yıldır evine gitmiyoruz oda bize gelmiyor telefondan konuşuyoruz
Nasıl başardınız bunu? Ben daha evli olmadıgım halde üstümde baskı kurmaya calısılıyor, kuramadıklarında da küsüyorlar
Eşim sayesinde başardım brnim kayınvalidemle aram iyiydi ama soradan bozuldu eşimi kıskanıyor galiba brn öyle seziyorum ve düğündrn sonra bize ilk grldiklerinde kıyacetime karışmıştı tesrttürlü olduğum halde tuniğim kısaymış ondan sonra eşimfr benfe mesafe koyduk
Çok iyi yapmışsınız eşinizi de tebrik ederim ayrıca, benim dügünüme iki ay olmasına ragmen beni hergün üc dört kez aramalar, kibarca uyarmama ragmen anlayışsız davranıp tekrar aynı devam etmeler, ben açmayınca ya da aramayınca küsüp laf etmeler başladı. Ne yapıcam bilmiyorum şu an evlilikten korkmaya basladım
Valla o hep devam eder dua et sadece kayınvalidrn aramadığın için trip atsın brn neler yaşadım neler bir bilsen
şu an da rahat etmenize gerçekten çok sevindim. Neden kadın anneleri degil de erkek anneleri böyle ya
Valla rahatım ama yineden susmuyor ceneleri valla benimde abim var ama annem öyle değil grlinine karşu
Hiç empati yapmıyorlar çok can sıkıcı daha evlenmeden korktum vazgecmeyi bile düşünmeye basladım sırf bu konular yüzünden
Peki nişanlın ne diyor bu konularda
Hep benim yanımda duruyor herseyi cözebilecegini söylüyor
Peki. çözdümü şimdiye kadar
Bugun konusacagını söyledi ama ben ne olursa olsun şu an korkularımı yenemiyorum.
Korkmakta haklısın böyle devam exen evlilikler hep sıkıntı doğuruyor peki sana karılıyor mu grzmene kıyafetşne falan
Hayır o konuda bir sıkıntı yok zaten karıştırmam da ama bu telefon ve arama sıklıgıyla ilgili sorun yasıyorum mesela benim ailem erkek arkadasımla yılda bir ya da iki kez konusmustur ama onlar benden hergün konusmamı bekliyorlar
Gelin olacağın için şimdiden seni ele almak istiyor bence allah yardımcın olsun ben geme ve kıyafette çok karıştılar banada ablası yengesi falan
Evet resmen beni kontrol altına almaya calısıyor, yani zaten tesettürlü bir hanımefendiyseniz neden neye karıştıyorlar ki annesi de degil abla ve yengeye düşmez ayrıca hem açık bir kadın da olsanız yinede karışmaya hakları yok çok saygısızca
Evet hakları yok ama işte hasetlik olsun ben güzel ve renkli giyinmeyi severim u lar tam tersi evet belki dinen en uygunu bu değil ama sizene benle allahım arasında ya işte dediğim gibi kendi emirlerine aldıklarını sanıyorlar bana hrlr ceyiz alışverişinfr ne yaptılar bende inadına yaptım onlara karşu
Aynen öyle kendilerini allah yerine koyuyor bazı insanlar tövbe... çok iyi yapmışsınız asla taviz vermemek gerekiyor kimse kimseyi kontrol altına alamaz
Ya düşün benim özel giyeceklerime o olmaz bu olmaz demeye başladı yengesi neden yenge dedim ya bunlar çok şry dedi ney dşyorum bixr yakışmaz dedi bende nerde daha beteri var aldım
Resmen kıskanmışlar seni hasetlik başka bişey değil, sende onlara kocam böyle seviyor de gül daha da kudursunlar
Ha haaa evet valla kız daha var da yazamıyorum o gün yaşadıklarımızı 🤣
Az cok tahmin edebiliyorum😅
Swn aldın mı çeyizlik eşyanı aldıysan tahmin edebilirisin 🤣
Dinlemek istwrsen anlatırım çatlarım yokda anlatmazsam 😀
Tabiki hemde çok dinlemek isterim
İstersen gizlidrn çıkayım ekle
Ekledim şimdi
Okok
Dinlerim fakat dert anlatamam. Benim kaynanam sağır çünkü
Bekarım
Dertleşelim
Nen var kuzum
Dügüne iki ay var daha evli olmadıgım halde günde dört bes kes aramalar, acmayınca aramayınca küsmeler, bi baskı kurmalar basladı
Abov sicmssn
Ne yapıcam?
Tavrını köy ortaya
Koydum ama bu sefer ortada bişey yokken küsmüş gibi olduk
İki ucu poklu degnek
maalesef
Gizli olmasan sohbet ederdik