Kocam bu aralar çok değişik davranıyor?

Kocam bu ara beni fazla kırıp üzüyor ağlatıyor hep ben ağladığım zaman da özür dilemeyip öylece uyuyor hiç bir şey yokmuş gibi sonra bende uyudum oda başka odaya geçti ağlamamdan rahatsız olduğu için neyse sabah uykuluyum gözümü açtım hazırlanmış bir yere gidiyor bende işe gidiyor sandım neyse ben onu öyle gördüm zaten uyudum tekrar işe gitmiştir diye saat 8 bu arada sabahın sonra biz bubla gece baya tartıştık diye ben gün boyu beni aramaz sandım bide düşündüm iş yerinde müsait olamaz atamaz diye saat 12 oldu ben Aradı kahvaltı yaptın mı yemek yedin mi diye soru sordu normalde tartıştıktan sonra hıç bir zaman gururundan aramazdı herşeyi benden beklerdi bu sefer kavgalı olmamıza rağmen beni Araf’ı ben açmayınca wpden yemek yedin mi yazdı alakasız bir şekilde bende yedim ve nerde olduğunu sordum bana defiki işe gitmedim bende dedim ben seni sabahtan beri işte sanıyordum niye söylemedin gitmediğini de sabahtan beri şimdi aradın bana kaldırdı dediki sana bir süprizim var annemgile gel niye dedim sen civciv seviyorsun diye sana sabahtan beri civciv aradım bulamayınca da annemgile geçtim sende oraya gel dedi ben mesaja görüldü attım çünkü saçma geldi bana sözleri inanasım gelmedi sonra üst üste aramaya başladı ben cevap vermedikçe üst üste mesaj attı nerdesin gel annem sana yemek yaptı seni bekliyoruz diye dün geceki insandan çok farklı ve insan gibi konuşuyordu eve gittim annesine hani defim civcivler bulamadım dedi ve işin komik tarafı bugün pazar ve her yer kapalı neyse baktım sonra onu alamayınca bana bir poşet çilekli süt almış ben seviyorum diye ben tabi hiç birine dokunmadım çünkü inanmadım yaptıklarına çok yapmacık olduğu belliydi sizde boynuzlanfım mı arkadaşlar 🥹🥹

Kocam bu aralar çok değişik davranıyor?