Arkadaşlar eşim sürekli seksten bahsediyor birlikte çay içerken yemek yerken telefonda konuşurken bunun için boşanmayı bile düşündüm ama iki çocuğum vardı ve ekonomik olarak onlara bakacak gücüm yoktu vazgeçtim ya aslında iyi bir insan merhametli çocuklarını da seviyor önemsiyor maddi açıdan da iyi ama sadece uckurdan konuşması bıktırıyor beni kaç defa uyardım güzellikle izah ettim birlikte müzik dinleyelim film izleyelim veya havadan sudan konuşalım diyorum tamam haklısın diyor ama yine aynı çocukların yanında bile saçma sapan şeyler söylüyor ondan iyice soğumaya başladım 9 yıllık evliyiz hala hergun yapmak istiyor istemediğim zaman tavır yapıyor doğru düzgün konuşmuyor ne yapacam bu adamla hiç bilmiyorum daha ne kadar katlanabilecem kaç defa bı psikologa git belki duzulersin diyorum ama benim birşeyim yok sadece Seksi seviyorum diyor hatta ben hergun yapmak istemediğim için istekli değilsin diyor ya tuhaf biri bzn sürekli seksten bahsediyor bende istiyorum hadi yapalım diyorum bu seferde yok yorgunum diyor bu adam neyin kafasını yaşıyor ben anlayamıyorum
AI Persona’ya Sor
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Kadın Emeği
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
10Cevap
Böyle istekli tekeyi nereden buldun bacım? Herşeyi boşgeçtim neden tohum attırdın? Adamı ya doyuramıyorsun ya da doymuyor...
Tohum artırdın ne demek ya bide eskiden böyle değildi son iki senedir böyle başka yerde calismaya başladı orada tanıştığı arkadaşlarından etkileniyor galiba çünkü söylediğine göre arkadaşları sapık düşünceli insanlar ortam bozdu nasıl düzelir bilmiyorum doymamayla alakası yok sadece seks konuşmayı takıntı haline getirmiş düzelmiyor
Sen kendini geri çektiğin için böyle yapıyor. Sen sürekli iste sürekli yapalım de. Bir süre hoşuna gider ama zamanlara sıkılır.
Öyle mi diyosun bı deneyim umarım işe yarar
Umarım işe yarar en fazla işe yaramaz, zararı olmaz.
tamam teşekkür ederim
Normalde burdaki herkes hergun yapmak isterim der durmadan yapan erkekler simdi o adama sapik haftası vuruyor gülüyorum suan😂
Ama ben yapmasına bişey demiyorum sadece benimle tek konuştugu şey seks ben bundan bıktım
Psikolojik sorunu olan biri ile devam edeceksen burada ne arayabilirsin
Çocuklarım küçük olduğu için ayrilamiyorum onlara bakacak maddi imkana sahip değilim belki bı çözüm sunan olur diye buraya yazdım
Belli günlere endeklemeyi teklif et çünkü seni seksten soğutacak yoksa bir de işini görüp yatıyorsa daha fena arada özlem girmeli cinselliğe bile
Ayn seksten sogumuyorum ama canım istediginde bile onunla yapmak istemiyorum soğuttu kendinden sabah akşam hergun de seç konuşulmaz ki
Ailenin yanına vs gitme şansın olmuyor mu biraz ara vermeniz iyi olur aslında ailen ile aynı şehirde misin seni rutiniyle boğmuş adeta
Gidip bir hafta kalıp geliyorum ama yine aynı değişen bişey olmuyor
Çözümü basit bir durumda burada anlatmak ne kadar uygun olur bilmiyorum önce kadınlığını ön plana koyman gerek profesyonel yardım isterseniz yazın ifade etmeye çalışayım
Evet , ruhsal olarak hasta.
Ben de aşırı istekliydin ama herşeyin bir zamanı var.
Bu rahatsızlığı başkalarına sapıklığı da donuse bilir dikkat et
Sacmalama adam senle konusmasinda gitsin disarda baska kilarlami konussun bu kadinlar bi acayip ua
Ya sizde anlama güçlüğü mü var bütün erkekler aynı yorumu yapıyor hangimiz sabah akşam hergun sevgilisine veya eşine sürekli böyle konuşmalar yapıyor tamam arada bı konusursun ama başka aktiviteler de yapmalı insan birlikte müzik dinlemeli film izlemeli ne bilim gün içinde yaşadığı olaylardan bahsetmeli sürekli seks konuşmak normal mi yani ben bunu anlatmaya çalışıyorum
Bak ozaman is degisir seksten baska bisey konuamuyisa bu sorun simdi anladim
cinsellik sorunlarını zvar gizliden cıkarsanı zyardımcı oluruz ve eşinide düzeltiriz
Hata yaparsiniz baska kadinlara gitmesinden daha iyidir sen terslersn bir gulen olur
libidosu çok yüksek. seninse çok düşük.
Hyr sekste çokta iyi değil hatta ben istediğimde çoğunlukla yorgunum diyor ama konuşmaya gelince maşallahı var
Sıkse bir dert sıkmasa bir dert
Sen hepsini okudun da mı böyle konuşuyorsun ben adamın konuşmasından bıktım diyorum seksten değil
Cek karsina az laf cok is de
evlenmeden önce böyle değil miydi ki
Hyr ya son iki senedir böyle
esc bul bence bu doymaz
Anormal
Çok istekli demek ki
Ya ama istekli olsa ben yapmak istediğim zaman neden yorgunum halim yok diyor ama konuşmayı takıntı yapmış bzn diyor senin sinirlendigini görünce hoşuma gidiyor o yüzden sürekli öyle konuşuyorum diyor yapma diyorum çocuklara da kötü örnek oluyosun diyorum haklısın diyor ama sonra yine aynı
Ayrıl
boşan