Kendimi öldürmemek için neden var mı?

Sanırım kendimi yakın bir zamanda öldüreceğim. Sürekli izleniyormuş gibi hissediyorum kafamdaki düşünceler gitmiyor. Aklımdaki kişinin ruhu beni sürekli gelip izleyecekmiş gibi kendime çeki düzen vermeye çalışıp korkuyorum. Tüylerim diken diken oluyor. Psikiyatriste gittim düşüncemi açıkladım ciddi ciddi. Şu an aripa 5 mg yazdı. Onu kullanıyorum yetmiyor. Hala çok kötüyüm. Bir anda enerjik olup çok mutsuz oluyorum. Kendimi zenginlerin arasında fakir aşağılık bir varlık olarak görüyorum ve herkesin dalga geçtiğini düşünüyorum. Her etrafımda konuşan kişilerin sohbetlerinde kendi adımı söylediklerini duyuyorum. Herkesin bana baktığını hissediyorum. Herkes bana gülüyor gibi hissediyorum. Doktorum bana sosyalleşmem gerektiğini ve uyumam gerektiğini söyledi. Uyudum çözülmedi. Sosyalleştim beterleşti. 11. Sınıfım bu arada. Çok korkuyorum beni izliyor diye birisi. Perdem kapalıyken bile izlendiğimi düşünüyorum. Hiçbir şey yapasım gelmiyor. Ödevlerimi de yağmıyorum. Ders zaten çalışamıyorum bir de koleje gidiyorum aileme yük oluyorum. Durumumuz çok iyi de değil. Ne yapabilirim sanırım ölmem daha iyi bir çözüm.
Güncellemeler
1 yıl
Güncelleme: Biraz resimle falan uğraşıyorum şarkı söylüyorum daha iyi gibiyim ama ölüm isteğim hala var. Bu şey öyle basit giderilen bir şey değil maalesef. Ayrıca ailem psikiyatristimin beni manipüle ettiğini söyleyip bıraktırdı zorla. 18 yaş altı olduğumdan da maalesef kendimi yazdıramıyorum.
Kendimi öldürmemek için neden var mı?