Maddi durumu sitede yaşamaya yeten zengin insanlarla nasıl arkadaş olabilirim?

Orta halli bir mahalle apartmanında yaşıyorum. Maddi durumu sitede yaşamaya elverişli olan zengin insanlarla nasıl arkadaş olabilirim? Evimin ilerisinde site var, ordan birileriyle tanışıp arkadaş olmak istiyorum. Ben mahallede yaşadığım için hep mahalleden arkadaşlarım oldu. Devlet okulunda okuduğum için de devlet okulundan arkadaşlarım oldu. Yani kolej ortamında olanların nasıl arkadaşlıkları olduğunu, tarzlarını, ettikleri muhabbeti bilmiyorum. Biz bi tişört bi kot pantolon giyen semt kızı gibi tipleriz ama bir yandan ev kızı gibiyizdir. Arkadaşlarımla buluştuğumda genelde eve en yakın cafeye gideriz ya da sosyal tesisler tarzı ucuz yerlere gideriz. Ettiğimiz mubabbet de genelde birbirimize dert anlatmaktır. Ama ben artık bu halde olmaktan bıktım. Artık kendimden üst konumdaki insanlarla da görüşmek istiyorum kendi çevrem dışında. Ne biliyim onların arkadaşlıkları nasıl olur, nereye gidip yer içerler, nereleri gezerler, ne giyerler vs. Bu ortamlarda bulunmak istiyorum. Kısacası zenginlerle nasıl arkadaş olabilirim?

Maddi durumu sitede yaşamaya yeten zengin insanlarla nasıl arkadaş olabilirim?