Gerçekten bir kadın olarak korkuyorum ya cıdden çok kırgınım bu dünyaya ya ben korkarak yaşamak ıstemıyorum bu ulkede?

21 yaşındayım ve hıc sevgılım olmadı ama çok kısıyı tanımaya çalıştım ama çaktırmayın korka korka neden bılıyor musunuz zamanında tacız edilmem ben yanımda gecen arabalarını plakalarını yazardım suphelendıgım o derece toplu taşıma hala kullanmıyorum mecbur kalmadıkca evet erkek arkadaslarım var ama sevgılı olarak kımseyı alamıyorum ya ayrılmak ıstersem benı de canıce oldurmek ısterseler arkamda sey mı derler o da sevgılı olmasaydı tam o oyle ama yoldakıler ne nolacak ben gercekten yoruldum bu şüpheden kendımı korumaktan ıkbal yerınde bende olabılırdım bu arada o kadar ıgrenc ınsanlar varkı ben sen anlatırken tacız olayını 31 cekıyordum dıyecek kadar kotu ınsanlar abı ınamayın gercekten ıyılıkten maraz dogar ama ben kendımı korumaktan yoruldum erkeklere karşı

Güncellemeler
1 yıl
bu arada butun erkekler aynıdır demıyorum ama korkuyorum cok artık
Gerçekten bir kadın olarak korkuyorum ya cıdden çok kırgınım bu dünyaya ya ben korkarak yaşamak ıstemıyorum bu ulkede?