Evet. Bir nihilist olarak hayatın bir anlamı olduğuna inanmadığım ahlaka inanmadığım için ayrımcılığa uğruyorum.

Yanlış anlamayın. Fikirlerimi açık açık söyleme fırsatım olmadı hiç. Ama onların bana ayrımcılık yapacağını "katil, cani, sapkın" gibi ifadeler kullanacağını biliyorum. Bir insanın inançları yüzünden ayrımcılığa uğraması ne kadar doğru?
Eğer inandığım hayat felsefesini merak ediyorsanız sorun.
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
1Cevap
Herkesi yaratan tek Allah ise sen nasıl olur da Hristiyan birisini yadırgarsın ve ayrımcılık yaparsın? Saçmalık, abuk sabuk milleti birbirine düşürüyorlar.
Ben kötü bir düşünce olmadığı sürece herkesin dinine düşüncesine saygı duyuyorum ama tam olarak neye inandığını anlamadım
Hayatın bir anlamı yoktur. Bu yüzden yaptığımız eylemleri iyi-kötü olarak ayıramayız. Mesela en basitinden bir adam sırf zevkine karısını öldürse ve çıkıp ben nihilistim dese ben bu adama tepki göstermemek zorundayım çünkü adam anlamsız bir hayatta istediğini yaptı ve bunun aslında bir önemi yok. Biraz vahşice geliyor ama ben buna inanıyorum.
Peki ben senin gözünün önünde bütün sevdiklerini oldursem de hiçbir şey soylemicek misin
Şimdi burada şöyle bir durum var. Sen benim bütün sevdiklerimi öldürsen bir şey fark etmez. Mesela benim yeni doğmuş bir çocuğum var diyelim. Bu çocuk 70-80 yıllık anlamsız bir ömür yaşayıp zaten ölecek. Karşı gelirim yalan söylerim ama felsefi olarak yapacağın eylem asla yanlış diyemem.
şu an tesettürlü biriyim dinim de İslam ama kuran okumayı biliyor musun namaz kılıyor musun diye sorarsan hayır derim iyi bir kul değilim ama iyi bir insan olduğumu düşünüyorum kendi dinimi yani İslami ve diğer bütün dinleri araştırmak gibi bir hayalim var benim daha önce hiç araştırmadım ama araştırmayı düşünüyorum ama senin bahsettiğin dine saygı duyamam maalesef eğer dediğin gibi bir dine dünya nüfusunun %50 si mensup olsa dünyanın geleceği yeri hayal edebiliyor musun? Herkes birbirini keser öldürür parçalar bu çok korkunç bir şey senin mantığına oturmuş bir din sana saygı duyuyorum ama dinine hayır bu doğru gelmiyor bana sana bir soru sorabilir miyim :)
Sor dinliyorum.
Bütün dinleri araştırarak mı bu dini seçtin yoksa kendini bildin bileli bu dine mi bağlısın
Saçma bir hikayesi var. Bir dönem depresyona girdim sorna hayatın anlamı olmadığına karar verdim ve nihilist oradan da ateist oldum. Ne yapacağımı bilmiyorum okul okuyorum bitirince ne yapacağımı bilmiyorum 19um 25ten sonra ne yapacağımı bilmiyorum bayağı saldım hayatı.
Yaşadıklarını bende yaşadığım için seni anlıyorum hissettiklerini anlayabiliyorum keşke kimse böyle şeyler yasamasa hep mutlu olsa ama hayat işte hep bir yerden düşürüyor bizi bende hayatın anlamını bilmiyorum neden yaşadığımızı ne amacımız olduğunu öldükten sonrasını geleceği herşeyi merak ediyorum düşünüyorum ama cevap bulamıyorum 4 5 yıldır hep evdeyim zamanımı boş boş harcıyorum okul hayatım 3 yıl önce bitti gelecekte ve şu an ne yapicagimi bilmiyorum ve senin gibi bende hayatı saldım ama toplamak istiyorum bi amaç uğruna yaşamak istiyorum sana ne dicegimi bilmiyorum çünkü bende senin gibiyim sadece kendine iyi bak lütfen olur mu ve kimseye zarar vermeyi düşünme 🫶
Senden iki yaş küçüğüm bu arada 🫠
Sağol sen de kendine iyi bak🙂🙂🙂
Son cümleyi dikkate al 😅
Ya ben kime zarar vereceğim daha göbeğime zarar veremiyorum😂😂
Göbüşüne de zarar vermeeeee başkasına daaa 😅
her yerde konuşma kimseyle tartışma. inanç konusu hassastır