Bildiğin bok çukuruna düştüm ne yapıcam?

dün akşam normalde asla yapmayacağım bi şey yaptım aşırı utanıyorum, abimin kalabalık bi arkadaş grubu var, arkadaşlarından kızların çoğunluğu benden 1 2 yaş büyük olduğu için benim de arkadaşlarım, geçen yıl reşit oldum şu an 19 yaşındayım abim artık arkadaş ortamına dahil olmama izin veriyor ama sanırım dün yaşananları öğrendiğinde bi daha vermicek, hayatım boyunca 2 kere falan adam gibi alkol aldığım için bünyem alışkın değil çok çabuk sarhoş oluyorum, normalde abimin arkadaşlarıyla dışarı çıktığımızda abim onun olmadığı yerde alkol almamı istemiyor, dün akşam kız arkadaşlarından birinin evinde yemeğe gittik beraber biz daha yeni oturduk abimin sevgilisi abimi çağırdı abim gitmek zorunda kaldı gitmeden de bana alkol almamı söyledi, abimin arkadaş grubunda benden 3 yaş büyük biri var ve uzun bi süredir de ilgimi çekiyor hatta çoğu zaman sırf o olduğu için gidiyordum, abimin kız arkadaşlarının ısrarı üzerine azıcık içmek kaydıyla kabul ettim, hoşlandığım çocuk karşımda oturuyorken içtikçe içesim geldi, çocuk üst kattaki balkona sigara içmeye gidince ben de peşinden gittim, hava hafif serin olduğu için sadece sweatshirt giymiştim üstüme balkona çıktığım an çocuğun önünde sweatimi çıkarttım sütyenle kaldım, o da şok oldu benim bi anda karşısında soyunmama, sonra çocuğun dibine girip sana çok aşığım dedim normalde olsa asla demem ama bi anda çıktı ağzımdan, alt katta oturan erkeklerden biri de o sırada balkona sigara içmeye çıkmış beni çocuğun karşısında sütyenle dikilirken görmüş, çocuk elimdeki sweati aldı üstüme geçirdi sonra yüzüme bakmadan aşağı in dedi, o akşam bitene kadarda yüzüme bakmadı, ondan gerçekten çok hoşlanıyordum ama yaptığım canım hareketten sonra benimle muhattap bile olmak istemeyecek sanırım, abim beni almaya geldiğinde sarhoş olduğumı görünce arabada bana baya bağırdı, sonra ben bi anlık birikmişlikle ağlamaya başladım ağlarken beni istemedi tersledi ama ben çok aşığım falan demişim, abim sabah neyden bahsediyorsun diye hesap sordu
Güncellemeler
1 yıl
bi şeyler geveledim ama anladığına eminim çocuğun yüzüne nasıl bakıcam onu da bilmiyorum
Güncellemeler
1 yıl
alkol almamamı söyledi yanlış yazmışım
Bildiğin bok çukuruna düştüm ne yapıcam?