Okurken part time çalışıyorum diye ailem çok üzerime geliyor çok mutsuzum?

3 gün okula 3 günde işe gidiyorum 1 günde bana kalıyor part time çalışıp asgari ücret alıyorum. İlk maaşımı alınca ilk maaşım olduğu için biraz heveslendim makyaj alışverişi yaptım annem doldu doldu doldu en sonunda koltuktan peceteleri al diye bağırınca tamam diye bağırdım. Sen misin bağıran başladı saçma sapan konuşmaya üç kuruş para gördün adam mı oldun çingene gibi bir şey görmemiş gibi davranıyorsun bende ne alakası var ilk maaşım olduğu için değer verdim dedim.

Sorna başladı okulunu aksatırsan burnundan getiririm ben farkındayım üç kuruş para gördün okul umrumda değil vs diye konuşmaya ömür boyu o işi yaparsın (kasiyerlik) sürünürsün çingene gibi vs. Ama benim önceliğim okulum o iş gerçekten devamlı yapılacak iş değil ama öğrenciyken hem eğlenceli komik iş arkadaşlarıma sürekli eğleniyoruz hemde para kazandığım için daha rahat alışveriş vs yapıyorum.

Sorun şu ki kafayı bana takmışlar aldığım üç kuruş para kendi kafalarında kurup değişik şeyler diyolar benim önceliğim kesinlikle okul aksama vs olmaz çünkü 3 gün çalışıyorum okuldan ise gitme vs olmuyor ders kaçırma vs da olmaz ama burnumdan getiriyorlar. Zaten çalışmayı paradan çok evde durmamak için istiyodum.

Ama öyle bir davranıyorlar ki sanki parayı alıp b*konu çıkarmışım gibi. Maaşımı alalı 1 hafta oldu hiç harcamadim sadece gratisten birazcık makyaj aldım bide arkadaşımla buluştuğumda yemek vs yedik o kadar. Okulda bile yemiyorum o parayı evden sandvic yapıp götürüyorum.

Ama isimden memnunum hani öğrenci olduğum için para anlamında rahatım bide iş arkadaşlarım falan çok iyiler işte ilk maasim olunca insanın kendi parasını kazanmak gibisi yok hiç para sıkıntısı yaşamıyorum canım ne isterse alıyorum dedim sadece ama çok rahatsız oluyorlar burnumdan getiriyorlar çingene vasıfsız diye napıcam ben çok kötüyüm aglamaktan gözlerim sisti

Okurken part time çalışıyorum diye ailem çok üzerime geliyor çok mutsuzum?