Bazen öyle bır boşluğa düşüyorum yalnız hissediyorum ki buraya numaramı bırakasım geliyor?

Guzelım ama hiç kimsem yok evde çürüyorum. Ama çocukken burada çok verdim numara zaten fakat değiştirmek zorunda kaldım. Artık sanaldan kimseye güvenmiyorum. Fakat hala bu çılgınlıgı yapasım var. Fakat engellesem bile kurtulamayacgım kişiler olabilir. Fakat ben sohbette ona koz vermezsem o kişiden engellesem bile kurtulamamak çok da seyımde olmazdı. Fakat yine de rahatsız edilebilirm hiçbir şey vermesem bile ellerine o yabancı insanların sohbet ederken. Yine de şizofren oldum

Sanki hiçbir bilgi vermesem bile bana zarar verebılırler. Çünkü bu hayatta benı instadan görür görmez bılgılerımı bılmeden nude atmadım diye bir yabancı aılemı aramıstı bılgılerımı bulup. Yanı kımseyle muhatap olmak istemiyorum istedikleri bir seyı yapmayınca bile bela oluyor insanlr. Bu yüzden çok korkuyorum

Cesur bırıyım aslında tanısmak için buraya numaramı bile salarım soruda herkes arasın fark etmez tek tek konuşurum ama artık cocukkenkı gibi değilm korkuyorum

Guzellıgım boşa gidiyor. Reelde de tanısamıyorum kimse ile

Bazen öyle bır boşluğa düşüyorum yalnız hissediyorum ki buraya numaramı bırakasım geliyor?