Toplumun eş kompleksi mi var?
Sanki eşi sevgilisi olmayan insanı öldürmek istiyorlar gibi geldi.
Muhtaç edip, eşin sevgilin olmadığında da mutsuz yaşamanı istiyorlar sanki.
Sürekli takıntı gibi papağan gibi aynı şeyleri tekrar ediyorlar.
evet
hayır
Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan:
Lütfen yaşını seç
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Cinsel Yaşam
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Dünya Kupası
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
YKS2026
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
2Cevap
"Biz yalnız mutlu olamıyorsak sende olamazsın , biz çirkinken mutlu olamıyorsak sende olmayacaksın estetik yaptıracaksın , biz spor yapmaya üşenip tembellik yapıyorsak sen yapıp egomuzu kırmayacaksın ama eğer herkes tarafından kabul edilen bir başarın varsa onu bile kendimizi övmek için kullanırız bakın çok alçak gönüllüyüm adamı övüyorum gibi"
10 numara tespit, kavramaya başladın.
Zaten biliyorumda ortalama bir vücudum olsa mutlu olurdum genede insanları boş ver aynaya bakınca bile kötü hissediyorum
çalışarak gelişmeyecek bir şey yok,
kendini yeniden inşa et.
Abi 160 olup güzel görünen vücut var mı ki bulamadım hiç intarnette naparsam boşa gidecek gibi bu vücuda
furkan er
168 boy var. senin boyu spor azda olsa uzatır. birazda yüksek taban ayakkabılar giysen tamamdır
avantajlı kısmın, herkesden daha hızlı kas yaparsın, boyun kısa olduğu için, vücut çabuk dolar, daha az beslenmeyle daha hızlı gelişirsin, diğerleri gibi çok uğraşmana gerekte yok.
Abi açıp baktım furkan erin vücudu yanlış anlama ama kötü durmuyor mu sencede
mükemmel duruyor, tabi herkesin görüşü farklı ama bence mükemmel
Spordan anlamadığım için kötü geliyordur bana dümdüz bakıyorum ben ama mesela abim 185 vücudu geniş hiç spor yapmasada iyi duruyor
bak buda daha ufak hali, yani o kadarda iri olmak zorunda değilsin. ki olamazsın zaten ilaç gerekte.
yani spor yapmak her insana faydalıdır.
hele de senin gibi kısa boylu birine daha faydalı,
herkesden daha hızlı gelişirsin. düzgün yaparsan.
Bu hali iyiymiş hatta daha küçük olsa daha iyi ama kıyafet giyildiği zaman uzun biri benden her türlü daha iyi gözikmicek mi
kaslı insana çuval giyse yakışır, çünkü yüzüde güzelleşir.
daha önemlisi, milletin görüşünü boş ver, kendi görüşün önemli.
Hocam kendi görüşüm aynada bakınca miniciğim kollarım ellerim bile küçücük uzunluk açısından yani napabilirim ki bu duruma aynaya mı bakmasam hiç ya da koluma mı bakmasam
bence çalışıp gelişimini gözlemlemelisin
sağlam before - after yapmalısın.
spor salonuna yazıldıysan ayda 1 defa ölçüm alacaksın ve vücut ölçülerini arttırmaya çalışacaksın.
el ayak belki ufak miktar uzar uzamaz, ama iri insanın gözüme daha büyük göründüğünden benden uzun gibi hissetmişliğim var. :D
farklı olandan korkulur, elinin kolunun kalınlaşacağını garanti ederim ve daha hızlı gelişeceğinden de sırf kısa olduğundan.
Abi bide trip atan babadan nasıl kurtulurum ben mutsuzum diye laf yiyorum sürekli neden aramıyorsun diyor. farklı eve çıktım
her ne kadar yaşlı şımarıklığı dediğim durum olsa da babandır.
onun tepkilerini abartma, öncelik methodu kullan, yani konu değiş
ve ara da, ayrı eve çıktıysan çok değil konuşmanız 1 dakika bile zor sürer zaten.
Son olarak kötü bir vücudun olduğunu kabul etmek mantıklı bir hareket mi yani kötüyse kötü ne olmuş mu diyeyim yoksa gayet iyi aslında diye kendimi mi kandırayım
Kötü de ve güzelleştir.
Ne eksiğin var ki, ben yapmışsam sende yaparsın
ve sırf boyun kısa olduğu için daha hızlı ve daha az beslenmeyle yani daha masrafsız yaparsın.
ben öyle demiştim.
"Özgürlük ve bağımsızlık benim karakterimdir" diyen Atatürk, yeni devletin kurulmasında bu düşüncesinden güç almıştır.
Atatürk diğerlerini dinleseydi, yeni Türkiye Cumhuriyeti kurulmazdı, çünkü bu diğer insanlara göre imkansızdır.
Basit bir örnek.
Zaten başkası önemsiz aynaya baktığımda iyi hissedim yeterli benim için birde çevre yapacak kadar çevre dediğim gittiğim etkinliklerde yapay zeka mühendisliğiye alakalı çevre yapacak kadar sosyal beceri mesela yeterli
Sen işini yap, yapman gerekenleri yap yeter.
Gerisini boş ver.
Özgürlük için yap.
Harbi he iyi fark ettin bende yaşıyorum aynı durumu
Toplumun değil de bazı ruh hastalarının evet.
Kendilerini geliştirmek ve eğitmekten aciz kişiler...
Maalesef öyle