Hocam öncelikle cumanız mübarek olsun. Namazdan şimdi geldim ve sorunuzu gördüm.
Yanlış anlaşılmak istemem. Sayın Cumhurbaşkanı ya da diğer siyasilerle ile ilgili kişisel ya da ideolojik bir nefretim yok. Kaldı ki ben 2018'e kadar Erdoğan'ı siyasi anlamda desteklemiş bir seçmenim.
Lakin ben ayakkabı seçerken temel kriterim ya da tek ölçüm benim spor tarzımı yansıtan bir görünüme, şıklığa sahip olması.
Yoksa herhangi bir siyasetçi ya da sanatçının giyiyor olması o ayakkabıyı benim gözümde cazip kılmayacaktır.
Şimdi acaba bu antep malı mı diye düşünmeye başladım. Maçın birinde de adamın biri bir krampon giymişti dünyada 2 kişide mi vardı ne maçın sabahında antepten 5 bin tane çıktı :D hangi ara yaptınız da piyasaya sürdünüz dedim.
Bir kaç şey aldım. Memnunum herhangi bir sorun yaşamadım da bunu ilk defa gördüm 😅 pis burun dedikleri ayakkabı tam olarak bu işte sakat bırakmaz hamile bırakır bu ne ya 😅😅😅
1
0 Yorumla
Gizli Üye
(30-35)
1 yıl
Bende de meral akşenerin kırmızı blazer ceketi var arkadaşlar almak isteyenler için kullanıcı atım meralaksenerinçkirmiziblazerceketi
@edameda06 😅 Etrafımda ne kadar kronik Erdoğan düşmanı adam varsa hepsi de gevur parasına vursan 5 kuruş etmeyecek. Rakı içip, kadın peşinde koşup, heykele tapmak dışında hiçbir vasıfları yok.🤣