İyi miyim bilmiyorum?

Gezmeyi çok seven birisiyim normalde yarın hatta arkadaşımla buluşacağız ancak kıyafet bile seçmedim daha içimde hiç istek yok. Dışarıda başkalarının yanında gerçekten çok mutlu olumluyum ama evime gelince her şey tam tersi oluyor. Evimi de sevmiyorum hiç annem çok dağınık birisi odalar dağ gibi saçma sapan eşyaların üst üste durmasıyla dolu size öyle söyleyeyim. Kullanılmayan ne varsa tutar evde. Buzdolabındada öyle çürümüş küflenmiş her şey durur. Cevizler mesela artık küflemeye başlar sözde tasarruf yapacak onlardan çörek yapar un harcar yağ elektrik sonra küflü yemeği önümüze koyar. Aklınıza gelebilecek her şeyde. Kötü kısımları atar ve devam eder. Duvarlar odaların hava almamasından simsiyah oldu artık tabi evde nem alıyor. Çok daralıyorum dolabımın kapağını açacak bir alanım dahi yok. Evde sürekli bu yüzden kavga ederiz annemde babamda ilgisizdir babam ekstra ilgisiz onun için yabancılar daha kıymetlidir. Cimridir bize karşı ele eli çok açıktır. Yurtta kalırken bile ayda sadece 200 verirdi ve kontörü bile karşılamayan bu parayla ben hem yol hem karnımı doyurmaya çalışırdım. Günlerce aç yattım her gün otobüs parası vermemek için binlerce adım atardım. Ömrüm hep bu şekildeydi sosyalleşemezdim hiç. Evden bir şeyler götürmek istediğimde de kızardı para gönderiyoruz ya al oradan diye milyonlar vermiş gibi. Hep değersiz hissettirildim ve eski erkek arkasimda bir tartışma da bunu yüzüme vurmuştu. şu an yalnızım ve taşınma evresindeyiz Kendi evime çıkmak için bir fırsatım oldu ama her şey çok pahalı kadınım ayrıca tek başıma nasıl yaparım bilmiyorum. Maddiyatı diş sıkarak hallederim ama güvenlik konusunda korkuyorum tekim diye. Çok durgunum bunları görmezden geldiğimi sanıyorum aslında ama bir sebebi olmalı. Ve duygusal boşluk yaşıyorum biri olsun istiyorum hayatımda. Ailemle aramda sıkı bir bağ olmadığı için mi bu ihtiyacı duyuyorum sizce?

İyi miyim bilmiyorum?