Allah senden seni yetiştiren anadan babadan ve yüreğinde sevgi beslediğin herkesten razı olsun. Ettiğin dualar seninle birlikte onların da üzerine olsun. Rabbim seni sevsin ve sevdikleriyle bir eylesin. Zatını tanımam ama ruhunu hep hatırlayacağım Allah unutursam dahi bundan sonra ki her duamı senin de üzerine kabul buyursun.
Rabbim bütün ümmeti Muhammede senin gibi bir arkadaş eş dost nasip etsin başka ne istenirki ağızdan bal damlıyor çevren çok şanslı Allah seni cennetiyle mükafatlandırsın inşallah peygamber efendimize komşu olasın cennette köşklerin olsun
Edeyim kardeşim benim, Rabbim gönlünde olanları hayra cevirsin ömrüne nasip eylesin, hayalini kurduğun her şey nasibin olsun, rızkın bol gönlüm ferah olsun Allah'ın izniyle.
Benim için zahmette bulunmanı istemem lakin senin için dua etmekten geri kalmayacağım. Dilerim Rabbim istediğin gibi arkadaşlıklar, eş, insanlar çıkarır karşına. Elimden gelebilecek şeyler olsaydı Allah diyen kalbinin hatırına her şeyi önüne sererdim lakin acizim. Her şeye kudreti yeten ve merhameti büyüklüğü tasvir eden hiçbir kelime ile tabire sığmayan Rabbim cömerttir aciz kaldığım hususta O seninle olsun, yardımcın ve yoldaşın olsun. İnni uhibbike fillah.
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
19Cevap
Madem iyi olup olmadığını bilmiyorsun en azından ruhunu dinlendir diye sana bir şarkı armağan edeyim istiyorum iznin ile.
Çok isterim gönder gelsin
music.youtube.com/watch
Ne bu açılmıyor
Aytekin Ataş Seyyah YouTube Music den bağlantı kopyaladım o yüzden açılmıyor galiba kusura bakma ruhunu dinlendirmeye çalışırken bedenini yordum.
Estağfurullah teşekkür ederim ben kendim açayım
Estağfurullah geçen aklından kalbinden ve yazan elinden güzellikler eksik olmasın. Allah senden razı olsun.
Ne güzel dua ettin çok iyi hissettirdin teşekkür ederim
Rica ederim, gecen hayırlı ömrün ahiretin kaderin güzel olsun. 👋
Amin cümlemizin rabbim gönlünden geçeni hayatında hayırlı kılsın hayırlı gecelerin olsun Allah emanet ol🤲🏻
Amin, güzel gönlün dert görmesin. Bende seni Rabbime emanet ediyorum.
Ayağına taş deymesin her işin yolunda gitsin hayırlısı ve kolay bir şekilde bütün kapılar sana açılsın amin
Allah senden seni yetiştiren anadan babadan ve yüreğinde sevgi beslediğin herkesten razı olsun. Ettiğin dualar seninle birlikte onların da üzerine olsun. Rabbim seni sevsin ve sevdikleriyle bir eylesin. Zatını tanımam ama ruhunu hep hatırlayacağım Allah unutursam dahi bundan sonra ki her duamı senin de üzerine kabul buyursun.
Hocam bana da bir dua etsene sana zahmet
Rabbim bütün ümmeti Muhammede senin gibi bir arkadaş eş dost nasip etsin başka ne istenirki ağızdan bal damlıyor çevren çok şanslı Allah seni cennetiyle mükafatlandırsın inşallah peygamber efendimize komşu olasın cennette köşklerin olsun
Edeyim kardeşim benim, Rabbim gönlünde olanları hayra cevirsin ömrüne nasip eylesin, hayalini kurduğun her şey nasibin olsun, rızkın bol gönlüm ferah olsun Allah'ın izniyle.
Estağfurullah güzel sözlerin ile beni mahcup eyleme lakin yazdıklarını bilâkis sen hak ediyorsun. Sen iyi ki varsın ve hep olasın.
Dua eder dua beklerim her daim senin gibi birileri olsun çevremde başka bir şey istemem hakedene hakettigi muamele yapılmalı ağzına sağlık tekrardan 😊
Benim için zahmette bulunmanı istemem lakin senin için dua etmekten geri kalmayacağım. Dilerim Rabbim istediğin gibi arkadaşlıklar, eş, insanlar çıkarır karşına. Elimden gelebilecek şeyler olsaydı Allah diyen kalbinin hatırına her şeyi önüne sererdim lakin acizim. Her şeye kudreti yeten ve merhameti büyüklüğü tasvir eden hiçbir kelime ile tabire sığmayan Rabbim cömerttir aciz kaldığım hususta O seninle olsun, yardımcın ve yoldaşın olsun. İnni uhibbike fillah.
Sizin ilminiz altında ezildim kaldım tek diye bileceğim şey Allah razı olsun olur okadar Allah'a emanet olun
Estağfurullah, zerafetin ve alçakgönüllün karşısında ezilen benim. Allah a emanetsin. 👋
Hiç iyi değilim. Dışardan mutlu gibi görünüyorum ama içimde takılı kaldığım atlatamadığım düşündükçe beni kahreden şeyler var
Bu ülkedeki gençlerin büyük bir kısmı bu durumda artık maalesef
Konuşmak her zaman iyi gelir kimseye güvenmiyorsanız kapıda dökün içinizi sonra yırtın atın
Bana oluyor. Böyle hissettiğimde iyi olmadığımı farkediyorum
Sen kendine guc inanarak basaramicagin hicbisey yok
Yorgunum ama iyiyim...
Bana soruyorlar nasılsın iyiyiz diyorum
seviş bence bu ara boşalmak iyi gelir
iyiyim ben idare eder
iyiyim olmalıyım
İyiyim
Iyim sen
İyiyim
Nickin ise mutluluk haykırıyor hayret
İyiyim galiba