Gizli Üye(30-35)1 yılEvlenir, evlenenler var ama. Adama yazık yani. Başkasının çocuğuna babalık yapacak, geçimini üstlenecek falan. Gerek yok. Hele erkek çocuksa işi zor. Anamı yaptı falan diye düşünüyor, en ufak annesiyle kavga etse, üvey babasına kin tutuyor. Adam çocuğa kızsa, sen benim babam değilsin, ne karışıyon oluyor. Anasını kıskanıyor. Falan. Kız çocuğu olsa, bu seferde adam sapık çıkabilir, ilerde ensest ilişkiye kayabilir. Pedofili her şey çıkabilir. Oyüzden islam derki. Çocuğun velayeti babada, öz babada kalmalı... Anne bekar baba dul ve çocuklu olsa, sorun yok, ama anne dul çocuklu baba bekar oldu mu al sana, ensest vakası. Anneme ensest diye profiller açılıp duruyor twitter da. Yazık. Hep annesi dul olanlar, başkasıyla evlenmiş olanlar, babasını aldatmış olanlar ya da oğluna çıplak yakalanmış olanlar, bunların evlatları genelde, anneme ensest profili açanlar. İslam derki. Oğlun da olsa, namahremini koru. Vajinanı gösterme. Ama bizimkiler uymayınca böyle oluyor. Neyse bu ayrı konu. Sinirden ne konulara daldım 😃😄😅 velhasıl, bekarlar bekarlara, dullar, dullara. Davul, dengi dengine.
20 Yorumla
En İyi Cevaplar
Gizli Üye(30-35)1 yılIyi de burada boşanmış cocuklu ya da bemar olmasinin bir onemi yok ki. Kisi gecinmeye gonullu ise, ebeveynlige okey ise her turlu yurutur o evliligi zaten. Bekar bekarla evleniyor. Adam evliligi algılayamıyorsa, sorumluluklari ustlenmiyorsa yine o evlilik yurumez ki. Kendi oz cocugu vardir ama babaligi beceremiyordur. Cocuklara para getirmekten baska bir algisi yoktur kafasinda. Kendi oz cocuguna babalik yapmayan erkekler var. Saliyor anneye o baksin. Anneye zimmetliymis gibi. Ulkede öz babasi olup babasizlik ceken evlatlarla dolu. Yoldan 10 kisi cevirseniz babamin varligini hissedemedim der. Kendi oz babasina hasret ya millet. Kocasi olup kocasizlik ceken dolu kadin var ulkede. Evde sanki biri yokmus, bir erkek yokmus gibi hayatla tek basina mucadele eden, cocum yetistiren kadinlar var ulkede. Cogu erkegin varligiyla yoklugu bir zaten. Bunu cogunlugu boyle tercih ediyor, belki daha rahat geliyor.
burada karakter vicdan onemli. Kisi iyiyse cok iyi koca da olabilir. Kisi iyiyse kendi cocugu olmasa da cok iyi babalik yapabilir. Bunun ornekleri de var. Sosyal medyada okuyabilirsiniz. Bekar erkekle 2 evlilik yaptim bana, cocuklarima cenneti yasatiyor diyen kadinlar var. Benim tanidigim var. Cocuklu kadin, bekar erkekle evlendi. Cocuklari bile babamdan daha iyi baba oldu bize. Hic kayirmadi. Annemden olan cocuguna nasilsa bize de oyle davrandi. Annemle babam ayrilirken, annem tekrar evlenirken cok uzulmustum ama iyi ki yapmis diyen 25 yasinda bir kiz,27 yasinda erkek evladi var bu kadinin. Bu isler biyolojiye pek bakmiyor.
11 Yorumla
Soran1 yılHay ağzınıza sağlık 🫶🏻o kadar güzel anlatmışsınız ki her harfine katılıyorum aynen öyle karakter vicdan meselesi bazı şeyler
Gizli Üye(36-45)1 yılSaçmalama herkes dengi ile mutlu olabilir. Evlenmemiş erkek dul ve çocuklu bir kadınla evlenirse o çocuğu içten içe kabullenemez ve kendisine yazık etmiş gibi hisseder. Hayattaki tecrübeleriniz bile ayni değil hisleriniz de aynı olmayacak ve seni de mutsuz edecek kendini de.
Dengin olan biriyle evlenirsen eski evliliğin ve çocuğun yüzüne vurulmaz, kusur gibi görülmez, senle eşit olan adam sana makul yaklaşır. Birbirinizi anlar ve daha çok sahip çıkarsınız. Sen onun çocuguna annelik yaparsin o senin çocuğuna babalık yapar. Kimse kimsenin tepesine binmez.
Bu her alanda böyledir denklik her konuda önrmlidir. Mesela kuzenim var evlenmedi 40 li yaşlarda ve genç görünüyor çok güzel. Gidip kendinden 10-15 yaş hatta daha genç erkeklerle takılıyor ve erkekler onla evlenmiyor gönül eğlendirip üzüp bırakıyorlar. Kiminin ailesi duymuş kıza kırıcı konuşmuş oğlanın annesi ablası vs.
Ben dengini bulman lazım yoksa iflah olamazsın dedikçe sanki kötü bişey diyormuşum gibi kırılıyor. Sen de böyle kırılma. Doğruyu söylüyorum çünkü
10 Yorumla
- Aile & Toplum konusunda 2,1b cevap paylaştı.
1 yılOlur olnasına da çocuk büyük sorun ilerde bi şey olsa adam çocuğa kızması bağırması gereken bir şey olsa
Tabi kendi çocuğun değil ya bağırırsın ya da başka bir şey olması gerekse tabi kendi çocuğun olsa ne yapar eder istediğini yapardın gibi şeyler ile çok karşılaşılır00 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
89Cevap
- Aile & Toplum konusunda 149,1b cevap paylaştı.
u 1 yılolur neden olmasın
10 Yorumla Olmaz kardeşim. Olur diyenler de bir halt bilmediğinden konuşyor emin ol. Adam o çocukları asla kendi çocuğu gibi kabullenemez. İnsan yeri geliyor öz çocuğuna tahammül edemiyorsun. Kız çocuğu olsa adam kötü düşündü mü derdi, erkek çocuğu olsa o çocuk bir zaman sonra öz babasıyla arası iyiyse içten içe bilenecek derkennn yani olmaz. Bunun okulu üniversitesi cartı curtu var adamın bir kere gözüne batsa geçmiş olsun babanın verdiği 3-5 kuruş hiçbir şeye yetmiyor çünkü. Eğer boşanmadıysan eşinle bir daha düşün eğer ayrıysan da acele karar verme.
20 YorumlaAile & Toplum konusunda 3,2b cevap paylaştı. Cocuklari olan kisi bu kadin ve erkek icinde gecerli... cocuklar büyürken ergenlik vs yasicaklar ve cocuksuz bi kisi bu durumla karsi karsiya gelince sabirli ve tahammülsüz olursa iste o cocuklu kişi ortayi bulmali yani imkansiz değil ama zor ola bileceği kesin...
Cocuklar ezilmezsin ask ve sevgi uğruna...
Bu ara o cocuklarin Annesi ve Babasi var olduğu icin... 2inci kisi Anne baba olmamali Abi veya Abla olmali..
20 Yorumla
1 yılBence evli-bekar, boşanmış-ayrılmış, çocuklu-çocuksuz ayrımını çok yapıyor milletimiz ve bu şekilde sosyal medyada daha bir kırıcı oluyor millet benim tanıdığım biri vardı yıllar önce bekar bir erkekken çocuklu ve kendisinden yaşça büyük bir kadınla evlenmiş ve çok mutlu çok memnundu
20 Yorumla
1 yılOlur neden olmasın.
benim evlenip boşanmış 2 çocuklu bi arkadaşım bekar br erkekle evlendi düğün kına gecesi bekarlığa veda balayı ne varsa hepsini yaptılar kaç senedr de evliler hatta ikiz oğulları olmuş. Sevgi olduktan sonra mutlu olunmayacak hcbirsey yk10 Yorumla
Gizli Üye(30-35)1 yılBurdakiler hepsi boş beleş erkekler. Gerçekte örneğini gördüm. Gayette güzel oluyor. Ama şunu atlamamak gerek. Erkeklere çocuk konusunda ne kadar güvenilir? T*ciz, t*cav*z yönünden nasılsın güveneceksin? Ben bir tek burada Durul düşünüyorum. Diğer türlü bu yönlerden sağlam bir adam Gerçekten mutlu eder. Namusu ile evlenip boşananı geç Vala gayri meşru çocuğa bile sahip çıkanı gördüm. Bu olayları da farklı şehirlerde gördüm. Tek bir çevre örneği değil bu.
20 Yorumla
Gizli Üye(30-35)1 yılKaynanan olacak kişiye göre değişir.
Örnek verecek olursak senin oğlun çocuklu bir kadınla evlenecek olsa kabul eder misin? Bu soruya samimi cvp ver.
Büyük ihtimalle erkeğin annesi seninle evlenmesine izin vermez. Bir şekilde evlendin bu defa boşanmanız için uğraşır. Kadın kadının kurdudur diye boşa dememişler.
10 Yorumlazor bir olay her şeyi geçelim senin çocuklarına oğlum/kızım dedi peki çocukların ona baba diyecek mi sevecek mi
11 Yorumla
Soran1 yılBi cocugum var zor bi durum bunu kimse basite indiremiyo ama sevince insan sorun edemez ya da ben edemezdim
sanırım dulsunuz birde çocuğunuz var allah bağışlasın bekar yakışıklı bir adamdan hoşlanıyorsunuz.
Oda size karşı boş değilse seviyorsa zaten çocuğunuzu kabullenmiş demektir burada önemli olana bence çocuğunuzun bu kişi kabul etmesi..
10 YorumlaTam tersi genelde oluyor da bu dediğin zor biraz. Dediğin olayda erkeğin tamamen ailesinden falan bağımsız olması lazım. Yoksa diğer türlü kadın da durduk yere maceraya atılmış oluyor gerek yok bence.
20 YorumlaBekar bir adam, çocuklu bir kadınla mutlu olabilir, ilşki, karşılıklı anlayış, sevgi ve uyum üzerine kuruludur. Her iki tarafın da istekleri ve beklentileri önemli.
10 Yorumla
1 yılİmkansız bir şey değil benim iş arkadaşım dul iki çocuklu bir kadınla evlendi arkadaşım bekardı evlenmemişti şu anda kendi çocukları da var yaklaşık 3 yıldan beri evlilermve gayet mutlular
10 Yorumla
1 yılHayir cocugun var diye eski kocanla görüşmek zorunda kalicaksin hele cocugun kizsa kocanla ayni evde kalamaz cunku namahrem hayatta her sey olut ben dogru bulmuyorum
10 YorumlaAile & Toplum konusunda 1,1b cevap paylaştı. İmkansız değil. ama Türkiye şartlarinda kaliplaşmis anlayiş var zor. İleride bekar erkek pişman olabilir, çocuk konusunda empati yapamayabilir. Erkeğin yaşının üzerinde olgun olması gerekir..
10 Yorumla
1 yılBenim tercihim olmaz fakat başkasının seçimi de kendisini bağlar. Düşüncem budur lakin nasipte varsa kimse mânî olamaz, olacaklara...
20 Yorumla- Aile & Toplum konusunda 694 cevap paylaştı.
1 yılValla aynı soruyu bende sordum hatta cocugum annesinde olmasına ragmen kabul etmiyorlar boşanmış birini istemiyorlar demekki bizi farklı görüyorlar
10 Yorumla - Aile & Toplum konusunda 475 cevap paylaştı.
1 yılİmkyansiz değil arda ask varsa ama çocuğun varken bi baska sina baba diyetircene kendi babasinda kalsan ya da evlen mesen üvey uveydir sonuçta
10 Yorumla
1 yılGörücü usulü evlendirmeye çalışan aracılar uygun görmez ama mutlu olabilirler eğer birbirlerini seviyorlarsa.
10 YorumlaAile & Toplum konusunda 2,3b cevap paylaştı. İmkansız değil ya kim diyor imkansız diye nasipse olir kimse de bilemez bunu severse anlaşırsa gerisi kimseyi bağlamaz
10 Yorumla
1 yılNeden evlenmesin? Gerçekten seviyorsa evlenir ve çocuğu a bile bakar öz çocuğu gibi her şey sevgiden ibaret gerisi olur gider
10 Yorumla
1 yılevlenir niye evlenmesin varsa öyle bir durum evlen etrafındaki akıl verenleri dinleme adam gerçekten adam gibi adamsa hiç durma
10 Yorumla
u 1 yılİmkansız değil, eskidendi o. Şimdilerde kolunu sallasan boşanmış bir bireye çarpıyor
20 YorumlaKadın tarafı için mesela kadının çocuğu varsa sorun olmaz, ancak erkek tarafının çocuğu varsa büyük sıkıntı. Eski eşi yani çocuğun annesi ile görüşmesi gerekebilir iğrenç bir durum. Kadınlarda aynısı geçerli değil.
01 Yorumla- 1 yıl
Bu aşırı saçma düşünce eski koca bir baba hatırlatalım öyleyse kadında evlenemez eski koca çocuğu görmek isticek filan 😳
- Aile & Toplum konusunda 1,7b cevap paylaştı.
1 yılBenim iki arkadaşim yakın zamanda evlendi gayette mutlular
10 Yorumla Aile & Toplum konusunda 397 cevap paylaştı. Olur neden olmasın. Bu kalıplardan kurtarın kendinizi.
10 Yorumla
1 yılolur neden olmasın ama zor olur yani zorluklara katlanır
10 Yorumla- Aile & Toplum konusunda 2,7b cevap paylaştı.
1 yılolur olmaz değil ama aradaki çocuk arada hep problem olacaktır
14 Yorumla- 1 yıl
@Tarkovski11 anlamadım?
- 1 yıl
@Tarkovski11 neden sorayım ki bana ne senin sorundan sanki komşudan bir bardak şeker istiyor
- 1 yıl
Ne var bi yardım etsen
- 1 yıl
@Tarkovski11 hayır
Aile & Toplum konusunda 1,9b cevap paylaştı. Olabilir niye olamasın ki önemli olan uyum içinde olmak
10 YorumlaEvlenenler var mutlu olanlar da var. Neden olmasın ki
10 Yorumla
1 yılevlenebilir
mutlu da olabilir
neden imkansız olsun ki.
.10 YorumlaEvlenebilir tabiki ama ben tercih etmem. Çünkü ne olursa olsun çocuk olduğu zaman eski eş ile mecbur bir bağ olması gerekiyor. Tabi eğer vefat ettiyse durum değişebilir
00 Yorumla
1 yılOlur neden olmasın bunlar basit şeyler çevremde bir abi evlenmişti 15 yıldır evliler çocuğunu nişanlandı abla özbabasi gelmedi abi gitti misal ya bunlar örümcek beyinler takıntı eder
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)1 yılÇok zor, adamlarda günümüzde sadakat diye bir şey yok, bu denklik olmayan ilişkide adamın başkasına kayması çok daha kolay olur
10 YorumlaOlmayacak bir şey değil. Çevremde var. Ama çocuklu biri olarak soyle dusunuyorum. Çocuğun yaşı karakteri ve ayrilinan eş ile iletişim gibi durumlar önemli olurdu. Problem varsa ilişkiye de ister istemez yansır.
10 Yorumla- Aile & Toplum konusunda 2,5b cevap paylaştı.
1 yılBu adamın elinde
o çocuğu kendi evladı gibi görürse olur
görmezse olmaz o
görmediğide belli olur zaten10 Yorumla - Aile & Toplum konusunda 2,5b cevap paylaştı.
1 yılİmkansız değil ama anlaşamazsınız
23 Yorumla
Soran1 yılPeki sence neden
- 1 yıl
Çünkü hayata bakışınız ve öncelikleriniz farklı olur.
Soran1 yılHaklısın
çocukları ayrı ve anneye bağımlı değilse olur
00 Yorumla
1 yılKarşı taraf kabul ediyorsa sorun yok. Niye mutlu olamayasınız ki
00 Yorumla- Aile & Toplum konusunda 318 cevap paylaştı.
1 yılKadın çocuklar için eski kocası ile görüşmek zorunda.
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)1 yılKadın iyi ve güzelse neden olmasın benim sevdiğim kadında benden 17 yaş büyük 2 kızı var biri benden 3 yaş küçük biri de 5 yaş benden küçük ama kadın boşansa valla evlenirdim onunla 😂😂😂
00 YorumlaAile & Toplum konusunda 624 cevap paylaştı. Hazır çocuk işte uğraşmaz doğurulmuş büyütülmüş mis
00 YorumlaAile & Toplum konusunda 1,2b cevap paylaştı. Olmak isteyen oluyor.
116 Yorumla
Soran1 yılHaklısın
Soran1 yılDediğin gibi aslında bu durum daha olgunlasmis bi insanın karsinda olduğunu gösterir
Soran1 yılHer bekar adamin kaldiracagi bi durumda değil ama benimki gibi misal
Soran1 yılO istemedikten sonra hiç bir önemi yok benim içinde artik bekar bekarla, dul dulla olmali duygu muygu birakmadi bende her defasinda kalbim paramparça oluyo
Soran1 yılHaklısın 😔🥹🥹 keşke içim soğusa artik onu istemesem kendimide bu kadar kalitesizlestirmis olmasam
Soran1 yılBen görüyorum artik onun icinde belkide sadece takintiyim seven insana engel olamaz olmamali ben cok mu merakliyim insanlarin bekar adam dul. kadini almis demelerine gül gibi kadinim kendi dengimle evlenir kimsenin agzinada malzeme olmam ben bunlari duymak icin can mi atiyorum seviyorum göğüs gererim diyorum oda diyebilmeliydi
Soran1 yılNasıl geçer bu 😔 yillar geçiyor benim içim ondan bi türlü geçmiyor yoruldum artık kendimi değersiz hissediyorum
Soran1 yılBiliyor musun daha boşanma asamasindayken bile isteyenler haber salanlar oldu asla tanismak istemedim yapamiyorum dusunemiyorum bi baskasini olmasin o olmayacaksa diyorum
- Aile & Toplum konusunda 410 cevap paylaştı.
1 yılEvlenebilir mutlu da olabiliyor
14 Yorumla
Soran1 yılAilesinden sebep imkansız görüyormuş kendiside bir çok sorunu aşamıyormuş göğüs geremezmiş
- 1 yıl
Eğer ailesel ve kendi sıkıntıları ve problemleri varsa eşini ve kendisini mutlu etmekte zorlanır
Soran1 yılMuhtemelen eski eşle çocuktu icin diyalog halinde olunmasi aşamadigi sorunlardan biri
- 1 yıl
Olabilir geçmişini veya ailesini tanımak bilmek gerekir
1 yılAlakası yok sevdikten sonra ne yaş problem olur ne ortada varsa çocuk
117 Yorumla- 1 yıl
Neden milyonlarca insan var bende o milyonda birim benim gibi düşünmeyenler bence çok abartıyor bu hayatı, elalem ne der lafını..
- 1 yıl
Tabiki imkan yoksa neden evleneceksin zaten
- 1 yıl
Sana inanamıyorum nereden anladın ya oğlum git bak asabımı bozma 😂
- 1 yıl
Cebine uyuşturucu koyar polise veririm bak seni
Gizli Üye(18-24)1 yılBir kadın olarak çocuğum varsa başka biri ile evlenmek istemem. Ama karşımdaki adamın bir çocuğu varsa ve benim yoksa sorun değil. Hem annelik hem ablalık yapabilirim.
10 Yorumla
Gizli Üye(25-29)1 yılKendi gibi bekar biriyle evlenmek varken napsın kız senin gibi ikinci elı 😂
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)1 yılİmkansız değil ancak şahsen ben tercih etmem
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)1 yılİmkansız değil ama zor gibi.
13 Yorumla
Soran1 yılHaklısın sık boğaz etmemeli dimi
Cevap sahibi1 yılEvet
Soran1 yılYalnız kalmak istiyorum artık sadece hayırlısı bir ölüm 😅
1 yılYok öyle bir şey sadece sevdiğini sanarsın evlenebilecegini düşünürsün, evlendikten sonra anlaşmazlıklar olur.
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)1 yılöyle bi dünya yok davul bile dengi dengine. başkasından çocuk yap bir başkasının sahiplenmesini iste. ciddi konular bunlar. iyi düşünülmemeli eş seçerken çocuk yapacaksan babasını seçerken...
01 Yorumla
Soran1 yılKimseyle boşanmak için evlenmiyo kaldi ki her aldığı karar dogru olmayabiliyor insanlar hata yapabiliyo yani :) ama şu konuda cok haklısın her şey dengi dengine bende bekar bi adamla olup adima gelecek yaftalari duymaktan memnun olmayacagim o laflari hak etmiyorum helal yolla olmuş bi evlilik ve çocuk içinde o yaftalanmayi kimse hak etmiyo bu yüzden herkes dengiyle olsun olmalı
- Aile & Toplum konusunda 350 cevap paylaştı.
1 yılGerçekten seviyorsa sorun yapmaması lazımm.
10 Yorumla Çocuklar küçükse olur büyükse alışması zor olur
10 Yorumla- Aile & Toplum konusunda 451 cevap paylaştı.
1 yılOlamaz. Niye başkasının çocuğuyla uğraşsın
10 Yorumla
1 yılTevazunun esas olduğu yerde mutluluk olabilir.
10 Yorumla- Aile & Toplum konusunda 1,6b cevap paylaştı.
1 yılBu zamanda biraz zor
10 Yorumla Aile & Toplum konusunda 812 cevap paylaştı. tercih ederse olabilir
10 Yorumla
1 yılİhtiyaçlarını karşılayarak mutlu olur.
10 Yorumla
1 yılBence olabilir adam istiyorsa neden olmasın
10 YorumlaAile & Toplum konusunda 437 cevap paylaştı. Annem ve babamın ilişkisi öyle. 25 yıldır evliler.
10 Yorumla- Aile & Toplum konusunda 7,9b cevap paylaştı.
1 yılbence gayet de güzel olur
10 Yorumla - Devamını Gör (65)
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne