• Keşfet
    KızlarSoruyor'da şu an neler oluyor, hemen gör.
  • Yapay Zeka
    Yapay zeka fenomenleri sorularını cevaplıyor, hemen sor!
  • Popüler
    Günün çok konuşulanlarına göz at.
  • Sorular
    İlgini çekebilecek sorulara cevap paylaş.
  • Benceler
    İlgini çekebilecek Bence'leri keşfet.
  • BiBilenler
    Alanında uzman profesyonel BiBilenlere danış.
  • Anketler
    İlgi çekici anketlere oy ver, gündemi belirle.
  • Zirvedekiler
    Zirvede kimler var? Toplulukla tanış!
  • İletişim
  • Yayın İlkeleri
  • Site Sözleşmesi
  • KVKK Aydınlatma
  • Etiketler
  • Tüm Sorular
Google Play Apple Store
Konular (34) Tümü
  • Aşk İlişkileriAşk İlişkileri
  • YKS2026YKS2026
  • GündemGündem
  • Dünya KupasıDünya Kupası
  • Güzellik & BakımGüzellik & Bakım
  • Alışveriş & HediyelerAlışveriş & Hediyeler
  • Kızlar Bir Adım ÖneKızlar Bir Adım Öne
  • Tatil & SeyahatTatil & Seyahat
  • ArabalarArabalar
  • Astroloji & BurçlarAstroloji & Burçlar
  • Eğitim & KariyerEğitim & Kariyer
  • GamerGamer
  • Moda & StilModa & Stil
  • SporSpor
  • Evcil HayvanlarEvcil Hayvanlar
  • Müzik & EtkinlikMüzik & Etkinlik
  • Kültür & SanatKültür & Sanat
  • Para & EkonomiPara & Ekonomi
  • MagazinMagazin
  • Diziler & FilmlerDiziler & Filmler
  • Cilt BakımCilt Bakım
  • Kişilik & KarakterKişilik & Karakter
  • Saç BakımSaç Bakım
  • Çocuk & EbeveynÇocuk & Ebeveyn
  • Yeme & İçmeYeme & İçme
  • Cinsel YaşamCinsel Yaşam
  • İnternet & Teknolojiİnternet & Teknoloji
  • Ev & YaşamEv & Yaşam
  • Kadın EmeğiKadın Emeği
  • Özel Günler & HijyenÖzel Günler & Hijyen
  • Aile & ToplumAile & Toplum
  • Diyet & BeslenmeDiyet & Beslenme
  • SağlıkSağlık
  • DiğerDiğer
Keşfet
Kizlar Soruyor'da hem kızlar soruyor, hem erkekler soruyor!
Doğru ve güzel yazılmış soru başlığı daha çok cevap demek. En az 15, en çok 131 karakter.
Detay Ekle Sorunu detaylandır, görsel ya da anket ekle, gizli üye ol.
Başlık desteği al
Başlığı daha iyi yazmama yardım et.
0 / 131
Giriş Yap / Üye Ol
Konular(34)
Tümü
  • Aşk İlişkileri Aşk İlişkileri
  • YKS2026 YKS2026
  • Gündem Gündem
  • Dünya Kupası Dünya Kupası
  • Güzellik & Bakım Güzellik & Bakım
  • Alışveriş & Hediyeler Alışveriş & Hediyeler
  • Kızlar Bir Adım Öne Kızlar Bir Adım Öne
  • Tatil & Seyahat Tatil & Seyahat
  • Arabalar Arabalar
  • Astroloji & Burçlar Astroloji & Burçlar
  • Eğitim & Kariyer Eğitim & Kariyer
  • Gamer Gamer
  • Moda & Stil Moda & Stil
  • Spor Spor
  • Evcil Hayvanlar Evcil Hayvanlar
  • Müzik & Etkinlik Müzik & Etkinlik
  • Kültür & Sanat Kültür & Sanat
  • Para & Ekonomi Para & Ekonomi
  • Magazin Magazin
  • Diziler & Filmler Diziler & Filmler
  • Cilt Bakım Cilt Bakım
  • Kişilik & Karakter Kişilik & Karakter
  • Saç Bakım Saç Bakım
  • Çocuk & Ebeveyn Çocuk & Ebeveyn
  • Yeme & İçme Yeme & İçme
  • Cinsel Yaşam Cinsel Yaşam
  • İnternet & Teknoloji İnternet & Teknoloji
  • Ev & Yaşam Ev & Yaşam
  • Kadın Emeği Kadın Emeği
  • Özel Günler & Hijyen Özel Günler & Hijyen
  • Aile & Toplum Aile & Toplum
  • Diyet & Beslenme Diyet & Beslenme
  • Sağlık Sağlık
  • Diğer Diğer
Kızlar Bir Adım Öne Tatil & Seyahat Arabalar Astroloji & Burçlar Eğitim & Kariyer +28
Aile & Toplum

Bekar bir adam, çocuklu bir kadınla mutlu olamaz mı :)?

Gizli Üye
Gizli Üye
(25-29)
Takip Et
Facebook
Twitter
WhatsApp
310
Yapay Zekaya Sor

Evlenemez mi? İmkânsız mi bu?

Bekar bir adam, çocuklu bir kadınla mutlu olamaz mı :)?
Çocuk Soruları Evlilik Soruları Kadın Soruları
Beğen
Paylaş
Takip Et
13 kişi beğendi
Cevabın nedir?
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
  • Gizli Üye
    Gizli Üye
    (30-35)
    1 yıl

Evlenir, evlenenler var ama. Adama yazık yani. Başkasının çocuğuna babalık yapacak, geçimini üstlenecek falan. Gerek yok. Hele erkek çocuksa işi zor. Anamı yaptı falan diye düşünüyor, en ufak annesiyle kavga etse, üvey babasına kin tutuyor. Adam çocuğa kızsa, sen benim babam değilsin, ne karışıyon oluyor. Anasını kıskanıyor. Falan. Kız çocuğu olsa, bu seferde adam sapık çıkabilir, ilerde ensest ilişkiye kayabilir. Pedofili her şey çıkabilir. Oyüzden islam derki. Çocuğun velayeti babada, öz babada kalmalı... Anne bekar baba dul ve çocuklu olsa, sorun yok, ama anne dul çocuklu baba bekar oldu mu al sana, ensest vakası. Anneme ensest diye profiller açılıp duruyor twitter da. Yazık. Hep annesi dul olanlar, başkasıyla evlenmiş olanlar, babasını aldatmış olanlar ya da oğluna çıplak yakalanmış olanlar, bunların evlatları genelde, anneme ensest profili açanlar. İslam derki. Oğlun da olsa, namahremini koru. Vajinanı gösterme. Ama bizimkiler uymayınca böyle oluyor. Neyse bu ayrı konu. Sinirden ne konulara daldım 😃😄😅 velhasıl, bekarlar bekarlara, dullar, dullara. Davul, dengi dengine.

2
    0 Yorumla

En İyi Cevaplar

• Gizli Üye
    Gizli Üye
    (30-35)
    1 yıl

Iyi de burada boşanmış cocuklu ya da bemar olmasinin bir onemi yok ki. Kisi gecinmeye gonullu ise, ebeveynlige okey ise her turlu yurutur o evliligi zaten. Bekar bekarla evleniyor. Adam evliligi algılayamıyorsa, sorumluluklari ustlenmiyorsa yine o evlilik yurumez ki. Kendi oz cocugu vardir ama babaligi beceremiyordur. Cocuklara para getirmekten baska bir algisi yoktur kafasinda. Kendi oz cocuguna babalik yapmayan erkekler var. Saliyor anneye o baksin. Anneye zimmetliymis gibi. Ulkede öz babasi olup babasizlik ceken evlatlarla dolu. Yoldan 10 kisi cevirseniz babamin varligini hissedemedim der. Kendi oz babasina hasret ya millet. Kocasi olup kocasizlik ceken dolu kadin var ulkede. Evde sanki biri yokmus, bir erkek yokmus gibi hayatla tek basina mucadele eden, cocum yetistiren kadinlar var ulkede. Cogu erkegin varligiyla yoklugu bir zaten. Bunu cogunlugu boyle tercih ediyor, belki daha rahat geliyor.

burada karakter vicdan onemli. Kisi iyiyse cok iyi koca da olabilir. Kisi iyiyse kendi cocugu olmasa da cok iyi babalik yapabilir. Bunun ornekleri de var. Sosyal medyada okuyabilirsiniz. Bekar erkekle 2 evlilik yaptim bana, cocuklarima cenneti yasatiyor diyen kadinlar var. Benim tanidigim var. Cocuklu kadin, bekar erkekle evlendi. Cocuklari bile babamdan daha iyi baba oldu bize. Hic kayirmadi. Annemden olan cocuguna nasilsa bize de oyle davrandi. Annemle babam ayrilirken, annem tekrar evlenirken cok uzulmustum ama iyi ki yapmis diyen 25 yasinda bir kiz,27 yasinda erkek evladi var bu kadinin. Bu isler biyolojiye pek bakmiyor.

1
    1 Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      1 yıl

Hay ağzınıza sağlık 🫶🏻o kadar güzel anlatmışsınız ki her harfine katılıyorum aynen öyle karakter vicdan meselesi bazı şeyler

Yorumla
  • Gizli Üye
    Gizli Üye
    (36-45)
    1 yıl

Saçmalama herkes dengi ile mutlu olabilir. Evlenmemiş erkek dul ve çocuklu bir kadınla evlenirse o çocuğu içten içe kabullenemez ve kendisine yazık etmiş gibi hisseder. Hayattaki tecrübeleriniz bile ayni değil hisleriniz de aynı olmayacak ve seni de mutsuz edecek kendini de.

Dengin olan biriyle evlenirsen eski evliliğin ve çocuğun yüzüne vurulmaz, kusur gibi görülmez, senle eşit olan adam sana makul yaklaşır. Birbirinizi anlar ve daha çok sahip çıkarsınız. Sen onun çocuguna annelik yaparsin o senin çocuğuna babalık yapar. Kimse kimsenin tepesine binmez.

Bu her alanda böyledir denklik her konuda önrmlidir. Mesela kuzenim var evlenmedi 40 li yaşlarda ve genç görünüyor çok güzel. Gidip kendinden 10-15 yaş hatta daha genç erkeklerle takılıyor ve erkekler onla evlenmiyor gönül eğlendirip üzüp bırakıyorlar. Kiminin ailesi duymuş kıza kırıcı konuşmuş oğlanın annesi ablası vs.

Ben dengini bulman lazım yoksa iflah olamazsın dedikçe sanki kötü bişey diyormuşum gibi kırılıyor. Sen de böyle kırılma. Doğruyu söylüyorum çünkü

1
    0 Yorumla
  • Hatırlasevgilim55
    Hatırlasevgilim55 Takip Et
    Master Yaş: 109 , eic 100%
    1 yıl
    Aile & Toplum konusunda 2,1b cevap paylaştı.

Olur olnasına da çocuk büyük sorun ilerde bi şey olsa adam çocuğa kızması bağırması gereken bir şey olsa
    Tabi kendi çocuğun değil ya bağırırsın ya da başka bir şey olması gerekse tabi kendi çocuğun olsa ne yapar eder istediğini yapardın gibi şeyler ile çok karşılaşılır

0
    0 Yorumla
AI Persona’ya Sor
Tümü
Oyuna Geldik
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Ayberk
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Şöyle Böyle
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Mistik Biri
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Merto
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Rehber İpek
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Hilal
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Aşko Kuşko
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Fragmatik
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Şef Orçun
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Ne-She
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Driver Baby
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Baharizma
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Bir İnci
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Luna
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Doğa Anne
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
KSCansu 💜
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Fikri Harika
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Flaş Batu
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Hep Parla ⭐
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Ezgi Geziyor
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Dijital Zeka
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Hayat
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Profesör Bilgin
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
İremolog
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Fit Meli
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Kediliçe
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Smaçella
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Eko Bey
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
O-Pera
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!

Kızlar & Erkekler Ne Diyor?

36

Cevap

89

Cevap

• Barış_LonelyForever u
    Barış_LonelyForever Takip Et
    Efsane Yaş: 26 , eic 100%
    1 yıl
    Aile & Toplum konusunda 149,1b cevap paylaştı.

olur neden olmasın

1
    0 Yorumla
  • aslygl
    aslygl Takip Et
    Xper 4 Yaş: 31
    1 yıl

Olmaz kardeşim. Olur diyenler de bir halt bilmediğinden konuşyor emin ol. Adam o çocukları asla kendi çocuğu gibi kabullenemez. İnsan yeri geliyor öz çocuğuna tahammül edemiyorsun. Kız çocuğu olsa adam kötü düşündü mü derdi, erkek çocuğu olsa o çocuk bir zaman sonra öz babasıyla arası iyiyse içten içe bilenecek derkennn yani olmaz. Bunun okulu üniversitesi cartı curtu var adamın bir kere gözüne batsa geçmiş olsun babanın verdiği 3-5 kuruş hiçbir şeye yetmiyor çünkü. Eğer boşanmadıysan eşinle bir daha düşün eğer ayrıysan da acele karar verme.

2
    0 Yorumla
  • BuOlsa
    BuOlsa Takip Et
    Master Yaş: 42 , eic 34%
    1 yıl
    Aile & Toplum konusunda 3,2b cevap paylaştı.

Cocuklari olan kisi bu kadin ve erkek icinde gecerli... cocuklar büyürken ergenlik vs yasicaklar ve cocuksuz bi kisi bu durumla karsi karsiya gelince sabirli ve tahammülsüz olursa iste o cocuklu kişi ortayi bulmali yani imkansiz değil ama zor ola bileceği kesin...

Cocuklar ezilmezsin ask ve sevgi uğruna...

Bu ara o cocuklarin Annesi ve Babasi var olduğu icin... 2inci kisi Anne baba olmamali Abi veya Abla olmali..

2
    0 Yorumla
  • bildiginbekarim
    bildiginbekarim Takip Et
    Xper 6 Yaş: 32 , eic 99%
    1 yıl

Bence evli-bekar, boşanmış-ayrılmış, çocuklu-çocuksuz ayrımını çok yapıyor milletimiz ve bu şekilde sosyal medyada daha bir kırıcı oluyor millet benim tanıdığım biri vardı yıllar önce bekar bir erkekken çocuklu ve kendisinden yaşça büyük bir kadınla evlenmiş ve çok mutlu çok memnundu

2
    0 Yorumla
  • kalpexoldu
    kalpexoldu Takip Et
    Yoda Yaş: 31 , eic 100%
    1 yıl

Olur neden olmasın.
    benim evlenip boşanmış 2 çocuklu bi arkadaşım bekar br erkekle evlendi düğün kına gecesi bekarlığa veda balayı ne varsa hepsini yaptılar kaç senedr de evliler hatta ikiz oğulları olmuş. Sevgi olduktan sonra mutlu olunmayacak hcbirsey yk

1
    0 Yorumla
  • Gizli Üye
    Gizli Üye
    (30-35)
    1 yıl

Burdakiler hepsi boş beleş erkekler. Gerçekte örneğini gördüm. Gayette güzel oluyor. Ama şunu atlamamak gerek. Erkeklere çocuk konusunda ne kadar güvenilir? T*ciz, t*cav*z yönünden nasılsın güveneceksin? Ben bir tek burada Durul düşünüyorum. Diğer türlü bu yönlerden sağlam bir adam Gerçekten mutlu eder. Namusu ile evlenip boşananı geç Vala gayri meşru çocuğa bile sahip çıkanı gördüm. Bu olayları da farklı şehirlerde gördüm. Tek bir çevre örneği değil bu.

2
    0 Yorumla
  • Gizli Üye
    Gizli Üye
    (30-35)
    1 yıl

Kaynanan olacak kişiye göre değişir.

Örnek verecek olursak senin oğlun çocuklu bir kadınla evlenecek olsa kabul eder misin? Bu soruya samimi cvp ver.

Büyük ihtimalle erkeğin annesi seninle evlenmesine izin vermez. Bir şekilde evlendin bu defa boşanmanız için uğraşır. Kadın kadının kurdudur diye boşa dememişler.

1
    0 Yorumla
  • Clawxy
    Clawxy Takip Et
    Xper 7 Yaş: 24 , eic 100%
    1 yıl

zor bir olay her şeyi geçelim senin çocuklarına oğlum/kızım dedi peki çocukların ona baba diyecek mi sevecek mi

1
    1 Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      1 yıl

Bi cocugum var zor bi durum bunu kimse basite indiremiyo ama sevince insan sorun edemez ya da ben edemezdim

Yorumla
  • cancanjan
    cancanjan Takip Et
    Xper 7 Yaş: 41 , eic 99%
    1 yıl

sanırım dulsunuz birde çocuğunuz var allah bağışlasın bekar yakışıklı bir adamdan hoşlanıyorsunuz.

Oda size karşı boş değilse seviyorsa zaten çocuğunuzu kabullenmiş demektir burada önemli olana bence çocuğunuzun bu kişi kabul etmesi..

1
    0 Yorumla
  • andy5686
    andy5686 Takip Et
    Yoda Yaş: 37 , eic 97%
    1 yıl

Tam tersi genelde oluyor da bu dediğin zor biraz. Dediğin olayda erkeğin tamamen ailesinden falan bağımsız olması lazım. Yoksa diğer türlü kadın da durduk yere maceraya atılmış oluyor gerek yok bence.

2
    0 Yorumla
  • BᴬLKᴵZ
    BᴬLKᴵZ Takip Et
    Yoda Yaş: 22 , eic 99%
    1 yıl

Bekar bir adam, çocuklu bir kadınla mutlu olabilir, ilşki, karşılıklı anlayış, sevgi ve uyum üzerine kuruludur. Her iki tarafın da istekleri ve beklentileri önemli.

1
    0 Yorumla
  • MadagaskarAslanı
    MadagaskarAslanı Takip Et
    Master Yaş: 31 , eic 99%
    1 yıl

İmkansız bir şey değil benim iş arkadaşım dul iki çocuklu bir kadınla evlendi arkadaşım bekardı evlenmemişti şu anda kendi çocukları da var yaklaşık 3 yıldan beri evlilermve gayet mutlular

1
    0 Yorumla
  • kırmızırujlukızzzz
    kırmızırujlukızzzz Takip Et
    Yoda Yaş: 22 , eic 99%
    1 yıl

Hayir cocugun var diye eski kocanla görüşmek zorunda kalicaksin hele cocugun kizsa kocanla ayni evde kalamaz cunku namahrem hayatta her sey olut ben dogru bulmuyorum

1
    0 Yorumla
  • Rose83
    Rose83 Takip Et
    Master Yaş: 42 , eic 99%
    1 yıl
    Aile & Toplum konusunda 1,1b cevap paylaştı.

İmkansız değil. ama Türkiye şartlarinda kaliplaşmis anlayiş var zor. İleride bekar erkek pişman olabilir, çocuk konusunda empati yapamayabilir. Erkeğin yaşının üzerinde olgun olması gerekir..

1
    0 Yorumla
  • EvcimenOkuz
    EvcimenOkuz Takip Et
    Bilge Yaş: 38 , eic 99%
    1 yıl

Benim tercihim olmaz fakat başkasının seçimi de kendisini bağlar. Düşüncem budur lakin nasipte varsa kimse mânî olamaz, olacaklara...

2
    0 Yorumla
  • ÇölAslanıı
    ÇölAslanıı Takip Et
    Yoda Yaş: 34 , eic 101%
    1 yıl
    Aile & Toplum konusunda 694 cevap paylaştı.

Valla aynı soruyu bende sordum hatta cocugum annesinde olmasına ragmen kabul etmiyorlar boşanmış birini istemiyorlar demekki bizi farklı görüyorlar

1
    0 Yorumla
  • sweet_trouble99
    sweet_trouble99 Takip Et
    Guru Yaş: 27 , eic 100%
    1 yıl
    Aile & Toplum konusunda 475 cevap paylaştı.

İmkyansiz değil arda ask varsa ama çocuğun varken bi baska sina baba diyetircene kendi babasinda kalsan ya da evlen mesen üvey uveydir sonuçta

1
    0 Yorumla
  • Gece_Kraliçesi
    Gece_Kraliçesi Takip Et
    Xper 6 Yaş: 101 , eic 100%
    1 yıl

Görücü usulü evlendirmeye çalışan aracılar uygun görmez ama mutlu olabilirler eğer birbirlerini seviyorlarsa.

1
    0 Yorumla
  • HeadSh0t
    HeadSh0t Takip Et
    Master Yaş: 33 , eic 100%
    1 yıl
    Aile & Toplum konusunda 2,3b cevap paylaştı.

İmkansız değil ya kim diyor imkansız diye nasipse olir kimse de bilemez bunu severse anlaşırsa gerisi kimseyi bağlamaz

1
    0 Yorumla
  • KadirAlmanya
    KadirAlmanya Takip Et
    Xper 7 Yaş: 51 , eic 98%
    1 yıl

Neden evlenmesin? Gerçekten seviyorsa evlenir ve çocuğu a bile bakar öz çocuğu gibi her şey sevgiden ibaret gerisi olur gider

1
    0 Yorumla
  • gökahmetoğlu07
    gökahmetoğlu07 Takip Et
    Xper 7 Yaş: 45 , eic 99%
    1 yıl

evlenir niye evlenmesin varsa öyle bir durum evlen etrafındaki akıl verenleri dinleme adam gerçekten adam gibi adamsa hiç durma

1
    0 Yorumla
  • Sosyetic_SheqiiL u
    Sosyetic_SheqiiL Takip Et
    Master Yaş: 36 , eic 100%
    1 yıl

İmkansız değil, eskidendi o. Şimdilerde kolunu sallasan boşanmış bir bireye çarpıyor

2
    0 Yorumla
  • hynjinnnn
    hynjinnnn Takip Et
    Xper 5 Yaş: 26 , eic 100%
    1 yıl

Kadın tarafı için mesela kadının çocuğu varsa sorun olmaz, ancak erkek tarafının çocuğu varsa büyük sıkıntı. Eski eşi yani çocuğun annesi ile görüşmesi gerekebilir iğrenç bir durum. Kadınlarda aynısı geçerli değil.

0
    1 Yorumla
    • GereksizBilgi80
      GereksizBilgi80
      1 yıl

Bu aşırı saçma düşünce eski koca bir baba hatırlatalım öyleyse kadında evlenemez eski koca çocuğu görmek isticek filan 😳

Yorumla
  • Korıdorlar
    Korıdorlar Takip Et
    Master Yaş: 45 , eic 89%
    1 yıl
    Aile & Toplum konusunda 1,7b cevap paylaştı.

Benim iki arkadaşim yakın zamanda evlendi gayette mutlular

1
    0 Yorumla
  • Elleira
    Elleira Takip Et
    Guru Yaş: 24 , eic 99%
    1 yıl
    Aile & Toplum konusunda 397 cevap paylaştı.

Olur neden olmasın. Bu kalıplardan kurtarın kendinizi.

1
    0 Yorumla
  • Alikonakaıp
    Alikonakaıp Takip Et
    Xper 6 Yaş: 24 , eic 97%
    1 yıl

olur neden olmasın ama zor olur yani zorluklara katlanır

1
    0 Yorumla
  • huzunluyurek
    huzunluyurek Takip Et
    Master Yaş: 40 , eic 99%
    1 yıl
    Aile & Toplum konusunda 2,7b cevap paylaştı.

olur olmaz değil ama aradaki çocuk arada hep problem olacaktır

1
    4 Yorumla
    • huzunluyurek
      huzunluyurek
      1 yıl

@Tarkovski11 anlamadım?

Yorumla
    • huzunluyurek
      huzunluyurek
      1 yıl

@Tarkovski11 neden sorayım ki bana ne senin sorundan sanki komşudan bir bardak şeker istiyor

Yorumla
    • Tarkovski11
      Tarkovski11
      1 yıl

Ne var bi yardım etsen

Yorumla
    • huzunluyurek
      huzunluyurek
      1 yıl

@Tarkovski11 hayır

Yorumla
  • Gof34
    Gof34 Takip Et
    Master Yaş: 32 , eic 100%
    1 yıl
    Aile & Toplum konusunda 1,9b cevap paylaştı.

Olabilir niye olamasın ki önemli olan uyum içinde olmak

1
    0 Yorumla
  • ᏒᴇᴅᏇᴏᴍᴀɴ_
    ᏒᴇᴅᏇᴏᴍᴀɴ_ Takip Et
    Yoda Yaş: 29 , eic 100%
    1 yıl

Evlenenler var mutlu olanlar da var. Neden olmasın ki

1
    0 Yorumla
  • Affedilmeyen
    Affedilmeyen Takip Et
    Mentor Yaş: 42 , eic 52%
    1 yıl

evlenebilir
    mutlu da olabilir
    neden imkansız olsun ki.
    .

1
    0 Yorumla
  • Sssfffzzz
    Sssfffzzz Takip Et
    Xper 5 Yaş: 31 , eic 100%
    1 yıl

Evlenebilir tabiki ama ben tercih etmem. Çünkü ne olursa olsun çocuk olduğu zaman eski eş ile mecbur bir bağ olması gerekiyor. Tabi eğer vefat ettiyse durum değişebilir

0
    0 Yorumla
  • ÜyeOldum34
    ÜyeOldum34 Takip Et
    Bilge Yaş: 33 , eic 98%
    1 yıl

Olur neden olmasın bunlar basit şeyler çevremde bir abi evlenmişti 15 yıldır evliler çocuğunu nişanlandı abla özbabasi gelmedi abi gitti misal ya bunlar örümcek beyinler takıntı eder

0
    0 Yorumla
  • Gizli Üye
    Gizli Üye
    (36-45)
    1 yıl

Çok zor, adamlarda günümüzde sadakat diye bir şey yok, bu denklik olmayan ilişkide adamın başkasına kayması çok daha kolay olur

1
    0 Yorumla
  • gozush
    gozush Takip Et
    Xper 4 Yaş: 42
    1 yıl

Olmayacak bir şey değil. Çevremde var. Ama çocuklu biri olarak soyle dusunuyorum. Çocuğun yaşı karakteri ve ayrilinan eş ile iletişim gibi durumlar önemli olurdu. Problem varsa ilişkiye de ister istemez yansır.

1
    0 Yorumla
  • Aslanbey032
    Aslanbey032 Takip Et
    Guru Yaş: 37
    1 yıl
    Aile & Toplum konusunda 2,5b cevap paylaştı.

Bu adamın elinde
    o çocuğu kendi evladı gibi görürse olur
    görmezse olmaz o
    görmediğide belli olur zaten

1
    0 Yorumla
  • Zorunne388
    Zorunne388 Takip Et
    Master Yaş: 30 , eic 98%
    1 yıl
    Aile & Toplum konusunda 2,5b cevap paylaştı.

İmkansız değil ama anlaşamazsınız

2
    3 Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      1 yıl

Peki sence neden

Yorumla
    • Zorunne388
      Zorunne388
      1 yıl

Çünkü hayata bakışınız ve öncelikleriniz farklı olur.

Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      1 yıl

Haklısın

Yorumla
  • OrhanDeli
    OrhanDeli Takip Et
    Xper 6 Yaş: 46 , eic 100%
    1 yıl

çocukları ayrı ve anneye bağımlı değilse olur

0
    0 Yorumla
  • Byblack822
    Byblack822 Takip Et
    Xper 6 Yaş: 27 , eic 96%
    1 yıl

Karşı taraf kabul ediyorsa sorun yok. Niye mutlu olamayasınız ki

0
    0 Yorumla
  • Chıld_Of_GOD
    Chıld_Of_GOD Takip Et
    Guru Yaş: 45 , eic 93%
    1 yıl
    Aile & Toplum konusunda 318 cevap paylaştı.

Kadın çocuklar için eski kocası ile görüşmek zorunda.

0
    0 Yorumla
  • Gizli Üye
    Gizli Üye
    (25-29)
    1 yıl

Kadın iyi ve güzelse neden olmasın benim sevdiğim kadında benden 17 yaş büyük 2 kızı var biri benden 3 yaş küçük biri de 5 yaş benden küçük ama kadın boşansa valla evlenirdim onunla 😂😂😂

0
    0 Yorumla
  • vesvesex
    vesvesex Takip Et
    Guru Yaş: 31 , eic 100%
    1 yıl
    Aile & Toplum konusunda 624 cevap paylaştı.

Hazır çocuk işte uğraşmaz doğurulmuş büyütülmüş mis

0
    0 Yorumla
  • Ezel1995
    Ezel1995 Takip Et
    Guru Yaş: 30 , eic 100%
    1 yıl
    Aile & Toplum konusunda 1,2b cevap paylaştı.

Olmak isteyen oluyor.

1
    16 Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      1 yıl

Haklısın

Yorumla
    • Ezel1995
      Ezel1995
      1 yıl

Şahsen artık bende öyle bir insan istiyorum hayatımda. Hiç evlenmemiş, gösteriş budalası, hayatı tuvaletlerde ve kafelerde fotoğraf çekip sosyal medyada paylaşmakta geçen, aklı bir karış havada kadınlardan yeterince sıkıldım.

Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      1 yıl

Dediğin gibi aslında bu durum daha olgunlasmis bi insanın karsinda olduğunu gösterir

Yorumla
    • Ezel1995
      Ezel1995
      1 yıl

Olgunlaşmamış bir insandansa, evliliğin ne olduğunu bilen, sorumluluk sahibi biri her zaman daha iyidir diye düşünüyorum

Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      1 yıl

Her bekar adamin kaldiracagi bi durumda değil ama benimki gibi misal

Yorumla
    • Ezel1995
      Ezel1995
      1 yıl

Neden böyle düşünüyorsunuz?

Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      1 yıl

O istemedikten sonra hiç bir önemi yok benim içinde artik bekar bekarla, dul dulla olmali duygu muygu birakmadi bende her defasinda kalbim paramparça oluyo

Yorumla
    • Ezel1995
      Ezel1995
      1 yıl

İnsan sevdiği kişi tarafından seviliyorsa hiç bir engel yoktur arada. Ama sevildiğini zannediyorsa çocukta engel olur, evlenip ayrılmış olması da engel olur, ailesi de engel olur. Bahaneler uzar gider.

Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      1 yıl

Haklısın 😔🥹🥹 keşke içim soğusa artik onu istemesem kendimide bu kadar kalitesizlestirmis olmasam

Yorumla
    • Ezel1995
      Ezel1995
      1 yıl

İçinin soğuması çok kolay ama insanların gerçekleri görmek işine gelmiyor

Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      1 yıl

Ben görüyorum artik onun icinde belkide sadece takintiyim seven insana engel olamaz olmamali ben cok mu merakliyim insanlarin bekar adam dul. kadini almis demelerine gül gibi kadinim kendi dengimle evlenir kimsenin agzinada malzeme olmam ben bunlari duymak icin can mi atiyorum seviyorum göğüs gererim diyorum oda diyebilmeliydi

Yorumla
    • Ezel1995
      Ezel1995
      1 yıl

Tamam siz güzel düşünüyorsunuz ama belli ki karşı tarafın fikri sizle aynı değil.

Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      1 yıl

Nasıl geçer bu 😔 yillar geçiyor benim içim ondan bi türlü geçmiyor yoruldum artık kendimi değersiz hissediyorum

Yorumla
    • Ezel1995
      Ezel1995
      1 yıl

Çünkü ondan başkasını düşünmüyor ve başkasına şans vermiyorsunuz

Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      1 yıl

Biliyor musun daha boşanma asamasindayken bile isteyenler haber salanlar oldu asla tanismak istemedim yapamiyorum dusunemiyorum bi baskasini olmasin o olmayacaksa diyorum

Yorumla
    • Ezel1995
      Ezel1995
      1 yıl

Bunun sonu şizofreni olur. Aynı durumu yaşamış tanıdığım insanlar var. Hem kendi akıl sağlığınızı hem de çocuklarınızı tehlikeye atıyorsunuz şu an

Yorumla
  • Tek-basına34
    Tek-basına34 Takip Et
    Yoda Yaş: 29 , eic 92%
    1 yıl
    Aile & Toplum konusunda 410 cevap paylaştı.

Evlenebilir mutlu da olabiliyor

1
    4 Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      1 yıl

Ailesinden sebep imkansız görüyormuş kendiside bir çok sorunu aşamıyormuş göğüs geremezmiş

Yorumla
    • Tek-basına34
      Tek-basına34
      1 yıl

Eğer ailesel ve kendi sıkıntıları ve problemleri varsa eşini ve kendisini mutlu etmekte zorlanır

Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      1 yıl

Muhtemelen eski eşle çocuktu icin diyalog halinde olunmasi aşamadigi sorunlardan biri

Yorumla
    • Tek-basına34
      Tek-basına34
      1 yıl

Olabilir geçmişini veya ailesini tanımak bilmek gerekir

Yorumla
  • sosyalolmayansosyal
    sosyalolmayansosyal Takip Et
    Xper 1 Yaş: 33
    1 yıl

Alakası yok sevdikten sonra ne yaş problem olur ne ortada varsa çocuk

1
    17 Yorumla
    • dexter0
      dexter0
      1 yıl

Abartma dostum

Yorumla
    • sosyalolmayansosyal
      sosyalolmayansosyal
      1 yıl

Neden milyonlarca insan var bende o milyonda birim benim gibi düşünmeyenler bence çok abartıyor bu hayatı, elalem ne der lafını..

Yorumla
    • dexter0
      dexter0
      1 yıl

Çocuk vs sorun değil tabi ona bakacak imkanın var mı sorun bu

Yorumla
    • sosyalolmayansosyal
      sosyalolmayansosyal
      1 yıl

Tabiki imkan yoksa neden evleneceksin zaten

Yorumla
    • dexter0
      dexter0
      1 yıl

Aylık kazancın ne imkandan kastın nedir

Yorumla
    • dexter0
      dexter0
      1 yıl

Ben de aynı cinsten hoşlanmıyorum sen hoşlanıyorsun ki kişi kendinden bilir derler ben adamım peki sen😃😎

Yorumla
    • dexter0
      dexter0
      1 yıl

Şaka yapıyorum bu arada takıldım skskdkdkdkd

Yorumla
    • dexter0
      dexter0
      1 yıl

Evet senden hoşlandım aşkım oldu mu duymak istediğin Senden hoşlandım İnsanlarla alay etmekten vazgecin gay im ben TM mı

Yorumla
    • dexter0
      dexter0
      1 yıl

ya da sosyal medya

Yorumla
    • dexter0
      dexter0
      1 yıl

Tamam özür dilerim

Yorumla
    • dexter0
      dexter0
      1 yıl

Barışalım mı

Yorumla
    • sosyalolmayansosyal
      sosyalolmayansosyal
      1 yıl

Sana inanamıyorum nereden anladın ya oğlum git bak asabımı bozma 😂

Yorumla
    • dexter0
      dexter0
      1 yıl

Bende seni özelden arayacaktım aşkım diyecektim ama neyse canın sağ olsun

Yorumla
    • sosyalolmayansosyal
      sosyalolmayansosyal
      1 yıl

Cebine uyuşturucu koyar polise veririm bak seni

Yorumla
    • dexter0
      dexter0
      1 yıl

Niye

Yorumla
    • dexter0
      dexter0
      1 yıl

Boyun kaç 😊😊

Yorumla
    • dexter0
      dexter0
      1 yıl

Bende zayıfım sen gibi

Yorumla
  • Gizli Üye
    Gizli Üye
    (18-24)
    1 yıl

Bir kadın olarak çocuğum varsa başka biri ile evlenmek istemem. Ama karşımdaki adamın bir çocuğu varsa ve benim yoksa sorun değil. Hem annelik hem ablalık yapabilirim.

1
    0 Yorumla
  • Gizli Üye
    Gizli Üye
    (25-29)
    1 yıl

Kendi gibi bekar biriyle evlenmek varken napsın kız senin gibi ikinci elı 😂

0
    0 Yorumla
  • Gizli Üye
    Gizli Üye
    (36-45)
    1 yıl

İmkansız değil ancak şahsen ben tercih etmem

0
    0 Yorumla
  • Gizli Üye
    Gizli Üye
    (30-35)
    1 yıl

İmkansız değil ama zor gibi.

1
    3 Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      1 yıl

Haklısın sık boğaz etmemeli dimi

Yorumla
    • Gizli Üye
      Cevap sahibi
      1 yıl

Evet

Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      1 yıl

Yalnız kalmak istiyorum artık sadece hayırlısı bir ölüm 😅

Yorumla
  • xepeho6608
    xepeho6608 Takip Et
    Xper 1 Yaş: 24
    1 yıl

Yok öyle bir şey sadece sevdiğini sanarsın evlenebilecegini düşünürsün, evlendikten sonra anlaşmazlıklar olur.

0
    0 Yorumla
  • Gizli Üye
    Gizli Üye
    (25-29)
    1 yıl

öyle bi dünya yok davul bile dengi dengine. başkasından çocuk yap bir başkasının sahiplenmesini iste. ciddi konular bunlar. iyi düşünülmemeli eş seçerken çocuk yapacaksan babasını seçerken...

0
    1 Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      1 yıl

Kimseyle boşanmak için evlenmiyo kaldi ki her aldığı karar dogru olmayabiliyor insanlar hata yapabiliyo yani :) ama şu konuda cok haklısın her şey dengi dengine bende bekar bi adamla olup adima gelecek yaftalari duymaktan memnun olmayacagim o laflari hak etmiyorum helal yolla olmuş bi evlilik ve çocuk içinde o yaftalanmayi kimse hak etmiyo bu yüzden herkes dengiyle olsun olmalı

Yorumla
  • Sühandan46
    Sühandan46 Takip Et
    Yoda Yaş: 27 , eic 100%
    1 yıl
    Aile & Toplum konusunda 350 cevap paylaştı.

Gerçekten seviyorsa sorun yapmaması lazımm.

1
    0 Yorumla
  • Akinqq
    Akinqq Takip Et
    Xper 7 Yaş: 25 , eic 100%
    1 yıl

Çocuklar küçükse olur büyükse alışması zor olur

1
    0 Yorumla
  • Rich_Sanchezs
    Rich_Sanchezs Takip Et
    Yoda Yaş: 24 , eic 99%
    1 yıl
    Aile & Toplum konusunda 451 cevap paylaştı.

Olamaz. Niye başkasının çocuğuyla uğraşsın

1
    0 Yorumla
  • AnlamınıBilmek
    AnlamınıBilmek Takip Et
    Xper 7 Yaş: 33 , eic 100%
    1 yıl

Tevazunun esas olduğu yerde mutluluk olabilir.

1
    0 Yorumla
  • Necro12345
    Necro12345 Takip Et
    Master Yaş: 31 , eic 100%
    1 yıl
    Aile & Toplum konusunda 1,6b cevap paylaştı.

Bu zamanda biraz zor

1
    0 Yorumla
  • MagarsuS
    MagarsuS Takip Et
    Guru Yaş: 37 , eic 100%
    1 yıl
    Aile & Toplum konusunda 812 cevap paylaştı.

tercih ederse olabilir

1
    0 Yorumla
  • reeLkullanıcı
    reeLkullanıcı Takip Et
    Yoda Yaş: 36 , eic 97%
    1 yıl

İhtiyaçlarını karşılayarak mutlu olur.

1
    0 Yorumla
  • YaprakSu0406
    YaprakSu0406 Takip Et
    Xper 7 Yaş: 23 , eic 100%
    1 yıl

Bence olabilir adam istiyorsa neden olmasın

1
    0 Yorumla
  • Papatiam
    Papatiam Takip Et
    Guru Yaş: 24 , eic 99%
    1 yıl
    Aile & Toplum konusunda 437 cevap paylaştı.

Annem ve babamın ilişkisi öyle. 25 yıldır evliler.

1
    0 Yorumla
  • tt_Escape_tt
    tt_Escape_tt Takip Et
    Master Yaş: 39 , eic 97%
    1 yıl
    Aile & Toplum konusunda 7,9b cevap paylaştı.

bence gayet de güzel olur

1
    0 Yorumla
  • Devamını Gör (65)
Devamını Gör(110)
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
Ana Sayfa > Aile & Toplum > Sorular > Bekar bir adam, çocuklu bir kadınla mutlu olamaz mı :)?
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi

Bu paylaşımı beğenmene sevindik!

Kendi cevabını paylaşmak ister misin?

Benzer Sorular

Çocuklu bir kadınla bakir bir erkek birliktelik yaşasalar mutlu olabilirler mi? 28 cevap verildi
Evli erkekle mutlu olabilir mi kadın? 22 cevap verildi
Evlenmiş boşanmış çocuklu adamla hiç evlenmemiş kız mutlu olabilir mi? 12 cevap verildi
İki çocuklu bir kadını bekar bir erkek gerçekten sever mi? 16 cevap verildi
Bekar kız, dul iki çocuklu adam mutlu olur mu? 8 cevap verildi
Bir erkek boşanan ve çocuklu bir kadını hayatında ister mi? 17 cevap verildi
Popüler İçerikler
  • En Güzel İnstagram Yorumları! Arkadaş Fotoğraflarına Çarpıcı Sözler
  • Kankanı telefona nasıl kaydedersin? En yakın arkadaş, kankayı rehbere kaydetme isimleri neler?
  • Rehbere Kaydetme İsimleri için Öneri Verir misiniz?
  • Instagram uygulamadan atıyor! Neden beni sürekli atıyor?
  • She/Her/They/Them/Him/He İngilizce Ne Demek, Anlamı Nedir?
  • Adres Başlığı Nedir, Ne Demek, Ne Yazılır?
  • Snap streak nedir? Snapchat St ne demek?
  • Btw ne demek acaba?
  • Instagram Gizli Hesap Görme Nasıl Yapılır? Instagram Gizli Hesap Görme Uygulamaları
  • Crush ne demek, ilişkiler için bir anlamı var mıdır?
Yeni Sorular
  • Seni en çok ne geriyor?
  • Sevince nasıl olursun?
  • Bulaşıcı hastalık geçirdin mi?
  • Yakın misafirinize 00.00 sonra mutfak kapalı dermisiniz?
  • Yyeni crop ve eteğim nasıl?
  • Dünyada kurulan ilk 10 havaalanından birisi olan Atatürk Havalimanı'nın kurulma gerekçesi, kurulduğu yıl ve önceki adı nedir?
  • Sizce Karadeniz ormanlarına maymun bırakılsaydı uyum sağlayabilirler miydi?
  • Gece gece sizi ne uyutmuyor?
  • Hakkınızı kime helal etmezsiniz?
  • Biri bana bundan alabilir mi?
  • Yardım
  • İletişim
  • Hakkımızda
  • Site Sözleşmesi
  • Yayın İlkeleri
  • KVKK Aydınlatma
  • Öne Çıkan Sorular
  • Site Haritası
  • Etiketler
Popüler Konular
Aile & Toplum Alışveriş & Hediyeler Cilt Bakım Çocuk & Ebeveyn Diğer Diziler & Filmler Eğitim & Kariyer Fal Gamer İnternet & Teknoloji Kişilik & Karakter Moda & Stil Özel Günler & Hijyen Saç Bakım Sağlık
Kızlar Soruyor, Kizlar Soruyor
©2026 KızlarSoruyor ™
Apple Store Google Play
{0} ile üye ol
YÜKLENİYOR...
YÜKLENİYOR...
Soru gözden geçiriliyor...
Site kurallarına uygunluk inceleniyor...
Son dokunuşlar yapılıyor, neredeyse hazır ✨