Hastaneden arkadaşların ve çalışanların halı saha maçı vardı tek kız seyirci olarak gittim bazıları için absürt olabilir fakat bence absürt bı durum yok ortada. Sekreter abide vardı çay sigara maç izledik. Çok ta eglendim. Flört gibi olduğum bir çocuk vardı ona bahsettim bir kız ve halı saha pek bagdastiramadim dedi dee siz ne düşünüyorsunuz?
AI Persona’ya Sor
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
YKS2026
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
6Cevap
Bir erkek yani senin flortun
Kadınlarla bir aktiviteye katılsa aynı şekil buna tepkin ne olur
Gün yapıyor kadınlar ve tek erkek o
Sohbet muhabbet etkinliği değildi ki bu bir kere öyle bir yer olsa tek gitsede belki sorun olabilirde halka açık uslu bir eğlenceydi yani sadece
Kelime oyunu yapma
Aynı şey olsa onuda sorun yaparsın
Bütün kadınlar yapar
Şahsen okadar erkekle halı sahaya tek başına giden bir kızla ciddi ilişki asla düşünmem
Kendini bilen bi kadın gitmez o model
Peki sizin düşünceniz saygı duyarım ama bir kişiye direk kadın erkek diye değil de birey olarak bakıldığında bir sorun da yok bu durumda
Kadinlar gününe katilan erkek te birey ama senin sevgilin böyle gün lere katılsa neden sorun oluyor
Bence sadece kendini avutuyorsun
Bu yaptgni kimse kabul etmez.
Mesela babana anlat bu durumu
ya da erkek kardeşine abine anlat
ya da ileride ciddi ilişki kurdugun adama anlat
Anlatabilirmisin hiç sanmıyorum
Sende farkındasn çünkü doğru değil
orada yakın mesafede oturuyosun sonra sohbet muhabbet ediyosun iç içesin. burada bir olay var maç izliyosun kenardan. TV izlemek gibi bir şey
Bunu sorun edecek birisiyle sevgili olamam zaten
Onu sorun etmeyecek birini bulamazsin. Onu sorun etmeyen adam da kızların voleybol maçına gider oradaki tek erkek olur. Bence bu düşüncen yanlış. Bana bir getirisi yok ama biraz ince düşün. Oradaki erkeklerin hiçbiri sevgilisini ya da KIZ kardeşini senin konumunda tek kadın olarak getirmez oraya emin ol
Valla görüyorum çevremde var öyle giden arkadaşlar genişlik mi sizce bu beni yanlış anlamayın benimkinden farklı bir bakış açınız var o yüzden merak ettim
Genişlik tabiki
Böyle bir kadını kimse kabul etmez o gittiğin adamlar bile kabul etmez
Oradaki sekreter abiye soyle bidahakine eşini bacisini getirsin bakalım getircekmi
Kimse demek yanlış bir genelleme gidilen kişiler ve çevreye göre de değişiklik göstermekle beraber gidilebilir kişi kendisini ve sevgilisini bildikten sonra her yere de gidilebilir ve rahatsız olunmaz ve bu bakış açınız yanlış bence
Bence doğru bakış açım. Umarım senin eşin ileride böyle kadın gruplarıyla aktivitelere katılır. Sen normal karsıla
Hayırlısı bakalım eşime güvenirim ve gittiği kişileri de bildiğim sürece sıkıntı yok size mutlulukar doğru seçimlerinizle
😂😂😂😂😂
Sanada mutluluklar şimdiden
Boynuzlarınla
Yallaj arabistanaaa😂😂
Arabistan ne alakaEmbesil 😂😂😂😂😂
Sen babana anlat bu durumu bakalım
Sonra babani gonderirsin arabia ya
😂😂😂😂
Siftrrir git ucubee seni saygszz hrff sen annene sor bı kadınla konuşmayı bilmiyor daha aqpli
Banane kadın isenEmbesil
EŞİTİZ
Yallaaaaaahhh arabia ya grup yaparsn halisahada 22 fitbolcu ile 😂😂😂😂😂
Mallll aq bu harbiden zihne bakk suriii😂 sen yaptigindan iyi biliyosun işler iyi gidiyor heralde ucube😂😂
Yalllaaaahhhh 11 11 gruba 😂😂😂😂
22 erkek futbol oynuyor buda tribünde erkeklerin arasında gol sevinci yaparken elliyorlar 😂😂😂😂😂😂😋😂
Ne olduuuuucube 😂😂😂😂😂
Ee ne olmuş güzel bir eğlence abez bir şey yok
Kız arkadaşın gitse rahatsız olur musun peki? Ya da sen halı sahada oynarken bir kızı görsen tek ne düşünürsün. Aynen bence hiç abes bir durum yok bunda
Olabilir saçma değil
Yargilayanlar olmuştur bence halı sahadakilerden bile ama tek kız ne işi var vs de hiiic takamam kimseyi şahsen
Takma izle gitsin nolacak
Hatta ben varım diye çok küfür de edemediler 😂 yararim bile oldu sjsjdjd flört gibi olduğum bir çocuk varr bir kız ve halı sahaa ilginç bagdastiramadim dedi ben o bildiğin kızlara benzemem koçum dedim snsnsbx
Sen onu döversin de hahaha
Ona kıyamam yaa amsnsnsn garipsemesine şaşırdım açıkçası sanki yanlış bir şey yaptım
Genelde öyle yapmıyor hemcinslerin ondan yani 😄
Ahlaki açıdan elestirilicek veya kıskançlık yapılacak bı durum yok bence ortada. O zaman kadın erkek ayrı yaşasın İran'daki gibi abi
Lafım sana değil yanlış anlama ansbzbx
Öyle tâbi bir şey demiyorum suç değil zaten ayıp değil 😄
Tabiki değil bu bir aktivite
Sekreter abide vardı çay sigara içtik tezahürat filan çok eğlenceliydi ama garipseyenler de olmuştur eminim dee laf edenleri de takmam zaten ama terbiyesizlik veya yanlış bir durum olduğunu düşünmüyorum. Flört gibi olduğum bir çocuk vardı bir kadın halı sahada bagdastiramadim ilginç dedi ne bileyim onun dediği ilginç asıl
O seni kıskandığı için demiştir bunu
Yok Bee
Ne var ki sanki milli maç izliyoz fenerin maçı oluyo izliyoz orada halı sahada bile garipseyenler olmuştur eminim
Eril enerjin hat safhada 😂
Baya ofsayt penaltı diye kenardan bağırıyom böyle hacıabilerime harbi kiziz yani icabında amsnsbsbxz