soru karşınızda evliyiz yaşlarımız genç ön yargılı yaklaşmak istemiyorum ama annesi kapalı birisi dindar birisi kocam felan şakalaşırken annesinin kalçasına felan tokat atıyor gülüşüyorlar her anne oğulda olabilir mi çünkü benim abim ve annem asla böyle değildi ve kadın kapalı ama evdeyken tayt felan giyip duruyor
Güncellemeler
1 yıl
Güncell
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
10Cevap
Hayatta böyle bir şey görmedim, duymadım ve yaşamadım. Senin kocan ve ailesi herhalde başka diyarlarda yaşıyor haberin ola.
bilmiyorum gözlemliyorum ben mi art niyetli yaklaşıyorum diye fakat çok saçma geliyor bana
Yok abi böyle bir şey olamaz ben anneme bunu yaptığımı bırak düşünmeyi hayal bile edemiyorum. Çok genişler sanırım.
cevaplara bakılırsa herkes te normal sanırım herkes annesini tokatlıyor anlamadım gitti bir biz anormaliz sanırım
Yahu sen bunlara bakma, bunların alayı sapık. Ense*t meraklısı bunlar. Elini atsan abaza çıkar karşına. Öyle bir şey olamaz.
Vallahi öyle
İçin dışın kötülük bakıyorum bir Şakayla ensest olunacaksa o zaman erkeğin erkekle takılması gay kızın kızla takılması lezbiyenlik oluyor anlaşılan kimse sağlam değil insanları kışkırtıcı bu zihniyet ileride nelere yol açacak düşünemiyorum bile
Bir şaka ensestse o zaman erkeğin erkekle takılması gay kızın kızla takılmasıda lezbiyenlikmi oluyor için dışın hast fesat
@MFBH22 Sorunun içindeki detayları iyice oku, anla sonra gelebilirsin.
Çokta normal değil ama iyi niyetli yapıyorsa bence sıkıntı yok derim evde tayt değil isterse iç çamaşırla dolaşsın sonuçta kendi evi ayıp olmaz ama bu tokat işini sürekli yapıyorsa o zaman ayıp olur derim
@MFBH22 zaten mesele sürekli yapması
Peki bir eş düşün seni eşcinsel aldatıyor ne yaparsın ben bu konuda çok çaresizim çünkü
Anne çocuk arasında bir olay bu , Çocukken alışmışar
evet sorgulamıştım kocamda öyle söyledi
Şaka gayet normal bir şey bunda yanlış anlaşılacağı bir şey yok
anladım
Ciddi misin 😳 eşini uyar bence yaptığın ayıp de o senin annen de
aralarına girmek istemiyorum gözlemliyorum sadece
Bence eşini uyarmalisin çünkü evli artık annesi yanlış anlayabilir ve sana karşı bir saygısızlıktır diye düşünüyorum
Değişik bir tarikat.. olmaması lazım
Normal bende atıyorum
Nede
?
çok garip anormal bir durum
Evet fazla
Değüşük:)
olabilir ne var?
merak ettim başka ailede var mı diye
var bak kadın kavramını, aile bireyi kavramını doğru düşün
sende annenin poposunu tokatlıyormusun neden
yaptım bunda herhangi bir kötülük cinsel yaklaşım yok ki
hayır sorguluyorum sadece çok garip geliyor ilk defa böyle birşeye şahit oldum
bu ülkede kadın ve seks kavramı gelişmediği için kafalar karışık
bilemiyorum
bir erkek bir kadına dokunabilir bu her zaman cinsellik içermez kadın da erkeğe dokunur aynı şekilde
ayrıca aile bireyleri konusu mantıksal
Sapik aile
neden
* kalmis. baksana
anlamadım vallahi
Yaşşlar kaaşçç
Tayt mı giyiyoo
Yaşları kaç yaaa