Yanlış hükümetler değişsede sistem aynı olucak ki oluyor da geçmişte daha hükümetin başına geçmeden yolsuzluk yapan diğer parti belediyelerine bakabilir siniz
Sadece görmek yetmiyor demek ki amcacım🤣 senin gördüğün hükümetler darbeyle muhtırayla gelmiş bizimkini en azından halk secmiş aq tarafsız düşünebiliyoruz
Eeee benimde cevabim bu cocugu ulke faydası geleceği için oy verdiğiniz hukumeti gorun dedim :) Bu ulke kurtulus savaşı sonrasındaki ilk hali bile bu kadar rezil perisan çaresiz değildi :) iste bak cevabim ne kadar doğruymuş:) Bu arada muhtıra darbelerle giden hukumetlerde hangileriymis bir bak istersen :) madem bilmişlik yapacaksin iki satir kitap tarih ekonomi oku :)
Bahanelerini iyi biliyorum darbeyle gelenlerin yaptıkları düzelttikleri ne var o dönemlerde üstelik onca insanın canına kıyıldı ne terörü bitirdiler ne ekonomiyi duzeltiler halk arasındaki kutuplaşma zaten zorla kan dökülerek askerler tarafından sonlandırıldı ki sonlanmasığını 30 yaş üstü insanlarda açık bir şekilde görebiliyoruz doğru mudur?
Kardesim anlamiyorum ki bunlari kim yaptı iste )))))))))! Şimdiki hükumetin amcası babasi dayısı:) siz ne sanıyorsunuz akepeden once bu ülkeyi kim yönetiyordu? :))))))
Ohoo neyse diyorum ki darbeciler gelse daha mı iyi olucaktı ülke Kimin geldiği farketmiyor amcacım şu an en azından insanlar daha özgür yaşayabiliyor örneğin ne devletin baş örtüsü yasağı nede ailelerin kapanma baskısı kalmadı ortadan kalktı terör olayları bitti neredeyse ve Kürtler daha özgür (teröristler aramızda ama hâlâ) iyi güzel demiyorum tabi ama şu an hükümetin değişmesi daha fazla probleme neden olmaktan çokta fazla bı işe yaramaz BENCE
Senceciler bu aciz durumu sevenler :) Ilticacilar ülkeyi basmış Aclik ülkeyi sarmış Eğitim bitmis Saglik bitmis Sen darbeci diyorsun :))) darbeci dediklerinde mhp nin kurucusu iste abicim :)
Ülkede hiç olmadığı kadar öğretmen doktor polis mezun oluyor ama doğru yönetim yok insan kayırma var açlık senin gençlik yıllarındaydı şuanda var geçim sıkıntısı ama o dönemlerle kıyaslanamaz MHP hiçbir zaman darbeyle devletin başına geçmemiştir bunu tarih diyor ben MHP'li değilim sevmem çok uçlarda yaşıyorlar ve herkes böyle yaşasın istiyorlar aynı zıt taraftaki partidekiler gibi
Abicim sen nerede yasiyorsun? Alparslan Türkeş kim peki? Asker polis ogretmen cok dediğin Boyle rezalet mi olur ihtiyac kadar mezuniyet kaliteli eğitim var mi? Benim ne gençliğimde ne cocuklugumda aclik yoktu :) Kayırma evet vardi bu rezaletlerinyarisi vardi o zamanda Özal Demirel Eryaman iktidardı :))))) bu hukumette onlarin kotu rezil kopyasi diyorum :) Neyse ancak bir kalin kafa mevcut durumdan memnun olur sende issiz güçsüz aylak bir adamsin belli :)
Ben MHP dedim ve ayrıca Türkeş darbeyle başa geçen kişi değil o zamanlar ordudaydı ve fiilen görevini yerine getirdi neyse ben ticari olarak sormuştum bu soruyu nereye geldik siyaseti boşverin amcacım 3. dunya savaşı başlıyor yakında 😂
Durumdan memnunum demedim ki ben aynı tarafını tuttuğun insanlar gibi siyaset yapıyorsun işine gelmedi mi karşı tarafı küçük düşürme küçümseme çabaları...
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
5Cevap
eğitim olması lazım
Hmm barış peki bulunduğun yerde profesyonel genel ahlâk eğitimi veren kurslar açılsa cevrendekiler küçük çocuklarını buralara gönderir mi sence
Bu nasıl bir harita başım döndü
Bu bir harita değil ki resim sadece 😁
Ok hastası olan ben için dayanilmaz sinir bozucu kargaşa var
Ok mu okb hastası mısın
Okb
Oy verdikleri hukumet :)
Yanlış hükümetler değişsede sistem aynı olucak ki oluyor da geçmişte daha hükümetin başına geçmeden yolsuzluk yapan diğer parti belediyelerine bakabilir siniz
Bunlar anlamaz CHP gelince her şey güzel olucak zanneden sazan balığı bunlar
Anan kime veriyo peki oyu
Aslında akıllı bireyler de körü körüne bağlandıkları şey yanlış bence.
Akıllı değiller
Iki sivri zeka :) birleşmiş sistem isim parti diyor :) cocugum siz başka parti hukumet mi gördünüz birde akil veriyorsunuz :))))))
@Sjskdkffkkf anan bana veriyor ama senin gibi bir o... pu cocu... gu benden doğmadı:)
Sadece görmek yetmiyor demek ki amcacım🤣 senin gördüğün hükümetler darbeyle muhtırayla gelmiş bizimkini en azından halk secmiş aq tarafsız düşünebiliyoruz
Eeee benimde cevabim bu cocugu ulke faydası geleceği için oy verdiğiniz hukumeti gorun dedim :)
Bu ulke kurtulus savaşı sonrasındaki ilk hali bile bu kadar rezil perisan çaresiz değildi :) iste bak cevabim ne kadar doğruymuş:)
Bu arada muhtıra darbelerle giden hukumetlerde hangileriymis bir bak istersen :) madem bilmişlik yapacaksin iki satir kitap tarih ekonomi oku :)
Bahanelerini iyi biliyorum darbeyle gelenlerin yaptıkları düzelttikleri ne var o dönemlerde üstelik onca insanın canına kıyıldı ne terörü bitirdiler ne ekonomiyi duzeltiler halk arasındaki kutuplaşma zaten zorla kan dökülerek askerler tarafından sonlandırıldı ki sonlanmasığını 30 yaş üstü insanlarda açık bir şekilde görebiliyoruz doğru mudur?
Kardesim anlamiyorum ki bunlari kim yaptı iste )))))))))!
Şimdiki hükumetin amcası babasi dayısı:) siz ne sanıyorsunuz akepeden once bu ülkeyi kim yönetiyordu? :))))))
Sana diyorum ki su an cumhuriyet tarihinin en kötüsü:) arastir bak :)
Ohoo neyse diyorum ki darbeciler gelse daha mı iyi olucaktı ülke Kimin geldiği farketmiyor amcacım şu an en azından insanlar daha özgür yaşayabiliyor örneğin ne devletin baş örtüsü yasağı nede ailelerin kapanma baskısı kalmadı ortadan kalktı terör olayları bitti neredeyse ve Kürtler daha özgür (teröristler aramızda ama hâlâ) iyi güzel demiyorum tabi ama şu an hükümetin değişmesi daha fazla probleme neden olmaktan çokta fazla bı işe yaramaz BENCE
Senceciler bu aciz durumu sevenler :)
Ilticacilar ülkeyi basmış
Aclik ülkeyi sarmış
Eğitim bitmis
Saglik bitmis
Sen darbeci diyorsun :))) darbeci dediklerinde mhp nin kurucusu iste abicim :)
Ülkede hiç olmadığı kadar öğretmen doktor polis mezun oluyor ama doğru yönetim yok insan kayırma var açlık senin gençlik yıllarındaydı şuanda var geçim sıkıntısı ama o dönemlerle kıyaslanamaz MHP hiçbir zaman darbeyle devletin başına geçmemiştir bunu tarih diyor ben MHP'li değilim sevmem çok uçlarda yaşıyorlar ve herkes böyle yaşasın istiyorlar aynı zıt taraftaki partidekiler gibi
Abicim sen nerede yasiyorsun?
Alparslan Türkeş kim peki?
Asker polis ogretmen cok dediğin
Boyle rezalet mi olur ihtiyac kadar mezuniyet kaliteli eğitim var mi?
Benim ne gençliğimde ne cocuklugumda aclik yoktu :)
Kayırma evet vardi bu rezaletlerinyarisi vardi o zamanda Özal Demirel Eryaman iktidardı :))))) bu hukumette onlarin kotu rezil kopyasi diyorum :)
Neyse ancak bir kalin kafa mevcut durumdan memnun olur sende issiz güçsüz aylak bir adamsin belli :)
Ben MHP dedim ve ayrıca Türkeş darbeyle başa geçen kişi değil o zamanlar ordudaydı ve fiilen görevini yerine getirdi neyse ben ticari olarak sormuştum bu soruyu nereye geldik siyaseti boşverin amcacım 3. dunya savaşı başlıyor yakında 😂
Durumdan memnunum demedim ki ben aynı tarafını tuttuğun insanlar gibi siyaset yapıyorsun işine gelmedi mi karşı tarafı küçük düşürme küçümseme çabaları...
:)))))) Bende ticari olarak cevap verdim cocugum :)
Ulke ekonomik olarak batmış:) derdimiz 3. Dunya savaşı:))))))
Mevcudu gormeyenin zekasını sorgularım:) bu kucuk gormek degil a... tallardan uzak durma cabasi :)
Öylemi ya valla çevremdeki esnafların çoğu para basıyor sen hangi köyde ticaret yapıyorsun acaba
Bunu bir esnafın içinde söyleyip video çekip yollarmisin :))))) cok merak ettim :)
Mevcutu görüyorum okuduğunu anlamayan insan sadece bu durumu değişen hükümet düzeltemez diyorum bunu anlamak bu kadar Zor mu yahu
Ticarette hiçbir Zaman topluma doğrudan zenginim çok kazanıyorum denilmez biraz düşünürsen anlarsın nedenini zaten
Hahahaha kac tane hukumet değiştiğini gordunde bunu değişen yapamaz diyorsun kim yapar dis güçler mi :))))) sen ticaretude biliyorsun yani wawww :))))
Gençler yapar.
Sen hiç birsey yapamazsın abicim kusura bakma soylediklerin rüya hayal :) sen net işsizsin:) neyse bolsans
Tamam:)
Kiz arkadaşsizlik kadinsizlik yalnızım
olur öyle şeyler
Yok her şey süper
Random nick kullanman bu durumu açıklıyor 🤣
Anan da randkm nick kullanıyormuş ondan gördüm
Ne diyosun oe