Babam tek başına Katar’a taşınacak. İstersen seni de götürebilirim birlikte yaşarız, dedi.
Katar’ı çok beğeniyorum ama temelli taşınmak benim için zor olur mu kararsızım.
🥺🥺🥺
Babam tek başına Katar’a taşınacak. İstersen seni de götürebilirim birlikte yaşarız, dedi.
Katar’ı çok beğeniyorum ama temelli taşınmak benim için zor olur mu kararsızım.
🥺🥺🥺
Küçük hanım babanızla konuşun orada çalışmanıza izin verirse gidin hiç düşünmeden.
Babanızla yaşayıp orada 3 yıl çalışırsanız ve hepsini biriktirirseniz ( babanız nasıl olsa ev vb masrafları yapacak) burada 30 yılda biriktiremeyeceğiniz parayı biriktirirsiniz.
Haklısın, tabi şu an üni okuyorum ama babam oraya akademisyen olarak gidiyor. Çok iyi kazanacak.
Eğer burada çok iyi bir üniversitenin çok iyi bir bölümünde okumuyorsan, baban sana orada bir bölüme geçiş ayarlayabilir.
Kültürel olarak bazı problemler yaşayabilirsiniz, düzen kurmak adına daha güzel ülkeler varken Katara yerleşmezdim, ama para kazanmak istiyorum dersen belki maddi olarak sizi tatmin eder karar senin
Babamın Katar’da çevresi var. (Bayağı da zenginler )
dediğim gibi iş ve maddiyat ilk tercihim olur dersen gidebilirsin tabi ama orada kalıcı bir hayatım olsun düzen kurmak için beklentilerini karşılamayabilir, önce gitme nedenini belirlemen gerek
Anladım, teşekkür ederim
Rica ederim 🙏 hayırlısı olsun
Cevap
8Cevap
Değişiklik olur git yapamazsan blr katar turu yaptım geldim dersin 😂
🥹🥹🥹 En mantıklısı
😶😶
Git iyi olur birde petrol kuyusu olan bir eş çıkar karşına
🤭🤭
Ne oldu
Bi dene sevmezsen geri dön
Olmaz gitme
Nedenn
Uyum sağlaman çok zor bence
Katarı mi begeniyosun
Evet, beğeniyorum. Lüks ve çok zengin bir ülke. Her şeyi hoşuma gidiyor. Düzeni ve sistematiği de çok iyi. Keşke kendi vatanım da böyle olabilse ama nerede
Neden zor senin için?
Türkiye’de annemle kızkardeşim var. eğer katara gidersem Onları çok nadir görebilirim.
Annem ile babam yakın zamanda ayrıldı. Kızkardeşimin velayeti annemde 🥺🥺💔
Bu raşınma sana karar ınu düşün🤣
git bence düşünme
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?