Sizcə Nə etməliyəm?

bir oğlan var xoşum gəlir ondan əvvəl dost kimi idik yəni belə tam səmimi deyildik sadəcə o qoruyurdu salamlasirdiq el ile görüşür son 2 gündü problemim olanda kömək istəmişdim ondan. Dünən kefi yox idi dedim ki problemin var dediki yox həmişəki hakimdir amma yaxşı davranırdı mənə zəng vuruldu sevgilisi olduğunu öyrəndim kalidorda yan yana gələndə dedim ki incimişəm səndən dedi niyə? Məndə dedim ki problemin var mənə demirsən dedi yoxdu axı məndə dedim ki axı sevgilinlə aranda problem olub niyə demirsən sonra soruşdum ki sevgilin var? O da dediki sevgilim yox sevdiyim var məndə dedim ki kimdi? O da üzümə gülərək bilmirsən guya kimdi məndə dedim ki yox də bilim dediki sonra deyərəm zəng vuruldu kalidora soruşdum ki demədin sevdiyin kimdi dediki yaxında öyrənəcəksən imalı danisirdi ama menide qoruyur, ümid verirdi sonra həmin gün bufetdə qız ilə danışdığını gördüm o qız mənim tanışım di salam sağol var daha ötesi hətta Həmin oğlanda qız ilə danışa danışa mənə baxırdı gülümsəyirdi. Sonra gedəndə soruşdum ki sevdiyin odu o da baxdı mənə dediki yarasmiriq ki məndə dedim ki yaraşırsiz dediki mənə istədiyin birisi var dedim ki yox sonra getdi. Seherisi gün qız, həmin oğlan və dostları ortaq dostlarımızdi salamlasdim ən axırda oğlan əlini uzatdı salam verdi hal əhvalat soruşdu. Sonra zəngdə həmin qız, dostları bufetin yanında idilər məndə həmin uşaqla kalidora yan yana geldim bufet tərəfə gedirdik qızlara salam verdim qayıdanda dedim ki o biri tənəffüsdə söz deyəcəm gülərək dediki bu qızın da sözü qurtarmır məndə gülümsədim və getdim. Sonra tənəffüsdə bir az danışdıq internet götürürdü telefonla danisacaqdi dedim ki qıza təklif etdin dediki nəyi mənde sevgi təklifi dediki mezelenirsen mənimlə dedim ki yox niyə mezelenim dediki gözlə söz deyəcəm işimi qurtarım danışacam məndə gözlədim dərs zəngi vuruldu dərsə getdim. O biri tənəffüs dediki sevgilimdi dedim bəs sevgili deyilsiz keçən il sonra ayrıldız? Dediki hə ayrıldıq tezdən barışdıq mən heç nə demədim dərs çıxışı yaxınlaşıb dedim ki əlaqəmi kəsmək istəyirəm səninlə dedi özün bilərsən ama niyə səbəbi məndə dedim ki özün fikirləş tap sonra yenə soruşdu demədim yanındaki dostu dediki sevgilin var deyə sonra mən gettim. Amma belə bir şeydə var 1 həftə öncə bu oğlanın sevgilisinin istədiyi var idi keçən il ayrıldıqdan sonra başqa oğlanı istəyirdi daha 1 həftə öncə söhbət etmişdik indi sevgilidirler mənə inandırıcı gəlmir amma biriniz deyin niyə belə etdi? Kənardan baxan deyərki yəqin xoşu gəlir qısqandirir çünki mənim üstümdə dalasmisdi hərseyde köməyimə gəlirdi son iki gündə el ilə salam verir yeni Temas. İndi deyin NE ETMEK FİKRİ VAR?

Sizcə Nə etməliyəm?