Güncellemeler
1 yıl
Telefonuna cevap vermedi dediği en son cevap vermemiştim çünkü o benim, otobüste erkekler bakıyor şu an ağlıyorum mesajıma cevap vermemişti.

O evi ablamla benim üzerimize yapmıştı ben bir şeye falan göz dikmedim. Bu tepki niye? Doğru mu? Ne yapmalıyım?
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
3Cevap
Konuyu buradan anlamak zor ama babanla aranızda bukadar ne var ne yaşadınız anlayamadım
Bilmiyorum bir şey yaşamadık. Ara sıra görüşüyoruz geldiğinde öyle.
Babanın evine benim mi demek istemişsin olay ne ki neden bukadar kızmış ve kötü sözler söylemiş
kentsel dönüşümle evden çıkıcaz ablamla bana bıraktığı evi geçici olarak o üzerine almıştı şimdi de beni aramayana vermem demiş, aslında bir şey yazmazdım ama annem de o sizin hakkınız değil sakın yazma deyince o bizim hakkımız yazdım.
tuhaf hepsi.
Anladım ayrı evlerde kalıyorsunuz olur böyle şeyler bine diym
Adamı arayıp sormadığın doğru mu
bayramlarda doğum günlerinde yılbaşında ve ara sıra konuşuyorduk aradığında ve geldiğinde de görüşüyorduk.
Bana yansıyan pek öyle baba kız ilişkisi yok sizin aranızda el gibisiniz adamda haliyle buna tepki göstermiş
evet öyle. el gibiyiz zaten. bana bunları demeye hakkı yok.
Adam ölmeden malına göz koyma gibi bir hakkınız da yok
sürekli eleştirip suçladı ben yeni aydınlandım.
yani birkaç yıldır aydınlandım.
Aydınlandım derken sen evlisin sanırım ayrı yaşadığına göre
ben malına göz dikmedim ya. Allah Allah. üzerimize yaptı diye kendisi söylemişti bu sizin hakkınız diye anlatmıştı. istemiyorsa benim öyle bir dayatmam yok.
sanki görüşmüyormuşum gibi davrandı hep suçladı ama her aradığında geldiğinde görüştüm eleştirel tavırlarına rağmen. hep suçladı. kabul etmiyorum.
yok 22 yıl önce boşandılar zaten anemle babam. ben annemle yaşıyorum.
annem bana sokakta kalırsın gibi şeyler söyleyince bunu yazdım.
Annen biraz seni dolduruşa getirmiş sanki babanda ona kızmış anladığım kadarıyla yoksa tabiki hakkın var seninde ama baban Allah gecinden versin vefat edince
evli olsam rahat olurdum kendi evim olurdu zaten. bu psikolojik şiddet... farkındayım.
babam annemin öyle söylediğini bilmiyor. evet annem bana öyle de öyle deme demeseydi aklımda bile yoktu yazmak o benim hakkım diye.
Baban zaten anlamış annenin seni doldurup üstüne saldığını ondan bu tepkisi
aa, ama annem yazma dedi yani tam tersi durum. evet öyle sanmış anneme şeyi var zaten o da etkilidir.
şüpheci yani şu an benim dediğimi sorguluyordur. ne amaçla dedi diye. halbuki ben düşündüğümü ve olanı anlattım dürüst biriyim.
Valla sen annenin yanında kaldığın için her dediğini annen tarafından söylettirildi diye düşünür baban
karınca duası mı bu
Ne?