Ben buna evlenme teklif ettim mesleklerimiz aynı benzer düşüncelerdeyiz uyuşuyoruz filan neyse teklife evet demedi bende her yerden çıkardım sonra 2 hafta sonra napıyorsun yazmış bende ekledim tekrar
yani arkadaşlar ben aceleci ve net biriyim karşıdaki ise umursamaz. dün ravişin güzel kadın şarkısını ona attım dedim ki bu şarkıyı bana hediye etsene içeriğini bilmediğim şeyi edemem yazmış. yani bu durum beni sinirlendiriyor. İyice kıl oldum. ne yapmalıyım hemen bırak gitsin demeyin 6 aylık bi emek var arkadaş olarak da olsa konuşuyorduk onunla
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
6Cevap
Sen evlenme teklifi etmissin niye bulunmaz hint kumaşı olmuş. Kaç dakika sonra hemen bırak gitsin diyelim sen belirle.
Ayne öyle
Napmam lazım bırakmak dışında
Hic bir şey yapma emek falan geç bunun bu sekilde evli versiyonunu düşün.. en ufak şeyde dicek sen benle evlenmek istedin bana teklifi eden sendin vs gerildim gece gece
Evleneyim de gerisi kolay
Acele etme senin aşırı ilgin onu şımartmış geri dur bakalım birazda ondan bekle
Yapmıyor
Yapmıyorsa sende yapma bekleme yalvarmadığın kalmış yol ver sende
İşte benim hayat felsefemde bir ya vardır ya yoktur eğer hayatımdan çıkarırsam bi daha dahil olması çok zor her yerden Silivri kafamdan bile ararsa açmam mesaj atarsa dönmem
Yani bitirince onda değil kendi içimde bitirdiğim için emellerimin boşa gideceğini düşünüyorum
Şimdi sıfırdan başka kişi ile mi başlayım
Ta en baştan
Patron sensin ne diyim ama ilişkinizi durağana al bakalım neler olacak gözlemle sonrasında karar yine sende hayırlısı olsun hakkında
Belirsizlik beni yoruyor işte ney olsa istemiyorum dese tamam ama sıkıldım ya
Bana yazma diyebilir belli ki istiyor o da
Dediğim gibi patron sensin sen bilirsin bu arada merak ettim burcun ne senin
Terazi
Burdan bir aşk doğmaz. Erken vazgeçersen üzülmezsin.
Pes etmeyeceğim ama yoruldum da
Ben sonradan seveni hiç duymadım. Bu çocuk bi deneyeyim dese olmaz. Bir kere sen deneme tahtası mısın, kendine saygın olsun. Seni sevmeyeni sevme.
Evladım siz ayrı dünyaların insanlarsınız
Bi da benden büyük ha 31 yaşında ben 27
Hem konuşurken dedi ki annem çok iyi kabak tatlısı yapar dedi bende ideal kaynana yazdım 🤪 bu emohiyimde koydum sonrası melek o melek yazmış bende fotoda göstermiştin Nur yüZlüyfü dedim görüldü atmış
Yani hiç ilgilenmiyor Nike sıkıldım ya
Çocuğun içi geçmiş , gazı kaçmış kola tadında eleman
😂
sende baska bırını bul
Etrafımda seçenek yok gibi
kısa surelı sevmezmısın
Göfgusuz müş bnce
canım ya
şu an üz0l0yorum sana birde hala cıkmamiş xandan umıt bklıyorsun arkadasxa konusuyorsun bn olsam uuzune bakmam hayatımı dahada renklendırır onun sana ulaşma masını saglar ve ne kaybettıgının farkınds olmasımı saglarım
Bunu sağlarsam benim elime ne geçicek
Belli ki s. lağın teki
Hıncını ofkenı yenmiş olucsn boyle sacma sapan hala onu düş0nmücen ustelık bndende tipsızdır