Aile & Toplum Beni görücü usulü evlendirmek istiyorlar galiba napıcam 😅? Gizli Üye (18-24) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 00 Yapay Zekaya Sor Bir aile dostumuzun bir kızı varmış görüş falan diyorlar Güncellemeler1 yıl Güzel kızlar neredesiniz, kaybediyorsunuz beni bakın xd Güncellemeler1 yıl .. Beni görücü usulü evlendirmek istiyorlar galiba napıcam 😅? Cevapla Fal Soruları Evlilik Soruları Beğen Paylaş Takip Et
gamze022 Takip Et Xper 6 Yaş: 24 , eic 101% 1 yıl 22 yaşında evi arabayı işi bulduysan şanslısın valla 😂 1 5 Yorumla Soran 1 yıl Sen bi beğendin sanki beni Yorumla Soran 1 yıl Kaçır kurtar hemen evlenmeden Yorumla gamze022 1 yıl Oldu bir de istemeye gelelim ailecek Yorumla 0_Nyks_0 1 yıl 😂😂 Yorumla Soran 1 yıl Vermezler tatlım diyorum ya başkasıyla evlendirmeye çalışıyorlar 😒 geç düşüyor galiba Yorumla
berilmutsuzolanhanii Takip Et Guru Yaş: 19 , eic 100% 1 yıl Aile & Toplum konusunda 1,6b cevap paylaştı. Kız güzelse görüş bence 1 19 Yorumla Soran 1 yıl Ya değilse ya güzel ama slksa mesela Yorumla berilmutsuzolanhanii 1 yıl İşte direk evlenmiyorsun konuşurken anlarsın SLK mı değil mi diye Yorumla Soran 1 yıl Birkaç kez görüşsem daha fazla baskı yaparlar, konuştun konuştun terk ettin diye 😅 Yorumla berilmutsuzolanhanii 1 yıl Kaç yaşında adamsın baskı yapmalarina izin verme Yorumla Soran 1 yıl Resim atmışlar Yorumla berilmutsuzolanhanii 1 yıl Güzel mi Yorumla berilmutsuzolanhanii 1 yıl Gelinin kız kardeşi saf aile kızı tipi varsa olur Yorumla Soran 1 yıl Saf gibi diğil Yorumla Soran 1 yıl Ama biraz küçük gibi ya xd Yorumla Soran 1 yıl Niye bizi tanıştırıyolar ki kafayı yemiş insanlar Yorumla berilmutsuzolanhanii 1 yıl O zaman olmaz çirkin de bitsin Yorumla Soran 1 yıl Çirkin değil Yorumla berilmutsuzolanhanii 1 yıl Bana göre çirkin de o zaman beğenmedim falan de Yorumla Soran 1 yıl Ayıp olmaz mı "çirkin bu beğenmedim"sjjdjdd Yorumla berilmutsuzolanhanii 1 yıl Olmaz tabii ki evleneceksin o kişiyle o yüzden iyi düşünmen lazım Yorumla Soran 1 yıl Ben en iyisi görüşüp kendimden nefret ettiriyim Yorumla berilmutsuzolanhanii 1 yıl Yok ya uğraşma bile bence Yorumla berilmutsuzolanhanii 1 yıl Adın kötüye çıkmasın istemiyorum de Yorumla Soran 1 yıl Tamam sağ ol Yorumla
Mr_KaoS Takip Et Master Yaş: 32 , eic 88% 1 yıl Aile & Toplum konusunda 2,7b cevap paylaştı. Beğenirsen bas nikahı 1 1 Yorumla Soran 1 yıl Evlilik düşünmüyorum ben
Felsefi Takip Et Bilge Yaş: 22 , eic 100% 1 yıl Güzelse kaçırma 3 4 Yorumla Soran 1 yıl Ne kaçırıcam bana ne zaten Yorumla naberbebegım5748 1 yıl beni al Yorumla Felsefi 1 yıl Kim kimi alıyor anlamadım Yorumla naberbebegım5748 1 yıl deniz egeyi görmeye ben de gitcem Yorumla
naberbebegım5748 Takip Et Xper 3 Yaş: 25 1 yıl Benim o dimi seni çılgın 1 3 Yorumla Soran 1 yıl Hayır, sen kaçır beni en iyisi 😄 Yorumla naberbebegım5748 1 yıl Kaciramam sen beni kacir prenses benim Yorumla Soran 1 yıl Tamam prenses öyle olsun xd Yorumla
sel61 Takip Et Yoda Yaş: 27 , eic 100% 1 yıl Evlen 😂 1 6 Yorumla Soran 1 yıl Hiç de bana göre değil ki evlilik.. Yorumla sel61 1 yıl Aga erkek değil misin nasi evlendirmeye zorluyorlar Yorumla sel61 1 yıl Genel de kızlara olur 😂 Yorumla Soran 1 yıl Görüş diyorlar ama görüşürsem zorlayacaklar asıl Yorumla sel61 1 yıl Söyle istemiyorum de Yorumla Soran 1 yıl Aile dostumuzun kızı falan deyip kafamı şişirecekler Yorumla
Gizli Üye (30-35) 1 yıl Para çok mu 1 3 Yorumla Soran 1 yıl Bilmiyorum öyleyse direkt evlenirim 🙄 Yorumla Cevap sahibi 1 yıl Sende yok. mu Yorumla Soran 1 yıl He onu mu diyorsun, niye ki Yorumla
Gizli Üye (18-24) 1 yıl Güzelse evlen 1 7 Yorumla Soran 1 yıl Ya değilse Yorumla Cevap sahibi 1 yıl O zaman evlenme Yorumla Soran 1 yıl Bu kız çirkin istemiyorum mu dicem Yorumla Cevap sahibi 1 yıl Evet çirkin demicen beğenmedim diyeceksin Yorumla Soran 1 yıl Aile dostumuzun kızı falan deyip üstüme gelecekler Yorumla Cevap sahibi 1 yıl Fotosu var mı diye sor ona göre hareket edersin resmine bakıp Yorumla Soran 1 yıl Güzel ama huysuz da olabilir Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
5Cevap
22 yaşında evi arabayı işi bulduysan şanslısın valla 😂
Sen bi beğendin sanki beni
Kaçır kurtar hemen evlenmeden
Oldu bir de istemeye gelelim ailecek
😂😂
Vermezler tatlım diyorum ya başkasıyla evlendirmeye çalışıyorlar 😒 geç düşüyor galiba
Kız güzelse görüş bence
Ya değilse ya güzel ama slksa mesela
İşte direk evlenmiyorsun konuşurken anlarsın SLK mı değil mi diye
Birkaç kez görüşsem daha fazla baskı yaparlar, konuştun konuştun terk ettin diye 😅
Kaç yaşında adamsın baskı yapmalarina izin verme
Resim atmışlar
Güzel mi
Gelinin kız kardeşi saf aile kızı tipi varsa olur
Saf gibi diğil
Ama biraz küçük gibi ya xd
Niye bizi tanıştırıyolar ki kafayı yemiş insanlar
O zaman olmaz çirkin de bitsin
Çirkin değil
Bana göre çirkin de o zaman beğenmedim falan de
Ayıp olmaz mı "çirkin bu beğenmedim"sjjdjdd
Olmaz tabii ki evleneceksin o kişiyle o yüzden iyi düşünmen lazım